Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 tak to je dosť, u nás sa to robí v stredu ráno a poobede a vraj sme mali byť štyri, ale jedna už porodila. Aspoň sa nám mohla lepšie venovať 🙂
@mata0312 jeeej, krásne 🙂
@lenadka ja som sa prave vratila z nakupu z lidla a kupila som si z kazdeho druhu jednu...zajtra dam na ranajky a napisem ako mi chutila 🙂
@mata0312 krasne foto 😉
@matvejkovamimushka
@18lula4 dakujem zienky, take obycajne 😀 ale tak pre mna vynimocne lebo.su na nich moje deturence.😉 tak potom dufam nejaku ukazes 😉
@18lula4
@matvejkovamimushka a co povedala ze kedy mas utekat do porodnice ??🙂
@patkak
@matvejkovamimushka
To aj mňa zaujíma
Tak baby ohladom tej kase z lidla...prave som ju dojedla na ranajky a chutila mi,mala som tu cokoladovu 🙂
@stanka2612 škoda, že tú čokoládovú u nás nemali
@lenadka ja som kupila z kazdej jednu na kostovku 🙂 uvidim,ktora je najlepsia...zajtra dam asi tu jablkovo skoricovu...
Včera som bola u kamarádky,ktorá má 10 mesačnú dcerku.Krásná je a už se moc těším na tu našu malinkú až se narodí a bude s námi a budeme už 4.
@stanka2612 moja najoblubenejsia ja.kupujem len tu 😉 idem si.ju akurat spravit 😀
Jáke máte zkusenosti s plienkama Babylove?
Ja sa dozviem až v pondelok, môj gyndoš mi už veľmi dlho UTZ nerobil... Ale nemám pocit, že bábätko je už dole hlavou, skôr mám pocit, že moje brucho je ako cirkusové šapitóóó.... 😀 Akrobat je to!!!
@mata0312 no ja sa držím zatiaľ dobre, kázal mi jest lieky, vraj sa jedia pravidelne, aké neuzivam ich nakoľko mávam akurát tlak, ráno som mala 115/65 tak neviem ci lieky sú vhodné.. A tebe sa dvíha?
Ja neviem, podlahy mňa sa to upraví tým deviatym mesiacom, uvidíš 🙂 Ja som tiež aj pri telefonáte fucala a lapala po dychu aj v noci pri pretacani na druhý bok
Baby mne uz brusko kleslo trosku... a maly je riadne aktivny.. az taky tlak dakedy citim
Baby bola som v tescu na ariel-gél je v akcii a doteraz som si nevšimla až dnes, že je aj sensitive-tak som ho kúpila, výhodná cena 80 pracích dávok 11,99€, pekne vonia a je určený na farebné aj biele.

@matvejkovamimushka aj u nas to.dnes bolo o tom 😉 ale ze ich tam bolo 13