icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
23. jan 2016

@skarabubu ja.som to dala.v pohode, neni to take.hrozne 😉

mata0312
autor
23. jan 2016

@skarabubu mna ani nie ...tak normalne asi dva.dni je vstavanie z.postele take blbe ako.ked mas ranu ale inak sa da 😉

skarabubu
23. jan 2016

@mata0312 Zas na druhou stranu tě uspia a probereš se aj je po všetkom.

mata0312
autor
23. jan 2016

@skarabubu presne idem do uplnej.narkozy 😉

skarabubu
23. jan 2016

@mata0312 má to cosi do seba

skarabubu
23. jan 2016

@mata0312 A jak dlouho to trvá?Mě praskla ráno voda a kontrakce som mala hned,ale nemohla som sa otvorit.Nakonec se dcerka narodila v noci po 15 hodinách bolestí.

gabuchah
23. jan 2016

Odo dnes vraj 40 dní 🙂

stanka2612
23. jan 2016

@gabuchah coskoro 🙂

skarabubu
23. jan 2016

@gabuchah Já mám 49dní

gabuchah
23. jan 2016

@skarabubu to máme hodne podobné a blízke 🙂 i keď ja sa držím prvého dátumu, čiže i týždeň skôr ešte 🙂 uvidíme 🙂
Koľko ti váži mimi? 🙂
Moja mala min.stvrtok 2277g 🙂

skarabubu
23. jan 2016

@gabuchah To mi doktor nehovoril kolko váží.

aber
23. jan 2016

@gabuchah ja 39😉

gabuchah
23. jan 2016

@skarabubu mne na sone 🙂 mala by so to mať aj v knižke 🙂

@aber ale ty máš tuším ešte menej dní,keďže máš sekciu, že? 🙂 možno z nás budeš prvá 🙂

aber
23. jan 2016

@gabuchah no asi 10 dní neviem ešte, do 38 týždňa budem u svojej Dr až potom idem do nemocnice... 17.2 končím 38 týždeň ☺tak uvidíme 😉

skarabubu
23. jan 2016

@gabuchah já to v knížke nemám

mata0312
autor
23. jan 2016

@skarabubu co myslis ako dlho trva?

aber
23. jan 2016

@skarabubu malo by to byť na zadnej strane kde sa robí zo zákona 3 x sono kde sa robilo v 12 týždni tá kosticka

mata0312
autor
23. jan 2016

@aber tak ty budes isto prva 😉 desat dni mozes ist este pred terminom 😀 to je veru cochvila

skarabubu
23. jan 2016

@mata0312 ten cisarský?

mata0312
autor
23. jan 2016

@skarabubu kratko.o 9 ma.uspali a maly sa.narodil 9:05 a kedy som sa zobudila to si uz nepamatam kolko bolo.hodin 😀

skarabubu
23. jan 2016

@mata0312 Tak to je rychlé

aber
23. jan 2016

To by vyšlo na 22.2☺

18lula4
23. jan 2016

🙂

gabuchah
23. jan 2016

@aber o tomto dátume ja basnim od začiatku tehotenstva 🙂 vtedy je aj spln 🙂 preto som hovorila, že ak to bude vtedy, chcem Lunu 🙂
Nakoniec to bude Sárah alebo Michaela 🙂

aber
23. jan 2016

@gabuchah dúfam, že budem môcť si vybrať termín, bude to 10 dní, tak uvidíme 😉 naša bude Emanuela 😘

aber
23. jan 2016

@mata0312 no ešte asi mesiac jajjj, tešíme ☺

patkak
23. jan 2016

@18lula4 aha my mame tento....kupila som ho pred par mesiacmi a uz som musela aj vyskusat kocikat nasu dvojrocnu 🙂

patkak
23. jan 2016

Zeny ......mna uz neprekvapi asi nic....mame taky zvyk kazdy vikend chodit ku svokrovcom lebo nedaleko staviame dom a tak ani tento vikend nebol vynimka a my sme opet tu .....viete co je najlepsie??? Ze ani jeden nam nebol schopný povedať ze su tu vsetci chori...:( svokor zapal horných dutin ..berie atb. .svagor nascipany ze mu sopel az po brade tecie....a svokra sa po par hodinkach ako malu vyoblizovala priznala ze ju strasne picha na prieduskach a ide si dat zabaly lebo nechce byt chora na lyzovacke kam idu buduci tyzden.....wrrr....zuurim až neviem zaspat....hrozneeee....najlepsie na tom je ze sme nevedeli ist ani domov nakolio musel drahy odist robiť na cely den a prisiel az o pol deviatej a ked som mu povedala celu situaciu tak sa nasral lebo sa snazime malu uz mesiac dostat zo soplov a oni su taki lahostajny!!!!!! A este jedna vec nenaaavidiiiim ked mi dieta olizuju a furt si pytaju pusinky!!!! A je mi jedno kto to je!!!!! Ludia su jednoduho tak primitivny, sebecky ze vobec nerozmyslaju ze ohrozuju zdravie maleho dietata!!!!! A samozrejme ked si otvorim hubu tak ja som fajnovka!!!!! Mam chut vrazdit! Seru ma!!!!:(

gabuchah
23. jan 2016

@patkak juuuj, to sa ti nedivím...
Možno im nedopina čo môžu spôsobiť ☹

patkak
24. jan 2016

@gabuchah celu noc nespim :( mala tu vedla mna piska chudatko asi bude mat nejaky zapal .... uz viac krat som bojovala za to aby ju nik na usta nebozkaval ale marne vzdy sa niekto tvaril urazene a po chvilke aj tak ju zacali ....:( .... ja uz neviem pokial to drahy zajtra nevysvetli rodicom a surodencom ze to jednoducho nejde tak sem odmietam chodit......teraz je jedno ci sa mala tu nakazila ale ani nemala kde inde.....svokor uz od vianoc chrchlal, soplil a potom to zrazu na malu preslo a proste nemam slov .....teraz uz mi to nik nevytlcie z hlavy uz z toho jeho obvinujem.....je.to skratka nezodpovedne ked viem ze mam zapal a liecim sa pytat si pusinku od babatka a este na usta....som nestastna velmi a trapim sa a som nahnevana ......:(