icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

lenadka
19. jan 2016

@skarabubu akože ešte nemáš mliečko, Ani ja nie 🙂 a pritom obe deti som dlho dojčila, ja nepustím mliečko skôr ako sa deti narodia-načo? 😀 Vždy sa mi spustilo až po pôrode.

lenadka
19. jan 2016

@mata0312 to si super kúpila 🙂
Moja mama nás dojčila krátko cca 3 mesiace, svokra svoje deti tak isto, takže áno tiež som prvá v rodine čo dojčila deti viac ako rok. Ale aj švagrinky dlho dojčili, to len naše mamy nie..to bolo dobou, vtedy bolo veľa detí skôr na sunare ako na materskom mlieku.

lenadka
19. jan 2016

Malému sa práve čká 🙂

skarabubu
19. jan 2016

@lenadka No ale když to nejde,jako mě.

lenadka
19. jan 2016

@skarabubu nemala by si sa tým trápiť, keď to nejde, tak nejde, dáš mliečko z fľašky o to nebudeš horšia mama 😵 moja mamina má také bradavky, preto nás dojčila tak krátko...

skarabubu
19. jan 2016

@lenadka Teraz nosím ty tvarovací krunýřky,tak doufám,že to mi trochu pomože.

1234lubka
19. jan 2016

Ako ste na tom z praskom na dojcenske veci? Nemate skusenosti s tym z dmky denk mit?? V bille maju za 5e batole prasok a ku nemu balzam...

1234lubka
19. jan 2016

@lenadka ta vtedy stal sunar 12korun, kupovali to aj prasatam aby rychlo rastli..potom len na predpis 🙂 ani nas mama dlho nedojcila..po 3m kravske mlieko..chovali kravy tak sme pili 🙂 ved babca furt ze joj jaky velky a furt "cica"-akoze mna ....a to som kojila do 8 mesiacov 😀 uvidime ako teraz...ale urcite min do tych 8 chcem...do roka..potom uz nie..uvidim ako to pojde 🙂

1234lubka
19. jan 2016

@lenadka mne sa pri matkovy spustilo asi na treti den...nesom ista ale sa mi to zdalo nekonecne dlho

stanka2612
19. jan 2016

Moja mama chcela kojit velmi,len sa jej zial netvorilo vobec mlieko,nech sa ako snazila...tak ma musela krmit UM...

gabuchah
19. jan 2016

@skarabubu určite sa nemáš báť, mlieko sa začne tvoriť až na druhý, tretí deň po pôrode 🙂 toto je len znak prípravy... Ja to tiež zatiaľ nemám 😉

mata0312
autor
19. jan 2016

@gabuchah bola som v tom lidli , maju posledne dva.kusy v bledosovej farbe jedno M a.jedno S ...na.mna je to strasne dlhe.kedze som.krpec

mata0312
autor
19. jan 2016

Baby aj napriek tomu ze som sa dnes strasne vytocila ☹ v robote neodovzdali alebo sa.niekde prosto stratil.papier na peniaze a mne neprisla pnka ☹ tak meram tlak a.ze 119/79 wauu ja este budem.mat nakoniec.nizky nechapem aka zmena..zeby za to mohlo pocasie ? Hm 😉

mata0312
autor
19. jan 2016

Opraava 119/70 dokonca 😀

stanka2612
19. jan 2016

@mata0312 alebo si sa tak zlakla toho cesnaku,ze si telo povedalo,ze radsej znizi tlak 😀 😀 ale super drz sa na takomto tlaku vybornom 🙂

skalka173
19. jan 2016

No ja som už dnes musela ísť niečo kúpiť, i keď mám veľa vecí od známych, niečo nové predsa len bude.

stanka2612
19. jan 2016

@skalka173 bude z nej aka fesanda 🙂 krasne

patkak
19. jan 2016

@gabuchah juuj a ja som dnes nasla pampers premium za 10 eur to velke 88 ks balenie🙂) tak sa tesim a zrovna BA cast kde mi byva kamoska ze mi ich aj doneise takze postovne usetrene 🙂 obcas sa zadari a to vdaka tebe lebo doteraz som tam ani nekukla na bazos🙂))

gabuchah
19. jan 2016

@mata0312 viem moja ďakujem, šedé som nechcela ☹ ka iba čierne všetko najradšej 🙂

gabuchah
19. jan 2016

@patkak jeeej nové tak to je super cena 🙂 som rada že si našla, dá sa takto hodne ušetriť 🙂 a ešte ako pekne si natrafila 🙂

skarabubu
19. jan 2016

@stanka2612 Krásné. Aj já mám vela věci po dcerke a od známých, ale do porodnice bude nové.

skarabubu
19. jan 2016

@mata0312 Kterého chodí Pnka?Taky jsem bola cely minulý mesiac.

stanka2612
19. jan 2016

@skarabubu to asi malo patrit skalke173 🙂 ale aj ja mam skoro vsetko od kamosiek a nie len vecicky...ale vela som pokupila aj nove a ako sa poznam,este aj vela dokupim 😀 😀

stanka2612
19. jan 2016

@skarabubu podla toho,kedy odovzda tvoj zamestnavatel papier do socialky...mne chodi vseliako,na zaciatku mesiaca,v strede a aj na konci...som na pn cele tehu...

skarabubu
19. jan 2016

@stanka2612 Papier na peníze som dala 22.12 zaměstnavateli. Na účet som ještě nekukala,tak uvidíme. Zajtra kuknem,doufám že tam budu.

stanka2612
19. jan 2016

@skarabubu ani ja ich este nemam...a ja som odniesla papier uz zaciatkom decembra ale ekonomka to odniesla az 5 januara do SP.ono sa to nosi vzdy az ked skonci dany mesiac,urcite ti dojde 🙂 zatial mi vzdy doslo 🙂

mata0312
autor
19. jan 2016

@skarabubu mne.chodila.vzdy 14 max 15 a teraz nic tak som.obvolala a jasne problem ☹

mata0312
autor
19. jan 2016

@stanka2612 ja som volala ze maju.uzavierku do.piatka ...tak.ak.neposlem.do.piatka uz mi.pridu az buduci mesiac..ze tam.nemaju moj papier na.peniaze tak.som dnes bola vybavit.novy a posielala priamo.jej

stanka2612
19. jan 2016

@mata0312 mne tiez nedosla este ale tiez bol problem,ale prislo mi zo socialky aby som na ten papier napisala cislo mojej pn (doki zabudol...) tak vcera som to poslala a dufam,ze dnes to uz maju a pn mi dojde...ale az koncom mesiaca ju cakam...inak toje sila,ze ak nestihnete piatok tak az buduci mesiac...a tento sa mas ist co?past aj s dietatom?cele zle. ☹ ja mam zajtra posledny den pn a potom uz materska...konecnenebudu stresy z kontroly...

skarabubu
19. jan 2016

@mata0312 No uvidim zajtra.