icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
14. feb 2016

@stanka2612 mnAaaaaaam po veterniku tuzim uz.tyzden 😀 😀

stanka2612
14. feb 2016

@mata0312 zajtra nabehni do cukrarne 😀

mata0312
autor
14. feb 2016

@erienka naozaj si to.necitila? Mojmu drahemu pichali koli.operacii nohy a bolelo.ho strasne moc...tak asi zavisi aj.od.toho kto ti to picha

mata0312
autor
14. feb 2016

@stanka2612 uz.budem musiet 😀 aaaaach tie moje.chute 😀 a.este vacsej ach tie moje.kila hehe

stanka2612
14. feb 2016

@mata0312 kila neries ani ja ich uz neriesim,po porode budeme riesit 😀

1234lubka
14. feb 2016

riesite kila...ja som dnes urobila falosne tiramusu...tvaroh, smotana, slahacka....same lakocinky 😀 😀 😀 zajtra ctg som zvedava 🙂

stanka2612
14. feb 2016

@1234lubka mnam

1234lubka
14. feb 2016

@stanka2612 no...este smenechutnali 😀 😀 dufam se to stuhne...nemala som stuzovac...vraj netreba.ale vzdy som preistotu dala

gabuchah
14. feb 2016

@stanka2612 to dáš aj bez nej... A možno ešte rýchlejšie... Usetris si nepríjemnosti potom a nebudeš sa báť o malého... Po prípade ti nebudeš ospalý

stanka2612
14. feb 2016

@gabuchah asi si papiere k tomu vybavim a v nemocke sa mozem priamo pri porode rozhodnut ci ano alebo nie...

stanka2612
14. feb 2016

@1234lubka smotana s tvarohom urcite stuhne 😉

lenadka
14. feb 2016

@erienka mňa to nebolelo vôbec-to pichanie epidurálky, ale po pôrode ma miesto vpichu dosť bolelo pol roka a ľutujem, že som si ju dala, celé zle...už nikdy viac

mata0312
autor
14. feb 2016

@lenadka presne to aj drahy hovoril, a kamoska tiez povedala.nikdy viac ...

lenadka
14. feb 2016

@mata0312 no mne epidurálka dovrzgala celý prvý pôrod, nakoniec kliešte, malá celá boľavá s hematonmi, zlom. kl. kosťou, natrhnutým svalom, ja celá dotlačená od klieští....zastavila mi kontrakcie

milliondollarbaby
14. feb 2016

@lenadka a ak sa mozem spytat, davali Ti aj nejake ine "oblbovaky", ci iba epiduralku?

jarkajozo
14. feb 2016

Zevraj po epidutalke su deticky zivsie neviem co je natom pravdy no poznam dve ktore mali epi a ich deti su fakt ze zive az velmi 😊 ja idem na predanesteziologicke no ja som rozhodnuta si ju nepoziadat 😊 no presvedcila ma doktorka zeby som sla lebo som prvorodicka a neviem co ma caka 😊

ask
14. feb 2016

Vsetkym buducim mamickym marcovkam prajem krasne a lahke porody🙂
Nase marcovciatko tento rok uz bude slavit 4te narodeniny, strasne rychlo leti ten cas🙂
...p.s: u mna bol prvy porod bez epi a z neho zive, hyperaktivne dieta. Dalsie dva boli s epi a deticky boli (a su ) pokojne a kludne🙂 Nemyslim ze je to jediny smerodatny ukazovatel, nie kazdemu to zapasuje, mne to velmi pomohlo a nesposobilo problemy. Drzim palce aby Vam vsetkym porody prebehli v pohode ci uz s alebo bez epi🙂

1234lubka
15. feb 2016

@stanka2612 stuhlo fajne 🙂

mata0312
autor
15. feb 2016

@1234lubka mnam posli 😉

1234lubka
15. feb 2016

@mata0312 no keby sa dalo 🙂 bude dnes na ranajky 😉 😉 uvidime co to spravy na ctgcku 😀 😀 do kavy som dala rumovu esenciu...som zvedava este nikdy som nerobila 🙂 ale uz konecne viem co ma moj muzik rad 🙂

erienka
15. feb 2016

@mata0312 fakt, ja si na cast s pichnutim vobec nespominam a pritom, ako vravim, ja som strasny clovek co sa bolesti tyka. Ved uz teraz zacinam panikarit ohladom porodu (mal by byt prirodzeny).

gabuchah
15. feb 2016

@jarkajozo čoby ti ju neodporucila, keď majú z toho fajnovy zisk...
Pritom prvorodickam neodporúčajú práve koli tomu ze nevedia a môže im to predĺžiť pôrod ale hlavne, nemusia už vôbec vedieť tlačiť..
Deti živšie nie sú o tom neviem ani som nečítala skôr prvý týždeň ospale a oblbnute...
Ja rodila dva krát a moc ju neodporucali v nemocnici a to samé sestrička pôrodná teraz keď som ležala... Môže to byť úľava pre matku, ale dieťa...

vierkal
15. feb 2016

Moja kamaratka ma bez epi tri deti a su zive az az ixxixixixi

skarabubu
15. feb 2016

@lenadka No já som mala tež epi a dcerka nemohla von a taky mala zlomenou klučnu kost.A je živá puberťačka.Teraz ju nechcem.

mata0312
autor
15. feb 2016

@1234lubka isto.je vyborny 😉 tak.daj vediet co to.ctg ..ja.idem tento tyzden 😀

mata0312
autor
15. feb 2016

@erienka ja.idem sekciou ale pod narkozu, nechcem nic aby mi pichali do.chrbta, mala.som prvy krat zvladnem.aj druhy tak

1234lubka
15. feb 2016

@mata0312 nic nepokazis na slahacke a tvarohu 🙂 🙂

lenadka
15. feb 2016

@milliondollarbaby o iných oblbovákoch neviem 😝

snehulienka82
15. feb 2016

caute baby,
aj ked ste uz v pokrocilejsom stadiu ako ja, teda vacsina z vas, tak by ma zaujimalo, ci uz su vsetky babatka v tejto skupine otocene hlavickou dolu. My sme stale koncom pozldznym panvovym, tak na posl. kontrole doki povedal, ze este ma tak tyzden, dva, aby sa otocila... Tak dufam, ze tak urobi, resp. ze vie co robi to nase male. Vraj maju svoj dovod, ked sa neotocia... Tento tyzden mi inak konci PN a nastupujem na matersku... Neskutocne rychlo to vsetko ubehlo!! Leti ten cas. A ak vsetko pojde dobre, tak zajtra uz budeme mat aj kocik a tento tyzden by mali dorucit aj postielku s perinkami, plienkami, vanickou a pod. 🙂

erienka
15. feb 2016

@mata0312 ja by som sa strasne bala skor tej pod celkovou narkozou. Ale kazdy mame inych strasiakov 🙂 drzim palce kazdopadne🙂