Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Odo dnes vraj 40 dní 🙂
@gabuchah coskoro 🙂
To by vyšlo na 22.2☺
Zeny ......mna uz neprekvapi asi nic....mame taky zvyk kazdy vikend chodit ku svokrovcom lebo nedaleko staviame dom a tak ani tento vikend nebol vynimka a my sme opet tu .....viete co je najlepsie??? Ze ani jeden nam nebol schopný povedať ze su tu vsetci chori...:( svokor zapal horných dutin ..berie atb. .svagor nascipany ze mu sopel az po brade tecie....a svokra sa po par hodinkach ako malu vyoblizovala priznala ze ju strasne picha na prieduskach a ide si dat zabaly lebo nechce byt chora na lyzovacke kam idu buduci tyzden.....wrrr....zuurim až neviem zaspat....hrozneeee....najlepsie na tom je ze sme nevedeli ist ani domov nakolio musel drahy odist robiť na cely den a prisiel az o pol deviatej a ked som mu povedala celu situaciu tak sa nasral lebo sa snazime malu uz mesiac dostat zo soplov a oni su taki lahostajny!!!!!! A este jedna vec nenaaavidiiiim ked mi dieta olizuju a furt si pytaju pusinky!!!! A je mi jedno kto to je!!!!! Ludia su jednoduho tak primitivny, sebecky ze vobec nerozmyslaju ze ohrozuju zdravie maleho dietata!!!!! A samozrejme ked si otvorim hubu tak ja som fajnovka!!!!! Mam chut vrazdit! Seru ma!!!!:(
@gabuchah celu noc nespim :( mala tu vedla mna piska chudatko asi bude mat nejaky zapal .... uz viac krat som bojovala za to aby ju nik na usta nebozkaval ale marne vzdy sa niekto tvaril urazene a po chvilke aj tak ju zacali ....:( .... ja uz neviem pokial to drahy zajtra nevysvetli rodicom a surodencom ze to jednoducho nejde tak sem odmietam chodit......teraz je jedno ci sa mala tu nakazila ale ani nemala kde inde.....svokor uz od vianoc chrchlal, soplil a potom to zrazu na malu preslo a proste nemam slov .....teraz uz mi to nik nevytlcie z hlavy uz z toho jeho obvinujem.....je.to skratka nezodpovedne ked viem ze mam zapal a liecim sa pytat si pusinku od babatka a este na usta....som nestastna velmi a trapim sa a som nahnevana ......:(

@skarabubu ja.som to dala.v pohode, neni to take.hrozne 😉