Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 super.veci tam mame ale naj na velkych hypacoch ..nie na malych 😉
@snehulienka82 ja idem od 31.1 ale papier uz mam tyzden doma 😉 😉
joj kupujte kupujte...ja nekupujem radsej nic 😉 😉
@1234lubka Pri prvej som pouzivala Lovelu,ale zda sa mi draha a ako som citala tu na konikovi maminy odporucaju Persil expert sensitive. Je aj prasok aj tekuty a kupila som cez net na 50 prani v akcii za 8eur. Ze lepsie rozpusta skvrny.
@stanka2612 tak parada, uzivaj si matersku teda!! pracovala si doteraz?
@snehulienka82 ano do otehotnenia ale ako som otehotnela musela som ist na pn v zaciatkoch som krvacala tak madoki vypisal a uz ma do prace nepustil...
@luciferko162 pre mna je top Cocolino
To vam zavidik s tymi haluskami.....ten moj neznasa polotovary!!! Som to raz skusala a dosiel na to prave s haluskami 🙂 takze ja pekne struham zemiaciky a robim cesto.....no a este horsie ze doma bol zvyknuty este aj na domacu mrvenicku do kuracej polievky 😢 ale tak na to ma neukeca....aj ked v pripade nudze spravim ked u svokry varim lebo ta nikdy nema kupovane...wrrr.....no a minule som skusala kupovane fasirky skoro ma zozral namiesto nich :( ....ach a ja si tak lubim veci zjednodusovat....no prekazi mi to vzdy...🙂)))
@patkak aj ja mam takeho podobneho doma...tiez ziadne polotovary,vsetko pekne robim,ci halusky,ci knedlu...a este aj tak niekedy frfle...ale zase vyvazuje to vsetko to pozitivne lebo je naozaj dobry,pracovity a mam ho rada 🙂 tak varim poctivo vsetko...
@patkak
@stanka2612 esteze.ten moj je.nenarocny, dnes mal len rybaciu pomazanku na veceru heh 😀 ale.myslim ze na tie halusky by aj tak neprisiel..ja.ich take dobre neviem urobit 😀
Ale u nas to.vyzera na dalsiu zaujmavu noc ☹ maly zacal.zo.spanku strasne kaslat..tak.som mu hned supla.fenistil,.zdvihla vankus,.drahy sa chudak odstahoval.do.obyvky a maleho mi dal.do spalne :-\
@snehulienka82 áno,včera ma pustili 🙂 sa vytesujem 🙂 i keď bol tam maximálny kľud 🙂
@mata0312 aj mojmu staci len rybacia,len musi byt mnou urobena a nie z ramy ale z normalneho masla 😀 😀 😀 ale inak je fakt super ale kazdy mame nejake muchy,jemu zas vadi moj prehnany upratovaci osial 😀
@mata0312 to nepotesi,drzim palce aby chory nebol 😉
@stanka2612 no ten môj tiež ľúbi domácu mrveničku do polievky, ale to spravím z dvoch vajec zásoby na mesiac, normálne zbytok usuším a potom varím postupne a za ďalšie on si zvykol aj na rezance kupované, svokra jujká a ochká, že akože ved on to neľúbi 😀 a ja si hovorím ako si zariadiš tak máš, knedľu tiež robím doma, ale sú situácie ked sám navrne kúpiť, napr. zostane mám jedna dve porcie sviečkovej tak navrhne že kúpi malú knedľu v obchode, bo mne by zas cesto nakyslo a vyjdú mi 3 a čo s tým potom? 😀
@stanka2612 u nás rybkova fičí tiež 🙂 a ako to robíš s tým maslom? Necháš ho úplne roztopiť? U nás iba klasické maslo ale čo sa pomazanok týka...
😀
@lenadka ved o chvilku budeme mat babo,cize verim,ze zo svojich navykov trosku ustupi,lebo urcite uz nebudem stihat tak ako teraz ked sme este len dvaja 🙂 napriklad rezance domace nerobim,to len kupovane a nevadi,nastastie 🙂 ale uprimne?mna to fakt bavi sa o neho starat,mozno som trosku staromodna,ale ak viem,tak spravim 😉 varim velmi rada ale pecenie moc nemusim,ale nastastie moj nema rad sladke moc okrem cokolady 🙂
@gabuchah nie normalne ho aj z chkladnicky dam,len ho nakrajam na male kusky a tycovym mixerom vyslaham aj s tavenym syrom do peny aj s rybkami 😉 ide to v pohode, na zaver pridam nadrobno nakrajanu cibulku,to ma rad nie rozmixovane...jedine potom ked ju chcem natierat musim ju na chvilku pred tym vybrat z chladnicky,aby "zmakla",lebo je trosku tuhsia.moj by totiz rastlinne maslo nezjedol,nechuti mu to...

@mata0312 krasny overal,musim ist aj ja do tesca buduci tyzden... 🙂