icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
7. feb 2016

@lenka669 ešte som našla 🙂
Za 6
https://www.modrykonik.sk/market/potreby-pre-do...
Za 6 modrý 🙂
https://www.modrykonik.sk/market/potreby-pre-do...
Poisťovne má vyšlo na 2e 🙂

gabuchah
7. feb 2016

@01kristinka joj, tak to je jasné... To ja úplne súhlasím, to by som toľko nedala... Nemám ani monitor, ako sestra odporúčas?

01kristinka
7. feb 2016

Ja osobne si ho planujem kupit aj domov. Vyborna vec. Clovek je kludny lebo to babenko nedajboze moze hocikedy prestat nachvilu dychat aj ked je zdrave.

lenka669
8. feb 2016

@gabuchah si strasne zlata, dakujem za ochotu.ale ja zijem v uk.tak si musim tu pozriet 🙂

lenka669
8. feb 2016

@gabuchah inak to su dobre ceny u nas su draksie aj pouzite sa draksie predavaju

lenka669
8. feb 2016

@gabuchah skor takyto pozeram.on vyzera taky pevnejisi.

stanka2612
8. feb 2016

Dievcata dobre ranko vam vsetkym prajem 🙂 ze uz mozem byt vyspata?zaspala som po polnoci a uz strasim...ved je este tma 😀 😀

stanka2612
8. feb 2016

@lenka669 @ gabuchah na co je vlastne dobry ten kojaci vankusik?pre dieta a lebo pre mna?ulahci to kojenie?ci?lebo taky nemam,ani mi nikto z okolia neradil,ze je to dobre...

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
gabuchah
8. feb 2016

@stanka2612 to je taky 3v1
Medzi nohy ku spaniu a polohovaniu v tehotenstve, pri kojeni na podloženie chrbatika, obopnutie matky a pri sedení dieťaťa 🙂
Mám ho aj v postieľku ako zábrana 😉
No tak to si dobre zaspala...
Ja o 4ráno a to nehovorím že som od 23h bola na WC tak 10x

gabuchah
8. feb 2016

@domi_nika13 ja som ho tiež v tehotenstve zatiaľ moc nevyužila, občas iba keď si ľahnem, v noci nespim, alebo pobehujem, tak zmotavam paplón na ten štýl medzi nohy 😀

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
vierkal
8. feb 2016

@mata0312 ja som zvedava na termin kedy porodim , marec je u nas vynimocny same oslavy okruhliny a do toho malinky tesim a dufamze stihnem este kazdyu oslavu nech sa najem reznov xixixixixixi a vlastne ked tak davam dokopy kalendar tak toto bude rok same osalvy a svadby tak malicky uz v aprily zazije prvu svadbu v maji druhu len neviem kedy tu nasu xixixixixixix

vierkal
8. feb 2016

@stanka2612 ja mam kojaci vankusik doma uz od zaciatku ked sme chodili na navstevu ku kamke tak sa mi na nom vzdy dobre leskalo a tak som si ho kupila a poviem vam zobrala mi ho dcera starsia 16 rocna a ze jej sa na nom dobre spi tak sa bijeme o vankus ixixixxixixi chodi domov na vik len tak sa obetujem na tie dva dni a necham jej ho a to tie dva dni sa mi spi v posteli hrozne ixixixixixixxi

mata0312
autor
8. feb 2016

@vierkal veru aj my mame same oslavy a mala ide na svadbu v juni 😀 a.dokonca.keby sa svokor.dozil tak ja rodim 9.3.a on by mal.10.3. 60 rokov 😉 a termin mam na priatelove meniny 😀 jaaaaj tak.mne sa uz vydavat.nechce kedze som to.uz dvakrat skusila 😀 priatel.by aj chcel stale to nadhadzuje ale mna to.nelaka

mata0312
autor
8. feb 2016

Baby pripajam sa dnesna noc bola.hrozna ☹ maly uz v skolke, velmi som so sebou musela bojovat lebo rano sa mi najlepsie spi a teraz.idem asi dospat co to ....lebo som akasi ospata

lenadka
8. feb 2016

@mata0312 ja už to beriem ako normálne že som xy krát v noci hore, sem tam aj prechádzka..ja sa budím na dosť bolestivé tvrdnutia bruška a magnézko už brať nechcem, ale dnes som si v noci v rámci prechádzky šľahla jedno...lebo už fakť hrôza čo mi toľko vie tvrdnúť keď spím 😝

gloria13
8. feb 2016

Uplne otrasna noc.. Zaspala som nad ranom...a teraz zienky,normalne som skoro teraz v kuchyni odpadla...tak som sa zlakla,ze nestihnem si sadnut...nechapem z coho...mam ist do poradne,ale pockam radsej na polovicku,bojim sa ist normalne sama autom...fuuu...toto sa mi este nestalo...mate niektora podobnu skusenost?

lenadka
8. feb 2016

@gloria13 napapať sa, podľa mňa ti klesol tak cukor, ja prvé ráno papám inak hento-pocit na odpadnutie...

priora
8. feb 2016

@gloria13 mne sa to stalo už 3-4 krat mne ostalo 2 dni zle krútenie hlavy atd odvtedy si dávam pozor a vždy sa nájem ako hovorí
@lenadka
@lenadka

gloria13
8. feb 2016

@lenadka
@priora no len ja som prave doraňajkovala..zjedla som tri buchty s tvarohom a kakao...isla som si spratat po sebe,ze sa idem pomaly vychystat a z nicoho nic točky..ledva som dobehla do kresla..😢

lenadka
8. feb 2016

@gloria13 fúúú tak to potom neviem, počkaj veru radšej na drahého nech ide s tebou... 😒

priora
8. feb 2016

@gloria13 fuha ja som to mala odhladu a tlak som si merala a mala som ho vyšší, za volant radšej nesadaj počkaj na muža s únavy to nemôže byt?

mata0312
autor
8. feb 2016

@gloria13 a skusala si merat tlak? Veru radsej pockaj...mne sa to.tiez.raZ stalo sudim vtedy z vycerpania hned isla som si na.hodku zdriemnut a bolo to ok ..viac odpocivaj
@lenadka dost zavcasu ti tvrdne este chvilu musi mimi.vydrzat..ja zasa tvrdnutie nemam ale tak je pravda ze ja magnezko.uzivam stale koli tlaku .... a kazda sme ina ...to.nocne vstavanie je uz asi normalne u kazdej z.nas ..ja.tak.vstavam asi cele.tehu 😀

misska22
8. feb 2016

Mamicky pridajte fotku ake mate pripravene oblecko pre baby s porodnice domov dajte inspiraciu

lenadka
8. feb 2016

@mata0312 no mne riadne tvrdlo okolo 17-22tt, vtedy som užívala magnézko 2-3x denne, potom to prešlo a teraz mi tvrdne už cca 2-3týždne hlavne v noci, zobudím sa vlastne na to a prejde to keď si sadnem, prejdem sa...pri predch. tehu si toto nočné tvrdnutie nepamätám 😕

mata0312
autor
8. feb 2016

@lenadka tak aspon ze.si uz tak.vysoko ..ze keby aj nic sa nedeje..jasne ze je lepsie aby tam mimi ostalo ....veru ani ja si nepamatam taketo.tvrdnutia ani pri malom ..ale aj tam som mala.magnezko az do porodu

lenadka
8. feb 2016

@misska22 ja toto, plus bude vo vajíčku s nánožníkom...

pahu
8. feb 2016

@lenadka Jeeej! Ja nemám ani jeden kus pančušiek, musím sa po nejakých pozrieť 🙂

lenadka
8. feb 2016

@mata0312 mne to nepripadá, že by som už mala rodiť, hlavne preto, že po zmene polohy je to do minútky fuč...a cez deň tvrdne len keď malý moooc kope...