Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Ahojte mamičky tiež sa vám to tak vlečie ja už sa neviem dočkať ide to strašne pomaly ☹
Uz som u lekarky..tlak v pohode,ale som velmi anemicka,tak moze byt aj z toho...uvidime co povie.,ale je mi lepsie..
Ja mam dievcata moje od vcera...ako by som to povedala? Reflux? 😀 proste ked sa najem,vsetko sa mi vraca nazad, ale zatial to predychavam, nejde to von
@18lula4 to mam aj ja uz dlho,asi je to v poriadku...hlavne tesne po jedle
@stanka2612 ano, presne, babo uz tlaci na vsetko asi 🙂
Tak baby mam po poradni,zobrate vsetky vzorky na vysetrenia,maly je v poriadku a JE DOLE HLAVICKOU jupiiii 😉 len neviem miery a tak,lebo moj doki ma taky ultrazvuk z roku 2 😀 😀 ale buduci stvrtok uz idem aj s vysledkami do porodnice na poradnu,tak tam sa snad dozviem...
@18lula4 mne sa tak vlni cele brucho,ako keby som tam hada mala 😀
@stanka2612 kludne, nechuti to kazdemu, ale ja som tomu veru na chut prisla..a neuskodi ti to v ziadnom pripade- prave naopak. Ked si das preventivne 1-2x za den, ale ako som spominala nie na kovovu lyzicku 🙂
@18lula4 ja uz som to par krat mala,mne to chutilo 😉 ale castejsie pouzivam trstinovy cukor do vsetkeho...biely vobec nekupujem
kočky vy všechny viete co budete mít?Mě doktor povedal že nevie?Takže mám do porodnice nachystané dvě varianty.
@stanka2612 no len by sa to nemalo s mliečnym ničím jesť kvôli vstrebávaniu a mne by to pasovalo do krupicovej kaše napr. a podobných serepetičiek 🙂
@lenadka ja mlieko nemozem,mam ho od alergologicky zakazane,mozem len ryzove...a da sa to aj na chlebik natriet,aj do tych vlociek a kludne aj do caju aj kavy sa to dat moze...uz som to par krat doma mala...
@skarabubu mne konkretne to povedal v 20 tyzdni na morfo ultrazvuku

Neviem či ma viac unavuje moje bruško a chlapciatko v ňom alebo upratovanie, mi to príde všetko maximalne pomalé tempo ako cuvajuvi slimak