Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@skarabubu ja mám snúzu hero na plienočku, použitý tu z bazára na MK (40€, nová 145€), ja budem dojčiť zrejme a tak bude malý aj v postielke aj v posteli somnou, preto som zvolila takýto prenosný....určite sa oplatí kúpiť skôr použitý ako nový, funkčné sú tak či tak a používaš to cca 3 mes.
@lenadka zase namiesto curania budeme vstavat knasim drobcom na kojenie 😀
@stanka2612 ak by to stálo to požičanie 50€ tak to už radšej kúpim v bazáriku používaný v tej cene a ešte ho potom môžeš predať, keď len za 25€, vždy sa to viac oplatí a nie si limitovaná tým, ako dlho ho chceš mať 😉
@stanka2612 no to áno, ale ten pocit, že zas môžem spať na bruchu-moja poloha-už sa teším 🙂
@lenadka ved preto si to najprv zistim a potom sa rozhodnem,ale asi fakt nechcem kupovat,ale ak by sa to lepsie oplatilo,tak uvidim...
@lenadka ja najradsej na lavom boku,takze ja som v tomto v pohode,aj teraz tak spim 😀
Inak baby,mam otazocku...dnes som sa zobudila a na nocnej koseli mam okolo prs zaschnute flaky priesvitne,kosela bola vecer cista...co to moze byt?zeby sa mi zacalo tvorit mlieko?ci?uz sa mi to par krat stalo,no myslela som,ze som sa zaslintala len pocas spanku...dakujem za rady,keby to bolo to mlieko,stastna by som bola,keby som kojila,bola by som prva z rodiny 🙂
@stanka2612 aj ja som mala vcera aj zvnutra 😀 ina.zabava heh...ja sa.nevyspim uz asi.nikdy 😀
@lenadka mne berie maleho.drahy len v pondelok ale.aj tak musim rano vstat o.pol.siestej a nachystat mu ho lebo oni.chodia busom 😀 ale.aj tak je to pre mna pomoc...ja tiez najskor nemozem zaspat, potom cikanie, potom maly krici zo spanku pridem.k.nemu do.detskej a uz spi 😉 este ho.vecer davam po dvoch troch hodkach curat lebo ma tak tvrdy spanok ze sa nepreberie ze sa mu chce ..a tak 😀
@stanka2612 vždy sa ti viac oplatí mať svoje...
Potom môžeš predať... 🙂
Ved to netreba čistiť ani nič
@stanka2612
@lenadka baby ja.som kupila za 15€ a je moj a isto.ho za.tolko.este.aj predam 😉 ja som pouzivala do.roka
@stanka2612 mala.by to.byt kolostrum ..aj mne sa uz.tvori 😉
@stanka2612 kolostrum moja, prvé mlieko, je to normálne v týždni v akom si 🙂 takže sa teš 😘
@stanka2612 dobre ti to telíčko pracuje 🙂
A ja dnes domooov 🙂
V podstatne ma tu držali asi aj koli tomu, že som sa otvorila na dva prsty... Že či sa to nerozbehne, ale na šťastie, udržuje sa to 🙂
@gabuchah gratulujem super 🙂 ved uz si tam dost lezala...a doma pekne oddychuj popri detoch co najviac
@gabuchah super tesim sa s tebou 😀
@stanka2612 prakticky som aj ja jedina kojila maleho z rodiny 😉 aj ked len 5 mesiacov koli tomu sprostemu refluxu ☹
@mata0312 keby som len tyzden kojila aj to by bolo super takze sa tesim...kolko budem,tolko,dolezite je ze budem jupi 😉
@stanka2612 tak sa tesim s tebou 😉
Máte někdo též takový problém jako já ze zastrčenými bradavkami?????

@skarabubu bud v porodnici alebo cez poistovnu,neviem presne este si to musim zistit,ked pojdem prvy krat na vysetrenia do porodnice v tom 34 tyzdni...a kolko nreviem,alre myslim,ze viac ako 50 eur to nebude.lba viem,ze to poziciavaju iba na pol roka.rodit idem do BA