Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mnamkacik to ste boli uz v porodnici, alebo nejaky specialny kurz?? ja tiez rozmyslam, ze by som daco potrebovala, ale co som nasla kurzy, tak uz nestiham tie terminy...
@snehulienka82 to je.asi.v kazdej nemocke a u nas je 5 sedeni a potom sa.opakuju to by so krasne stihala ...ja som.zacala minuly tyzden v 34 tt 😉 ale.u nas bez chlapov ale pre.tie co.idu rodit spontanne a prvy krat naozaj ten kurz.odporucam je to super
@gabuchah smiali sme sa celú prípravu, tá pôrodná asistentka je bombová,,, bola by som veľmi šťastná keby ju vychytám,,, a môj drahý trepal celú pripravu (samozrejme mne do uška) aj maličký bol aktívny, a asi sa mu tiež páčil hlas asistentky....nonstop reagoval 😉
Dozvedela...kedy a ako spráavne dýchať, niečo mi to pomohlo aj lepšie pochopiť čo som robila zle pri cvičení s anibalom
....kedy ísť do nemocnici,,, čo o odo mňa očakávať budú (spoluprácu ) , čo si môžem žiadať, bolo fajnovo
take pekne vecicky tu davate....moje dievcatko bude povacsine v matkovych 😀 😀 satky nemam ziadne.....ale ved nieco dokupime 🙂
@mnamkacik to ja som mala taku pripravu,ze v podstate nijaku...ani neviem ako dychat ani nic,jedine co nam tam povedali bolo,kedy treba ist do porodnice...a potom sme sa mohli pytat,co nas zaujimalo
@mnamkacik to je v pohode ak si neni veriaca krestanka prezijes 😀
@stanka2612 aj ja.som prve strasne chcela dievcatko..a ti poviem ze potom som bola rada ze chlapcek 😀 😀 ziadne cesanie, strihas nakratko a fesak....kupis ryfle a uz je iny fesak 😀 😀 teraz mam sa priznam trochu stres....ale nejak to zvladnem... 🙂 chcela som braceka...ale asi "nevidalo" 😀 😀 no ved dostanem sa do toho 😉 😉 😉
@1234lubka v mojom okoli su same baby takze mam skor skusenosti s babami 🙂 ale nastajlujem aj chalana 😀
@stanka2612 u nas praveze na zaciatku sa.cvici a ona hovori ako.co.kedy uvolnit spevnit, kedy zadok dole a podobne ..myslim ze.to je fajn len mne troska nanic ale clovek nikdy nevie kedy sa mu to zide 😉
@mata0312 zavidim taku pripravu 🙂
@stanka2612 my sme riadne cvičili na žinenke (v stoji, tureckom sede, pololežmo (ako keby na pôrodnej stoličke) , mačací chrbát -uvolnenie na predýchanie kontrákcií pri otváraní kŕčka), dýchanie prvá fáza=do hrudníka ,druhá fáza =kontrakcie-dýchanie do bruška-čím pomôcť bábatku dodávať kyslík ešte kým nezačneš tlačiť.... ako predýchavať medzi kontrakciiami,
ako si pomáhať pri bolestiach-ako odpútavať pozornosť od bolestí... celkový dojem z tej pôrodnej asistentky skvelý.... a ďalej sa teším na pôrod 🙂
@mnamkacik a to v nemocke a zadarmo?ci individ kurz za peniazky?
@mnamkacik
@stanka2612 presne tak.ako.pises aj u nas 😀 stanka.v nemocke.a plati sa 20€ a mozes ist.kolko.chces krat
v nemocnici,ale ako nadštandardná služba 6,00€ sme platili 😉 , ale išla by som znova
ona nám aj povedala, že nebude klamať že pôrod nebolí, len zaleží od postoja mamičky, okolností pôrodu a toho ako mama spolupracuje s personálom,,,,,
@mata0312 u nas to teda v nemocke je zadarmo ale len raz a ako som pisala,nic mi to nedalo 😒 radsej by som si zaplatila a nieco sa dozvedela...no nevadi,snad to dam aj bez pripravy lebo platene kurzy uz nestiham...spoliehala som sa na toto ☹
@stanka2612 zaujmave ze v kazdej nemocke to je inak ..no.skoda toho ☹
@skarabubu rozhodlo sa,ze vas prekvapi 🙂
@stanka2612 No už to nechám tak a bude překvápko.Preto chystám vše neutrální.

@mata0312 Úžasné oblečky! Niekedy ľutujem že chceme prekvapko, ale však ešte sa donakupujem vecičieeeek!