Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@aber
@stanka2612
To ste dobré, ja teda poctivo pila iba v nemocnici, koli teplu a nude
Doma tak liter, čo je málo, plus ovocie... I keď na noc by som pila azaz
Aj ja mam meno po mame, preto si všade nechávam za meno písať ml. 🙂
A s tým menom ste ma teraz trocha zmiatli, bo tento týždeň inklinujem ku Sáre 🙂
@stanka2612 no ved to hej svokor aj svagor su Jozefovia...anajlepsie ked pride doporucenka tak hadaj komu...asi ked budem uvadzal maleho adresu niekde tak mu za meno budem davat ml...neviem ci pomoze 🙂
@1234lubka ani môjmu sa velmi nechce/lo,ale bohužiaľ, ja tiež musím... Pri prvom som bola sama a nikdy viac... Keď už nie na dobu tlačenia, nech aspoň predtým a potom ide, tí chlapi si to potom aj inak vážia, ako keď v pohodlí doma čakajú..
Som hodne tolerantná, ale v tomto nekompromisna, rodime predsa obaja, ako sme obaja aj vyrábali 🙂
Skus to aj ty, bude ti ľahšie, všeličo treba podať, obliecť, pomôcť...
@1234lubka mohlo by 🙂 aspon bude vediet aj tato aj syn
@gabuchah tak snazim sa pit vela,ked nepijem,boli ma hlava,uz to mam overene 🙂
@gabuchah Sara je pekne to sa mi paci 🙂
Bola som zas na nakupe,uz mam vsetko aj plienky,masticky,prosto vsetko tak sa tesim...uz si len zbalit tasku do porodnice 😉 mam to nachystane na posteli,musim sa k tomu dokopat...
@stanka2612 mne este presne chyba ta drogeria 😉 tento tyzden doriesim a konecne zbalim tasku ...ale.uz mam doma plut, hojdacku aj postielku aj nejake ozehlene vecicky od maminky 😉

Inak aj na mňa čosi lezie, staršia dcéra od včera piští, že ju bolí hrdlo, hlava, celý človek a mňa večer tiež začalo hrdlo a dnes už soplím a nohy ma bolia....