icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

skarabubu
4. feb 2016

@lenadka Právě že prvá dcerka bola strašně akčná a teraz to je také klidňučké.

18lula4
4. feb 2016

@lenadka
@stanka2612 hlavne ze kazdy povie ze sa nemame vylakat ked budeme citit pohyby cim dalej tym menej, lebo babatko ma malo miesta, ale mne sa to zda naopak, take intenzivne buchnaty mam- ze ked sa ma doktor opytal ci citim pohyby, tak som povedala ze to su kopance a nie pohyby 😀

skarabubu
4. feb 2016

@18lula4 Takže možem byt ráda,že já to mám takové klidné dieťa.

18lula4
4. feb 2016

@skarabubu myslis ze to ma suvis s tym ze to dietatko bude moc zive aj ked sa narodi? no dufam ze sa nevyspim ako moja sesternica...1,5 roka nespala, co sa jej maly budil v noci, vystrelil z positelky, zasvietil si a behal po dome, po schodoch, budil ju, pichal jej do oci ze stuk stuk 😀 😀 😀 😀 😀 😀

skarabubu
4. feb 2016

@18lula4 Neviem prvá dcerka kopala jak fotbalista a když se narodila,prospala mi celou noc.A do 2 let bola taká zlatučká a hodňoučká.A teraz neviem co to bude,ale je to klidné tak mám strach že to po narodenie se nevyspíme.

lenadka
4. feb 2016

@18lula4 no teda aký huncút, to u mňa by s tým behaním a štukaním do oka nepochodil, ak nechce prísť o život 😀
presne viem v akej je polohe, ako má kolienka zohnuté a koľko krát keď kopne nadskočím celá...potom mu tie kolienka chytím aby sa nemohol rozohnať, tak sa len pučí, naťahuje a očividne jeduje, no rozumieme si, cítim ho čoraz viac, dúfala som že keď bude mať menej miesta tak sklidní hormón, ale on nemieni... 😅 no čo vracia mi to: "mama! ty si chviľu myslela na to, že si ma nenecháš? héééj??? takú ti jednu..! 😀"

jarkajozo
4. feb 2016

@lenadka no verim je to krasne no obcas bolestive a hlavne v noci 😊 a potom neviem zaspat 😞 nevadi aspon ma uci na prebdene noci 😃
@stanka2612 mam vas dievcata 😃

skarabubu
4. feb 2016

@jarkajozo to je dobrý trening

mata0312
autor
4. feb 2016

@skarabubu
@gabuchah veru zavodnujem.aj pri.malom som.tak zhodila pomaly.vsetko co som.nabrala ...sama.voda po mne ,.aj.nohy puchnu ale len trocha ....ale.tie.ruky strasne bolia ☹ neviem co.uz s nimi hlavne.v noci a rano

mata0312
autor
4. feb 2016

@18lula4 ja som sa.nevyslala.do troch rokov maleho poriadne 😀 :-P

skarabubu
4. feb 2016

@mata0312 A co ti hovoril na to doktor na ty ruky?

mata0312
autor
4. feb 2016

@skarabubu hovorila.som ze.su strpnute a opuchnute..povedala ze.je to normalne..nic s.tym.neurobi ☹ musim vydrzat

mata0312
autor
4. feb 2016

@18lula4
@skarabubu myslim ze to vobec.nesuvisi ake.je babo.v brusku a ake bude ked sa narodi 😀 moj tiez.akcny a ake.babatko.bol uzasny :-*

lenadka
4. feb 2016

@jarkajozo v noci ho cítim, mrví sa, ale kľudnejšie, ako on ma ešte nikdy nezobudli, skôr ťahanie bruška a moje nepohodlie, ale v noci malý kopká jemne 😵

lenadka
4. feb 2016

@mata0312 moja najstaršia bola úžasné bábo 😵 pokojné, spinkala dlho a rada, pekne papala, až potom keď jej zúbky rástli bola fáza byť niekoľko hodín v noci hore ale bez plaču, len sa kotúľala po posteli, rozprávala si a ja som striehla aby mi neodcupitala, ale tvárila som sa že spím, po čase to prešlo, obedné spánky mojej dcéry boli 4-5 hodín ne skvelá, šikovná, doteraz s §ou nemám problém, to menší škrečok je iný exot 😀 tá vrieskala po večeroch hodiny, v noci každú chvíľu na prse, cez deň prso nechcela...slabý jedák doteraz, akurát že je taký mojkáčik, pusinkáčik, tulinkáčik 🙂

skarabubu
4. feb 2016

@mata0312 To je pekné,že musíš vydržet.No uvidíme jaké to bude až se ti naši drobčekovia narodia.Už si žehlím a skádám vecičky do skrině.A je to všechno také zlatučké.Nerada žehlím a teraz si toho zase užiju až až.Raději bych stále vysávala nebo umývala okna.

mata0312
autor
4. feb 2016

@lenadka ta prva presne ako.moj maly 😀 aj s.tymi nocami.ked.isli.zubky ..no teraz je to.cislo ..snazi sa papulovat a musim byt prisnejsia nanho ..vzdoruje a.vzdoruje krpcek 😉 no uvidime aka.bude mala 😀
@skarabubu tak.sme dve priam nenavidim zehlenie ...brrr ..a preto mi to vsetko.maminka ozehlila ..po.narodeni tak tri.mesiace budem a koniec so.zehlenim ak.bude vsetko.ok 😀

mata0312
autor
4. feb 2016

@lenadka ani moja ma.v noci nebudi ze by kopkala ked.spim.ja spi aj ona 😀

skarabubu
4. feb 2016

@mata0312 Asi tak 3 mesiace a asi dost,protože to je pre mňa utrpenie.

mata0312
autor
4. feb 2016

@skarabubu viem.o.com.hovoris napodobne 😀

jarkajozo
4. feb 2016

No uz cakame na prietoky ultrazvuk mame za sebou 😊 maly je v ppriadku a ma 2850g 😊

lenadka
4. feb 2016

@mata0312 ja žehlím rada ale už to začína byť problém, bruško ma tlačí, zle sa mi žehlí, takže už nič moc 😝

mata0312
autor
4. feb 2016

@jarkajozo jeeee krasne 😉 tak super ...tak riadny chlap.z.neho.bude ak.pojde na termin 😉

skarabubu
4. feb 2016

@jarkajozo a to robily obyčajný ultrazvuk,že je tam krásně vidět?Aj ti brali krv?a jak dlho trvá to celé vyšetrenie?Já du ve stredu na prietoky,krv aj stěry a to u toho robí aj sono?

mata0312
autor
4. feb 2016

@lenadka ja.to.neznasam.aj ked som v normalnom stave a teraz.by som ani nevladala.pri tom stat ☹

skarabubu
4. feb 2016

@mata0312 Nápodobně Mati,včera som u toho stála a spravila som tak polku a bola som hotová.A dnes jak dovarím idem pokračovat.

lenadka
4. feb 2016

Idem práve vyprázdniť prebaľovací pult-5 ročná tam má stále veci, keďže skriňa na mieru už je, sťahujem ju tam a Miškove dám po vymaľovaní kúpeľne do prebaľováku...ale že sa mi necheeeeee 😲

jarkajozo
4. feb 2016

@skarabubu robil obycajny no kedze som nevidela na obrazovku cez brusko tak prepol stroj ja 4D a vytlacil mi fotku 😊 krv mi nebral zatial cakan na vysetrenie ale asi nebude bral mi na poradni u mojho 😊
@mata0312 no bude valibuk 😃 mamku roztrha az po lopatky 😃

stanka2612
4. feb 2016

@18lula4 tak radsej nech kope,aspon viem,ze je v poriadku 😀

stanka2612
4. feb 2016

@jarkajozo no tuto noc som aj ja kukala telku az do jednej,co som spat nevedela... ☹ a to som sa tesila,ze mne sa zatial spanok nevyhyba 🙂 a tot,mas to tu,ani ja uz neviem vecer zaspat