Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@skarabubu tak to ti zavidim,lebo ja dostavam take supy,ze minule aj muz ked mal ruku na brusku tak nechapal,ze aky futbalista 😀 a to moj je sportove drevo...
@stanka2612 to si.krasne napisala 😀
@1234lubka zachvilu to mame.za.sebou musime vydrzat 😀 aj tak je to to najkrajsie :-*
@stanka2612 Dúfam,že bude také klidné aj po narodenie!!
@skarabubu to dufame asi vsetky 😀
@stanka2612
@skarabubu citala sim na nete ze teraz ma dieta takmer identicke navyky ako bude mat po narodeni 😉 😉 ked je v noci aktivne tak bude qj po narodeni...ked je hore tak ma otvorene ocka...no som zvedava, moj maly bol strasne narocny 🙂 ta uvidime ci druhe bude "za odmenu" 🙂
@1234lubka tak to sa mam na co tesit 😀 podla toho aky je teraz zivy...
@1234lubka No prvá dcerka mi prospala celou noc co sme prišli z porodnice.A neznám nočné vstávanie,jedině když bola chorá nebo rostli zubky očné.No toto je strašně klidné v brušku,tak uvidíme.Dcerka je od 2 let jako z divokých vajec a vydá za deset chalanov.Som zvedavá co táto druhá dcerka,jestli bude do dvou let zlá a potom dobrá-no uvidíme.
@stanka2612 aaale na net sa toho vela popise 😀 😀 😀 napr ze od pok roka ti dieta prespi celu noc...ha ha ha ha ha...😀 😀 asi ked mal 2 sa tak "zabudol"😀 😀 2 roky 😀 😀 a to aj nedavno este malstavy ked sa uprostred noci zobudil z revom 😀 😀
@skarabubu mi hovor 🙂 ja mam 10 rocnu.....2 rocnu...a teraz bude mimino.... 😕 😕 😕 .......je to fakt zaujimave lebo puberta uz fakt v plnom prude....akoze aj mi dost pomoze ale musim jej stale pripominat co su jej povinnosti lebo zabuda 🙂 .....ale vie sa uz aj o malu postarat to sa mozem spolahnut....no ale zrovna dnes mam strasne zly den uz ma vsetci clenovia nasej domacnosti na*rali...okrem draheho co este do vecera sa moze zmenit🙂))))...zacalo to nasou suckou jacka rusella ktora mi hned rano pripravila prekvapenie v podobe bobika v kupelni 😠 😠 😠 😠 totizto sa hara a vtedy neviem preco robi taketo nechutnosti a potom to uz slo ...ale teraz som si sadla sice pracka perie ale na vsetko sa dnes vyprdnem mala spi....a ja si idem spravit kavicku🙂))))
@patkak aj my máme doma sučku jack rusella a práve sa hára, bobek nerobí, zato sa vycikala na chodbe pred 2 dňami 😝 ale ona je vonkajší pes, ale teraz ako mrzne, tak ju nenecháme vonku však to nemá žiadnu podsadu, väčšinu dňa a celú noc je vnútri, je to vlastne 11ročnej pes a áno tá puberta, a nejak ju zle vyvenčila.... už jej klíčia prsia a začína zarastať a to jej "dobréééé" na všetko-to tak pohladí dušu 😀 ale inak je zlatá, nejak nevyskakuje, len už je taká trochen protivná niekedy, no žiadne extrémy-zatiaľ 🙂
@stanka2612 uzivaj kym mozes, potom ked budeme stare, vies ako to je u doktorov, toto nemozte, hento nemozte a uz to bude cele zle 😀
@18lula4 😀 😀 😀
Baby, mimo tému vašu.. Ale dnes mi došiel aniball a keď som skúšobne nafukla na 32cm tak uff, tá predstava 😀
Keby mám kondómy, tak už trénujem 🙂
@mata0312 balónik taký... Epino alebo aniball, ty nepotrebuješ 😉
Precvicujes s ním vnútorné svalstvo a hrádzu, nafukujes postupne do obvodu hlavičky, skracuje to dĺžku pôrodu a netreba nastrih a šitie 🙂 https://www.gravifit.sk/aniball
@gabuchah vyzera to ako maly muciaci nastroj 😀
@stanka2612 no zo začiatku asi aj trocha potrápi 😀 ale kukla som video nastrihu a radšej nech potrápi 🙂 čítam fóra a baby spokojné, ešte aj po pôrode pri intimitach 🙂
@gabuchah uvidim,co mi povie doki ohladom toho cisarskeho o dva tyzdne na kontrole a mozno pojdem aj ja do toho
@stanka2612 pokiaľ nepojdes cisarakom, určite do toho chod... Ako prvorodicka budeš mať lepšie sebavedomie a menej sa báť a čo som čítala, prvorodicky po tréningu úplne ako viacrodicky, doba pôrodu skrátená ale hlavne bez potrhania
Doktor v nemocnici bol nadšený, keď som sa ho na to pýtala.. Chválil moc

@lenadka ja.pri malom 28 a teraz 34 ale.tiez to citit ten.vekovy rozdiel a este to.ze teraz mi.brusko dva krat tak narastlo aj ked na.vahe mame.mam nieco menej ako pri malom ..ale tiez by som.uz najradsej porodila ☹ neviem sa.toho.dockat a predsa teraz je dieta.treba sa starat, varit upratovat a podobe pri.malom som.nemusela nic