Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 inak ta drogeria je dost draha,ze mast na bradavky 10,50 skoro ma otocilo...
@stanka2612 veď nemusí byť pri konci aby videl krv..
Ale pokiaľ budeš rodiť normálne, budeš sama v nemocnici s kontrakciami, je to náročné...
Ale inak chápem, tiež som tak prvý krát.. Nenutila som...
A to odmietanie ako ženy.. Nemyslím 🙂 toho by som sa nebála 🙂
Tiež nie som typ čo núti niekoho do niečoho, ale na dieťa majú byť dvaja a i ťažko niekto pochopí, kým nezazije 🙂
A s tou vodou, no mne občas domu krkom nejde, nič.. Ani čaj, ani voda... Neviem prečo ☹ musím sa občas nútiť 🙂
@stanka2612 stanka, kedysi sa dávalo trocha kalciovky a vraj najlepsie je dať na bradavky trocha svojho mlieka a nechať zaschnúť 🙂
@mata0312 bratislava C&A obchod 😀
@stanka2612 vsetko je take drahe...je to.hroza..len co.ked to potrebujeme ze :-\ ja este nemam nic.na kupanie co.idete pouzivat?
@stanka2612 super v blave.sa dobre nakupuje..uz mat len vela penazi 😀
@gabuchah to s tym krkom poznam aj ja aj mne niekedy nejde...asi nam ti drobci moc tlacia na vsetko...
@gabuchah dakujem za radu,ale uz na ne dam tu drahu mast,ked ju mam... 😀
@mata0312 myslis kozmetiku?buppi detske mydlo som kupila a johnsons baby olej a a nejaky nechtikovy krem na suche miesta mi odporucila teta v dm...a potom zvysok uz babylove z dm,ci vlhcene utierky a tak a na ritku sudocrem
@gabuchah no ved ked matko sa.narodil on ani nevedel...ked som mu pisala smsku rano o 7 ze som mala.celu noc bolesti tak spal... o hodinku a pol uz bol maly na.svete...teraz chcem ist uz rozbehnuta...ked bude vtedy v robote tak mam smolu v spinavych monterkach zamnou nepobezi 😉 😉 takeho hy ho nepustili 😀 😀 uvidime 🙂 🙂
@mata0312 to ako ucitelka na pn moc nemam 😀 😀 😀 ale tak aj chlap nieco donesie,nemozem sa stazovat,na zivotny zaklad mame a luxus nepotrebujem... 😉
@stanka2612 hej na kupanie...pri.malom som mala biodermu a teraz.neviem co kupit ... inak babylove mam tiez rada
@stanka2612 to ani ja nie 😉 kupujem vacsinou veci z.konika alebo z fb pouzite 😉 a vypredaje 😉
@mata0312 bioderma je asi dost draha...tie babylove produkty vyzeraju byt v poho a su za super cenu...
@mata0312 ja vacsinou z bazosu a milujem sekace a vypredaje 🙂 a lidl na potraviny 😀
@stanka2612 ved aj ja ho respektujem...nemozem ho nutit ale chcela by som abybol pri mne PO porode...pocas nemusi...to by mi stacilo keby bol na chodbe 🙂 ak sa bude.dat.
@1234lubka no ved po porode aj ja dufam,ze bude pri mne...ak budem rodit cez vikend ked ma volno tak povedal,ze na chodbe pocka a ak cez tyzden,tak dojde po praci 🙂
@stanka2612 moj robi " spinave prace" po robote by najprv musel letiet domov prezliect sa 🙂 ale pride urcite najskor ako to bude mozne 🙂
@stanka2612 Aj já som predavačka v Jednotě-což je mizerná mzda a stále v robotě a chlap robí na pile což není tež žiadná výhra.
@1234lubka moj robi v kancli tak to ma jednoduchsie...nemusi utekat domov ale ved uvidime ako sa to vyvrbi vsetko...
@1234lubka 🙂 dali by mu župan 😀 ale inak jasné, veď všeličo sa môže stať... V monterkach nepobezi, ja verím a moc nám prajem aby boli vtedy doma... Tá doba po pôrode, tam sa ozaj zíde, bo to už iba lezis a stastnikujes 🙂
No len to s tým domácim čakaním neprezen 🙂 Druhý pôrod vie prekvapiť 🙂
Mne pichli vodu a dali klystir cca o pol ôsmej, prišli bolesti, napchala som sa na tri krát do sprchy a iba viem ze sa ma sestrička pýta, či má netlačí ako na veľkú a ja ze ani neviem 🙂 pozrela ma a že veď my rodime 😀 okolo deviatej na stôl a 21:15 bol na svete
Rýchlosť celkom... Ale ja bola už dva dni predtým v nemocnici
@skarabubu ved toto,nejako sa pretlct musime 🙂 ale pokial bude na chleba tak budem spokojna 🙂
@stanka2612 ja som to len na zaciatku a potom uz z dmky alebo.johnson 😉
@gabuchah ja olej aj pri malom avyril obycajny ..strasne mi to.vonia 😉
@stanka2612 hlavne sa nenechaj 🙂
Ženy vždy všetko bremeno berú na seba 🙂 a pritom ani nemusia...
Čo viem u mužov sa hodne po tomto zážitku zrodenia toho zmení k lepšiemu 😉

@stanka2612 jeeee krasne 😉 kde.si kupila?