icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

18lula4
10. feb 2016

@katariso a pytala si sa nejakej doktorky ci to mozes? Lebo tusim ze pocas tehotenstva nie

lenadka
10. feb 2016

@aber držím palce, nech sa to podarí vyplatiť, aby ste ho mohli predať, inak nechápem tvojho manžela, idete prísť o strechu nad hlavou a on si postaví hlavu, že chce NOVÝ kočík??? Jáj nechápem niekedy, tiež mám kúpený z bazáru za 100€ trojkombináciu a nič mu nie je ,všetko som vyprala na ňom...

snehulienka82
10. feb 2016

@lenadka si super, my este furt nemame kocik... ale tiez asi to bude pouzity, lebo nie som ochotna dat za novy tolko penazi!!! zajtra idem na kontrolu, tak potom zacnem obvolavat, ci este maju niektore na predaj. 😀

18lula4
10. feb 2016

@vierkal toto iste mala moha mama pri bratovi, jedla cele tehotenstvo ryby, lebo sak je to zdrave a on teraz nemoze rybu ani citit 😀

aber
10. feb 2016

@1234lubka 4 roky... Najhoršie je na tom že hnackujem, a od včera som do seba neviem nič dostať.. Len jogurt.. Odišla mi úplne chuť do života.nasi nám pomáhajú, len tiež už nemajú peniaze... 900 e nám chýba aby sme mohli predať byt... Ja už ani žiť nechcem lebo toto nie je život, len prežívanie... Ja už naozaj nevládzem... Zrujnovali sme seba aj rodičov, načo je takýto život....

snehulienka82
10. feb 2016

@aber moja zlata, nesmies sa teraz vzdavat!! nosis pod srdieckom zivot, verim, ze to mate velmi tazke, ale vzdy sa najde nakoniec riesenie!! mysli na tvoje babatko, nie je dobre, ked si v strese a prezivas taketo depky!!! neviete od niekoho pozicat??

aber
10. feb 2016

@lenadka nie on by len chcel, len vie, že na to nemáme. Na kočíku vôbec nezáleží, mám vajíčko a prípadne nosič

gloria13
10. feb 2016

@snehulienka82 dakujem za typ..😉

stanka2612
10. feb 2016

@18lula4 @vierkal moja mama ked ma cakala tak vyjedala lyzickou horcicu ako jogurt 😀 a u nas je to opacne,ja milujem horcicu

aber
10. feb 2016

@snehulienka82 už nemáme od koho, stále len plačem... Dôvod je naša malá, len ako ju len prinesiem do tohto sveta.... Už je to veľmi zlé.... Neviem čo robiť

stanka2612
10. feb 2016

@aber presne ako pisala snehulienka,teraz musite bojovat a nevzdavat sa aj koli malej aj vam... mate okolo seba ludi,ktori vam pomahaju a snazia sa tak hlavu hore,vzdy sa nejako da...ked nic ine pojdete k rodicom,treba bojovat a mysliet pozitivne

1234lubka
10. feb 2016

@aber ale prosimta....no tazko sa vzit do tvojej situacie to je pravda, ale ved ked je clovek zdravy vsetko sa da zvladnut..malicka sa ma dobre bude zdrave babetko..novy zivot...niekedy treba zacat odznova...horsie keby sa vam vsetci otocili chrbtom....900to je riadna suma.....teraz to je vsetko"horuce"....vsetko sa nejak da dokopy...ved len koli tomu vybojovanemu babetku....musite byt silny...

aber
10. feb 2016

@stanka2612 bojujeme, skúsim sa nejako dať dokopy, nechcem našu ohroziť.
Idem si trochu pospať, aspoň vtedy sa netrápim, zatiaľ vám ďakujem za podporu, pomáha to, ďakujem

gloria13
10. feb 2016

Opäť plny nos...a to dom si 2x po sebe strekla ten trapny Quixx..nemozem dychat,takze sorry,ale Olynth to istí...ach jaj,ja uz chcem rodiiiiiiť..😕

1234lubka
10. feb 2016

@aber ked predate byt tak s tej sumy vam ese nieco ostane ze? Po vyplateni uveru? ci ako? clovek niekedy musi prezivat strasne situacie v zivote...iny nemaju ani potichy co su to ozajstne problemy a stale sa stazuju...

skarabubu
10. feb 2016

Ahojte kočky pred chvilou som došla z mesta,bola som na prietoky,krv aj kultivaciu.Bábeno je vyživované dobre,srdiečko bije pekně,vše je zatial OK.Uvidíme príští týžden na poradni jak dopadnou vysledky.Do porodu už budu chodit každý týžden.Unavená som jak koň,počkám dceru až dojde za chvilku zo školy a idem si lahnut,v noci som zase nespala skoro vobec.

stanka2612
10. feb 2016

@skarabubu super,tesim sa ze je vsetko ok 😉 ekne teraz oddychuj nech nacerpas sily 🙂

skarabubu
10. feb 2016

@stanka2612 Ďakujem 🙂

skarabubu
10. feb 2016

@stanka2612 Akorát mi povedal,že už se otvárám,ale predčasný porod mi zatial nehrozí,tak uvidíme.

stanka2612
10. feb 2016

@skarabubu tak doktori vedia 😉 este nech je babatko pekne vnutri aspon dva ryzdne 😉 aj ked ja som sa narodila v 36 predcasne a som absolutne v poriadku 😀

aber
10. feb 2016

@1234lubka nie neostane, nato ešte budeme musieť ešte 10 doložiť, už ma muž trochu upokojil..

1234lubka
10. feb 2016

@aber 10 tisic??????

gabuchah
10. feb 2016

@aber neplač moja!! Ja viem, že je to ťažké ale ste dvaja, dôležitá je láska... Bývanie sa určite urovna!! Ja keď čakala menšieho,druhého vedela som ze ich otec pôjde do basy a za rok to tak aj bolo a zostala som v dlhoch s dvoma deťmi.. Fakt podľa mňa najdôležitejšie je,že sa vám splnil sen,za chvíľku poridis malú lásku, kočík bude potreboval tak mesiac po narodení.. Ak by si chcel mám z kočíka prenosnú tašku, pošlem ti ju, aspoň do auta a tak..
Len sa snaž ukludnit, inak sa ti narodí a nechceš aby ste plakali obe 😘
Ber to ako ťažkú skúšku, niektoré stránky aj daruvaju oblečenie aj kočíky, ak chcem popozeram ti...
Neboj všetko bude fajn

milacik1206
10. feb 2016

Ahojte tehulky.tak sa aj ja z uplnej nudy k vam pridavam.termin 23.3. A ja mam pocit,ze som na konci so silami.

gabuchah
10. feb 2016

Baby, je možné že sa mi brucho tak ustalilo, sa mi zdá menšie ako v 7mesiaci nie pred pôrodom 🙂 alebo to mám z dnešného vylihovania 😀
Myslíte že to jeden OK? Stále je veľké, len tak nezavadzia, asi zasa spadlo a nenafukuje ma

stanka2612
10. feb 2016

@gabuchah zda sa mi,ze je trosku mensie,ale mozno mala sadla alebo sa posunula inde stale ho mas krasne 🙂 a inak vsetko najlepsie k meninkam 🎁🎂🎈🎉

gabuchah
10. feb 2016

@lenadka aj.my máme z bazaru, so všetkým dokonca aj s narcunikmi, dáždnikom.. Komplet za 100e a je super, top stav

gabuchah
10. feb 2016

@stanka2612 jeej, ty si zlata 🙂 dakujeeem moc 😘😘😘
No snáď ti je tým, že sa usadlo, bo ako tvrde je dosť, čo je v ňom asi ozaj naskladana 😀 ja len ci je to v poriadku..

stanka2612
10. feb 2016

@gabuchah tak to neviem,ale myslim,ze ano...co potom moje brucho,to by nebolo v poriadku nikdy,nevyzera,ze som 5 tyzdnov pred porodom

gabuchah
10. feb 2016

@stanka2612 ty si vysoká a máš ho krásne 🙂 a rastie tak akurát 🙂 naviac si prvorodicka 🙂 tak snáď je to OK, iba ma to tehotenstvo neustále prekvapuje aj keďže u tretie, každé úplne iné 🙂 malá bude asi čarodejnička 😀
Dneska to mam podľa marcového termínu presne 22dní, tak si spievam 😀 ale idem si to zmenil na ten prvý dátum 😀