Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@lenadka
@stanka2612 hlavne ze kazdy povie ze sa nemame vylakat ked budeme citit pohyby cim dalej tym menej, lebo babatko ma malo miesta, ale mne sa to zda naopak, take intenzivne buchnaty mam- ze ked sa ma doktor opytal ci citim pohyby, tak som povedala ze to su kopance a nie pohyby 😀
@skarabubu myslis ze to ma suvis s tym ze to dietatko bude moc zive aj ked sa narodi? no dufam ze sa nevyspim ako moja sesternica...1,5 roka nespala, co sa jej maly budil v noci, vystrelil z positelky, zasvietil si a behal po dome, po schodoch, budil ju, pichal jej do oci ze stuk stuk 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@18lula4 no teda aký huncút, to u mňa by s tým behaním a štukaním do oka nepochodil, ak nechce prísť o život 😀
presne viem v akej je polohe, ako má kolienka zohnuté a koľko krát keď kopne nadskočím celá...potom mu tie kolienka chytím aby sa nemohol rozohnať, tak sa len pučí, naťahuje a očividne jeduje, no rozumieme si, cítim ho čoraz viac, dúfala som že keď bude mať menej miesta tak sklidní hormón, ale on nemieni... 😅 no čo vracia mi to: "mama! ty si chviľu myslela na to, že si ma nenecháš? héééj??? takú ti jednu..! 😀"
@lenadka no verim je to krasne no obcas bolestive a hlavne v noci 😊 a potom neviem zaspat 😞 nevadi aspon ma uci na prebdene noci 😃
@stanka2612 mam vas dievcata 😃
@mata0312 moja najstaršia bola úžasné bábo 😵 pokojné, spinkala dlho a rada, pekne papala, až potom keď jej zúbky rástli bola fáza byť niekoľko hodín v noci hore ale bez plaču, len sa kotúľala po posteli, rozprávala si a ja som striehla aby mi neodcupitala, ale tvárila som sa že spím, po čase to prešlo, obedné spánky mojej dcéry boli 4-5 hodín ne skvelá, šikovná, doteraz s §ou nemám problém, to menší škrečok je iný exot 😀 tá vrieskala po večeroch hodiny, v noci každú chvíľu na prse, cez deň prso nechcela...slabý jedák doteraz, akurát že je taký mojkáčik, pusinkáčik, tulinkáčik 🙂
@lenadka ta prva presne ako.moj maly 😀 aj s.tymi nocami.ked.isli.zubky ..no teraz je to.cislo ..snazi sa papulovat a musim byt prisnejsia nanho ..vzdoruje a.vzdoruje krpcek 😉 no uvidime aka.bude mala 😀
@skarabubu tak.sme dve priam nenavidim zehlenie ...brrr ..a preto mi to vsetko.maminka ozehlila ..po.narodeni tak tri.mesiace budem a koniec so.zehlenim ak.bude vsetko.ok 😀
Idem práve vyprázdniť prebaľovací pult-5 ročná tam má stále veci, keďže skriňa na mieru už je, sťahujem ju tam a Miškove dám po vymaľovaní kúpeľne do prebaľováku...ale že sa mi necheeeeee 😲
@18lula4 tak radsej nech kope,aspon viem,ze je v poriadku 😀
@jarkajozo no tuto noc som aj ja kukala telku az do jednej,co som spat nevedela... ☹ a to som sa tesila,ze mne sa zatial spanok nevyhyba 🙂 a tot,mas to tu,ani ja uz neviem vecer zaspat

@lenadka Právě že prvá dcerka bola strašně akčná a teraz to je také klidňučké.