Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
ahojte a viete mi napisat presne ako ho pit? myslim kolko krat denne? @lenka669
@simonnka2014 od 36tt 2xdenne 2, 5dl az do porodu. A o lanovych semi end achieve si nepocula?
@simonnka2014 mi zle odoslalo spravu, pisem cez ten slovnik 🙂 pod nou som sa opravila v dalsej sprave.
@lenka669 nevadi 🙂 o tom som veru nepocula,vsetci radia vela behat/ prechadzat sa a podobne.malo kto povie o piti caju.a tie semienka tiez od 36tt? a mozem aj to aj to?
@simonnka2014 semienka som zacala od 35tt.cajavu lyzicku denne.mozes aj do jogurtu dat, len ich treba rozhryzt ak su neni mlete aby to malo ucinok.alebo vyluhovat v 0, 5l vody co som neskusala este.len ich rozhryziem 🙂
@simonnka2014 v kolkatom si tyzdni? Ja som 35+4
Baby jaky caj myslite? K comu je to dobre? Ja som 35tt.
@lenka669 33tt,chcem s tym cajom zacat,len niekde pisu od 34 a niekde od 36tt,tak som sa chcela uistit.
@01kristinka caj z ostruziny malinovej na posilnenie maternice 🙂
@ckatka juuj to si ma potesila ze niesom jedina🙂 preistotu som to dala na 50tku 🙂 mam este jeden u babky ten bude urcite tiez poznaceny nejakym tym rocikom v skryni...tiez ho vyperiem a hotovo 🙂 len molitan tiez...ked som sa ten prvy snazila najprv sama preprat vo vani tak to teda bolo...sto kil to malo ked to nasiaklo...pracka este aspon dobre vyzmyka 🙂
Vcera porodila jedna kamoska 🙂 v 39tt🙂 aka sranda ani som netusila ze je tehotna, a to som ju sem tam stretla 🙂
alchemilka zltozelena-moze vyvolat potrat alebo spustit predcasny porod....joj vsadedaco ine
Ved nechcem to tiez nasilu riesit,ale najnovsie mi povedal,ze sa mu zda ze mam velke brusko,ze v piatok pre istotu malu pomeria,ze ci ju vobec budem moct normalne porodit..ak povie ze asi ee, tak uz si ten datum vyberiem,uz to bude potom jedno..😉
tak tak, mne podobne, posledne 2 mi vyvolavali prave aj z obavy, ze cakanim do terminu by sme moc riskovali nutnost sekcie, a takto mali este zvladatelnu vahu 🙂 4250 a 4440 g.
a toto posledne ma byt udajne este vacsie 😀
gloria13 neboj, bude vsetko ako ma byt 😉
Dnes ma bolí celý den brucho a kríže,jako pri menstruaci.V pondělok som bola u doktora a vravel,že se neotvírám,že mám ještě čas.Však ano.Na další kontrolu jdu v stredu.Bolí aj Vás?
@stanka2612 A kedy si to dala v práci?Mě to doktor dal 4.1. na poradni i když som na MD nastoupila až od 16.1.A prišlo mi to tento týden.

@gabuchah to teda potesi ☹ asi by som isla k najblizsiemu 🙂