Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah a velkost?najvacsia je L
@stanka2612 vraj sú väčšie čo som čítala, pri veľkosti 40baby kupovali 36/38, tak to m/l by malo by 🙂
@gabuchah povedz drahemu teda nech ti ide kupit 😉 lebo myslim,ze sa asi dobre predavaju aj muzova teta si az dva kupila...
@stanka2612 ak ma zajtra pustia, skočím tam, i keď ako píšem.. Tu v považskej nikdy nič nemajú ☹
Keby som sa každú noc vyspala aspoň ako dnes do rána, svet by bol hned krajší 🙂 dobré ránko baby.
@lenadka dobre rano aj tebe 🙂
@lenadka
@stanka2612 dobre ranko zeny , joooj ja zasa tak.zle spim strasne mi trpnu ruky ale.brutalne a to uz niektore prsty ani neodtrpaju ☹ a to ranne vstavanie, skrabanie auta jooj ale.co maly musi do.skolky 😉
Dnes 11,30 idem na druhé veľké morfo sono, celkom sa teším, že to moje "koníča" zas uvidím, v poslednom čase kope ako besný kôň, alebo melie tými nožičkami akoby kapustu tlačil-len naopak, keďže je hlavou dolu 😀
@mata0312 dobre ranko 🙂 to o tom skrabani auta ani nehovor,ja teda nejazdim kazdy den,len ked potrebujem tak tiez skrabem...a to som vcera mala okno zamrznute aj Z VNUTRA!to sa mi este nestalo...
Inak poslednych par dni spim aj ja velmi dobre,co je super,akurat vstavam 3az4 krat na wc...
@lenadka tak drzime prsteky,nech vam to dobre dopadne 🙂 moj tiez uz kope ako besny,len nakolko je priecne,dava mi to hlavne do bokov a dole do mechura 😀
Dobré ránko.Chci se zeptat jestli máte všechny monitor dychu?Stále se rozhoduju či si ho kupit.A jestli nový nebo použitý-poraďte.
@mata0312 ja sa vozím do práce väčšinou s kamoškou od nás s dediny a ide najskôr pre kolegynku do 3km vzdialeného mesta a potom cestou berie mňa, to už je auto vyhriate, horšie keď musím busom ako dnes, lebo slúžila nočnú-je sestrička v nemocnici, to o pol hodku skôr ísť...brrr a naše auto je v garáži tak mi škrabanie odpadá ak idem autom...
@skarabubu ja si ho poziciam na pol roka ale az po porode,kupovat nebudem 😉
@stanka2612 Mě nekope jenom se tak hemží jako by se protahovala.To prvá dcerka kopala jak kobylka.
@stanka2612 A to požičavaju v porodnici a nevieš po kolko?A kde jdeš rodit, já v PB.
@stanka2612 aj ja tak chodím 3-4x, ale to beriem za super noc ak len idem cikať a zaspím, horšie je ak večer nemôžem zaspať a potom ke´d aj zaspím po prvom cikaní zas nie a nie zaspať....no už sa teším, ke´d budem na MD a budík ráno nebude cvrndžať o 5,30, ale o 6,50 🙂 lebo deti do školy a škôlky vychystať musím keď má mm ranné, inak zvláda aj sám, len veci im večer nachystám.

@18lula4 dnes som kupila v tescu detske body 5ks za 3.30eur 🙂 70 % zlava bola ale len na par veci co som ja zbadala teda.....nemala som vela casu lebo drahy uz vrcal ;)