icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mnamkacik
20. jan 2016

@skarabubu Ja som bola Pn 10-14.11 kvôli ladvinam a angíne, ,,,,,to mi poslali výmer zo SP na začiatku decembra a prišlo mi teraz 14.1

A teraz som PN od gynekológ a. Od 1.12 do 26.1,,,,,, a od 27.1 na MD

beaa
20. jan 2016

@mnamkacik nie ja lebo zial som prisla o pracu

lenadka
20. jan 2016

Ja som dnes bola v teréne v práci, už nič moc hore dolu autom, v aute nás bolo 5 ľudí, vo vetrovke-teplo, ani si to nemám ako vyzliecť a hlavne sa to neoplatí lebo každú chvíľu vystupovať....vonku zas zima, trepať pracovné tašky a prenosné chladničky...j jednej prevádzke je zima-zeleninový stánok v ďalšej teplo a smrad od vyprážania...no tiež som bola grogy...mala som ísť ešte dcéru na krúžok zaviezť ale plné zuby cestovania a behania mám dnes. išiel teda muž...tak pololežím na gauči a krpec ma tak bolestivo kope, až si brucho chytám, jemu sa nepáči ani keď v aute sedím, stláčam ho polohou zrejme+ som naobliekaná, nie je tam miesto urobiť si pohodlie...tak mi to vracia teraz...

patkak
20. jan 2016

@mnamkacik mnam halusky🙂)

gabuchah
20. jan 2016

@lenadka tak to ozaj len dúfam že nás to čaká vo februári ☹

lenadka
20. jan 2016

@gabuchah pondelok volám Dr. že v stredu prídem nech mi vypíše MD od 1.2. lebo už nevládzem pracovať ako v kancli ok, ale terén už nie...

mnamkacik
20. jan 2016

@lenadka tak poriadne akčný deň 😉

@patkak priateľ pomáhal , musím priznať , že také fajné už dávno neboli 🙂

lenadka
20. jan 2016

Včera som robila bryndzové halušky a dnes už fakt neviem, jedna porcia tam pre muža ostala...teraz asi spravím palacinky na rýchlo a vytiahnem z mraziaku duk. buchtičky-minule mi nejak veľa cesto nakyslo tak som polku zmrazila a už len puding k tomu navarím.....

skarabubu
20. jan 2016

@lenadka No já som robila smažený sýr se zemiakovou kašou a kompot domácí čerešňový.

mata0312
autor
20. jan 2016

@mnamkacik aj ja.som mala v plane halusky ale.robim len kupovane mrazene odkedy som ich objavila tak ine nerobim su vyborne mnam a bez roboty 😀 za 5 minut a kedze som fakt mrtva.dnes, akurat som sa zobudila.co som.hodku driemala mame len parene.buchty 😀 a drahy si vypytal rybyckovu natierku 😉

skarabubu
20. jan 2016

Baby no já jsem četla že odcháza 11 sester z novorozeneckého v PB od 1.2. no to je super,kdo nás tam odrodí? ☹ ☹ ☹

stanka2612
20. jan 2016

@1234lubka ved ano,za chvilku ju uvidis nazivo 🙂

stanka2612
20. jan 2016

@aber nie nemala nastastie ale vzdy som trpla,ked som bola prec mimo vychadzky,ze co ak...

stanka2612
20. jan 2016

@mnamkacik aj ja som dnes mala na obed halusky 🙂

mnamkacik
20. jan 2016

zajtra sa čo chystáte žienky variť, mne dochádzajú nápady.... dnes som urobila kyslú polievku a uvarila paprikovú slaninku

stanka2612
20. jan 2016

@mnamkacik kolozvarsku kapustu 🙂 milujeme to

skarabubu
20. jan 2016

@mnamkacik Já chcem robit paprikáš s cestovinou

mnamkacik
20. jan 2016

@stanka2612
@skarabubu
navrhnem polovičke,, čo z toho mi prejde,,, ja ľúbim oboje 😝 😝 ,,, a čo sa týka toho paprikášu (smotanový alebo skôr perkelt)???

mata0312
autor
20. jan 2016

@skarabubu neboj niekto s najde 😉
@stanka2612 mna kolozvarska to by som sa.nechala.aj ja.navarit a dnes som kupila aj kapustu ...len maly mi to.nezje.;-) som mu zajtra slubila.tie halusky ...
@mnamkacik a paprikas je alexkove oblubene jedlo 😉

mata0312
autor
20. jan 2016

Sorry za preklepy..dnes som neni vo svojej kozi ☹

stanka2612
20. jan 2016

@mata0312 😀 pohoda my ti to vsetky odpustime 😀

mata0312
autor
20. jan 2016

Inak som.bola v robote si podpisat danove a kupila som par krasnych kuskov malej vo vypredaji 😀 fakt som maniak 😉

stanka2612
20. jan 2016

@skarabubu tiez vyborny napad urobim cez vikend 😀

mata0312
autor
20. jan 2016

@stanka2612 si zlaticko :-* mam blby den dnes

mnamkacik
20. jan 2016

@mata0312 ty si ozaj maniačka 😉 ... ale to rôzne veľkosti nie??

mata0312
autor
20. jan 2016

@mnamkacik mozem mat aj styri princezne 😀 ano rozne velkosti...jeden overal minnie nema chybu 😀 zo 14€ na 4 no nekup to 😀

mata0312
autor
20. jan 2016

No aha 😀 mikinku za 2,40 a tri tricka za 4 eura 😉

snehulienka82
20. jan 2016

caute baby, ideme od gynekologa, pekne rastieme, vsetko v poriadku, mame krasnych 1860 gramov. 🙂 uz som dostala papier na materske! co som uplne hotova, ze vlastne o mesiac nan nastupujem. niektore z vas uz to maju isto za sebou, kedze mne to vyratal doky podla apriloveho terminu. aj pani diabetologicka sa trosku upokojila, v moci nemam ketolatky, takze to zn. ze mala ma dost zivin a nepotrebuje odburavat moje tuky, a z krvi mi vysli skor nizke hodnoty cukru, 4,4 a 3,6 po jedle.... tak o 2 tyzdne sa mozem opat pichat do prstov a doniest im vzorky na vyhodnotenie... "tesim sa"... ale co uz... nejako to zvladneme... hlavne, ze dite je OK. uz si davam aj vacsie porcie a meria si cukor a vsetko bolo doteraz v norme, tak si myslim, ze to bolo cele iba nafuknute... zvladla som v poslednych dnoch aj zubara, aj endokrinologa, tak hadam uz bude pokoj s tymi vysetreniami. drzim palce vsetkym!!

snehulienka82
20. jan 2016

@gabuchah ako si dopadla v tej nemocke? pustili ta domov?

stanka2612
20. jan 2016

@snehulienka82 super to ti gratulujem a tesim sa s tebou a z vybornych vysledkov 🙂 ja idem na matersku od zajtra 😉