Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 to si super kúpila 🙂
Moja mama nás dojčila krátko cca 3 mesiace, svokra svoje deti tak isto, takže áno tiež som prvá v rodine čo dojčila deti viac ako rok. Ale aj švagrinky dlho dojčili, to len naše mamy nie..to bolo dobou, vtedy bolo veľa detí skôr na sunare ako na materskom mlieku.
Malému sa práve čká 🙂
Ako ste na tom z praskom na dojcenske veci? Nemate skusenosti s tym z dmky denk mit?? V bille maju za 5e batole prasok a ku nemu balzam...
@lenadka ta vtedy stal sunar 12korun, kupovali to aj prasatam aby rychlo rastli..potom len na predpis 🙂 ani nas mama dlho nedojcila..po 3m kravske mlieko..chovali kravy tak sme pili 🙂 ved babca furt ze joj jaky velky a furt "cica"-akoze mna ....a to som kojila do 8 mesiacov 😀 uvidime ako teraz...ale urcite min do tych 8 chcem...do roka..potom uz nie..uvidim ako to pojde 🙂
Moja mama chcela kojit velmi,len sa jej zial netvorilo vobec mlieko,nech sa ako snazila...tak ma musela krmit UM...
Baby aj napriek tomu ze som sa dnes strasne vytocila ☹ v robote neodovzdali alebo sa.niekde prosto stratil.papier na peniaze a mne neprisla pnka ☹ tak meram tlak a.ze 119/79 wauu ja este budem.mat nakoniec.nizky nechapem aka zmena..zeby za to mohlo pocasie ? Hm 😉
Opraava 119/70 dokonca 😀
@mata0312 alebo si sa tak zlakla toho cesnaku,ze si telo povedalo,ze radsej znizi tlak 😀 😀 ale super drz sa na takomto tlaku vybornom 🙂
@skalka173 bude z nej aka fesanda 🙂 krasne
@stanka2612 Krásné. Aj já mám vela věci po dcerke a od známých, ale do porodnice bude nové.
@skarabubu to asi malo patrit skalke173 🙂 ale aj ja mam skoro vsetko od kamosiek a nie len vecicky...ale vela som pokupila aj nove a ako sa poznam,este aj vela dokupim 😀 😀
@skarabubu podla toho,kedy odovzda tvoj zamestnavatel papier do socialky...mne chodi vseliako,na zaciatku mesiaca,v strede a aj na konci...som na pn cele tehu...
@stanka2612 Papier na peníze som dala 22.12 zaměstnavateli. Na účet som ještě nekukala,tak uvidíme. Zajtra kuknem,doufám že tam budu.
@skarabubu ani ja ich este nemam...a ja som odniesla papier uz zaciatkom decembra ale ekonomka to odniesla az 5 januara do SP.ono sa to nosi vzdy az ked skonci dany mesiac,urcite ti dojde 🙂 zatial mi vzdy doslo 🙂
@stanka2612 ja som volala ze maju.uzavierku do.piatka ...tak.ak.neposlem.do.piatka uz mi.pridu az buduci mesiac..ze tam.nemaju moj papier na.peniaze tak.som dnes bola vybavit.novy a posielala priamo.jej
@mata0312 mne tiez nedosla este ale tiez bol problem,ale prislo mi zo socialky aby som na ten papier napisala cislo mojej pn (doki zabudol...) tak vcera som to poslala a dufam,ze dnes to uz maju a pn mi dojde...ale az koncom mesiaca ju cakam...inak toje sila,ze ak nestihnete piatok tak az buduci mesiac...a tento sa mas ist co?past aj s dietatom?cele zle. ☹ ja mam zajtra posledny den pn a potom uz materska...konecnenebudu stresy z kontroly...

@skarabubu akože ešte nemáš mliečko, Ani ja nie 🙂 a pritom obe deti som dlho dojčila, ja nepustím mliečko skôr ako sa deti narodia-načo? 😀 Vždy sa mi spustilo až po pôrode.