Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312
@stanka2612 dievcata ale nam tie hormony dobre davaju 🙂 potom nebudeme chciet sladke ani vidiet 😀
Mam dve dievcata, ale ani pri jednom tehotenstve som nemala taku chut na sladke ako teraz ked cakam chlapceka!!!! Takze asi tak!!!;)
@18lula4 o bodaj by si mala pravdu,ale ja som zavisla na sladkom cely zivot 😀
Ahojte kočky,chci se zeptat,bolí některou mezi nohama jako kdyby kosti nebo svaly?Bolí mě to při chůzi,když něčo prekračujem,ale i v určité poloze sedě.Na poradnu jdu až 1.2.Bolí mě to už déle,ale stupňuje se to.
@stanka2612 😀 😀 😀 😀 to nevadi, treba si osladit zivot 😎
@mata0312 ako horšie to znášam aj ja, predsa prvé som mala 28r. a posledné 38r. je to diametrálny rozdiel, len čo sa týka chutí rozdiel nevidím...a to bruško mi tááák lezie na nervy-doslova, ja by som už najradšej porodila, keby to ešte nebolo tak skoro, prudko závidím všetkým čo sú už min. v 34tt 😲 😝
@18lula4 to ano,ale ja si ho asi aj presladzam 😀
@mata0312
@lenadka no tak to spanie to hej pri malom som nemala problem som spala ako dudek do pol dvanastej kludne 😉 😉 mne sa zda ze celkom rychlo zbehlo ved uz 34tyzden...onedolho to mame za sebou 🙂 inak minimalne rozdiely 🙂 vyzieracske dni som mala aj pred tehu hlavne pred ms..vlastne skor hocikedy sa zo mna smiali v tobote ze kde to domnA vsetko ide
@lenadka to su hormony 😀 Aj ja mam take stavy niekedy...a to kopanie,mam to podobne aj mna moj neskutocne kope,ale stale tvrdim,ze to je jediny chlap v mojom zivote,ktory ma moze bit a kopat 😉 😉
@stanka2612 To mě se jenom tak jemně protahuje,žiadne kopance.A čekáme dievča.Pri prvej dcerke,ta kopala jak kobylka.

@mata0312 ale su dobre nie? Obrusky ako obrusky, hlavne ze su vlhcene 😀 ved mam nakupene aj nivea aj svagrina mi jedny dala co maju v lekarni a este mam dalsiu znacku ale tak neodolala som, ved sa to nestrati, nie?