icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

skarabubu
16. feb 2016

@gabuchah No já mám taky moc ráda sex,ale co som otěhotněla tak na něj nemám vobec chuť a to i moj se diví,protože som mu nedala pokoj a teraz nic.

skarabubu
16. feb 2016

@vierkal To je riadne bruško.Já mám polovičné a to mám termín 12.3.

mata0312
autor
16. feb 2016

@skarabubu ja.neviem priznam sa nikdy som.ju.nepila, mam zakazane mineralky koli tlaku a opuchom, zadrzuju sol

mata0312
autor
16. feb 2016

Baby tak poradna za mnou, mala ok pocula som srdiecko, kultivacie zobrate, objednana na interne, tlak v poradni 160/100 dostala som zvysenu konsku davku magnezka a dopegyt...ak.by nezaberalo smer nemocnica ☹ asi tolko inak stale zatvorena (ani sa necudujem po tolkom magneziu)

mata0312
autor
16. feb 2016

@1234lubka ja presne tri tyzdne 😀 uz to nejak musim tiez dobojovat , ja.mam od sestry zavinovacku, jednu som kupila taku pevnu na snurovanie a este by som mala mat po malom ale zatial.som.ju.nehladala 😀

stanka2612
16. feb 2016

@1234lubka ja mam dve klasicke perinky a jednu zavinovacku 🙂 snad to staci

snehulienka82
16. feb 2016

@1234lubka ja mam tiez iba jednu zavinovacku, a mam na nu 2 navlecky. 🙂 myslis, ze to je malo??
inak v tom Pepcu maju fajn veci, za velmi dobru cenu!! ja som si tam kupila 2 osusky s kapucnou a nejake to oblecko malej. 🙂 ale inak aj vela veci sme podostavali... este nemam odsavacku sopliku, ani odsavacku na mlieko... Na tie sopliky tusim sa da kupit v lekarni, ale neviem ci vobec treba tu odsavacku na mlieko... ty ju mas?

skarabubu
16. feb 2016

@stanka2612 Já mám dve perinky,ale zavinovačku nemám,počula som názor,že to pre dieťa není dobre.Može vest k nesprávnemu vývoji děťatka,že nemaju v něj správně uložené klbiky.

stanka2612
16. feb 2016

@skarabubu ja som aj tie perinky aj zavinovacku dostala 🙂 a uvidim,ci vobec budu potrebne,ci v tom nas Luky bude chciet byt

snehulienka82
16. feb 2016

@skarabubu nas nasi rodicia nosili v zavinovacke, a sme tu... tak potom neviem, kde je pravda... a ja si napr. netrufnem ako prvorodicka chytit novorodenca do ruk len tak...

skarabubu
16. feb 2016

@stanka2612 Pri prvej dcerke som to tež použivala a teraz neviem.Tu co sem mala som podarovala,tak neviem či si ju kupit.

linulka555555
16. feb 2016

@gabuchah včera mi vybehla teplota na 39 ... takže smer pohotovosť ... na pohotovosti mi hneď povedal, že 1-3 a 8-9 mesiac je najhorší ... v poslednom mesiaci sa vraciame k detským časom, čiže detské lieky a podobne, čiže žiadne ant , nechápem sama lebo poznám baby, ktoré ant. brali v pohode ... predpísal mi detský sirup paralen a čipky a k tomu bioparox ... reakcia sestričky na pohotovosti ma prekvapila ... citujem: a nechcete radšej rodiť, ako do seba tlačiť lieky ? manžel len krivo pozrel :D

skarabubu
16. feb 2016

@snehulienka82 Moja vše se meni,stále.Já rodila pred 10lety a co my kedysi povedali,že mám robit,dnes zas neplatí.Tak som z toho taky zmatená.

skarabubu
16. feb 2016

@linulka555555 A to myslela ako,že by ti vyvolali porod?

snehulienka82
16. feb 2016

@skarabubu mas pravdu, neboli ani odsavacky hlienu, ani monitor dychu a sme vyrastli... ale napr. si ten monitor dychu asi zabezpecim... uz sme taky dokakany zo vsetkeho... 😀 ale clovek co by neurobil pre svoje prve dieta, vsak?

snehulienka82
16. feb 2016

@linulka555555 tak hadam za to, ze si chora, nemozes... niekedy vie byt zdravoticky personal velmi mily... netreba si ich vsimat... vsak hadam lekar vie, co mozes a co nemozes... inak najhorsi su ti vzdy na pohotovosti...

skarabubu
16. feb 2016

@snehulienka82 Asi tak aj já mám už monitor dychu aj vysielačky a kopu jiných vecí,které som u prvej dcerky nemala.

linulka555555
16. feb 2016

@snehulienka82 doteraz som nemala skúsenosti s pohotovosťou až včera ale svokra ma varovala, že ak tam bude ten čo stále tak ma nič dobré nečaká.... 7 rokov som sa držala, choroba ma obchádzala a teraz som tak dopadla, dúfam, že to čím skôr prejde :D

1234lubka
16. feb 2016

@mata0312 ja mam jednu..od krstin, peribku som mala kkasicku pri matkovy ale som ju musela vyhodit lebo to perie zplesnivelo u babci v skrini...ale zato mam asi 5obliecok na snurovanie..budem ich obliekat na tu zavinovacku, a este jednu kupim..6enieje taka pohroma 🙂 dve hadam budu stacit 🙂

stanka2612
16. feb 2016

@skarabubu @snehulienka82 vysielacky mam aj ja ale ten monitor dychu zvazujem este,najprv som bola jednoznacne za ale teraz uz neviem,hoci som prvorodicka...citala som rozne clanky a vraj pre zdrave donosene deti to netreba...ale ako sa poznam podla mna si ho nakoniec aj tak poziciam,lebo ved co ked...

1234lubka
16. feb 2016

@stanka2612 urcitebude stacit

1234lubka
16. feb 2016

@snehulienka82 aj ja mam stamad osusku, a raz som vystihla tricko za 50centov a nohavice za 1.29 🙂 do 3 mesiacov mam toho strasne vela..dnes som to vytriedila, co chcem co nie...odsavacku na mlieko som rpi malom az potom kupovala lebo sa mi zdalo ze ju potrebujem..pouzila 3krat a predala 😀 😀 teaz som nekupovala ake kamoska mi dala taku malu..tak uvidim ci pouzijem...vratim sa k zavinovacke..tak aspon dve by bolo dobre predsa babetko niekedy precura, aj stolica niekedy presiakne...obliecky mam dostv 🙂 som zvedava ci bude dievcatko ci len hamblivy chlapcek 🙂

skarabubu
16. feb 2016

@stanka2612 Som si ho kupila tady na bazaru Koníka za 25€,jen tak pre jistotu.

1234lubka
16. feb 2016

@snehulienka82 odsavacku na sopliky to urcite kup, taku na vysavac, v kazdej lekarni maju

stanka2612
16. feb 2016

@skarabubu ja si ju zapoziciam za poplatok v nemocke na pol roka,ked sa pre nu rozhodnem

skarabubu
16. feb 2016

@stanka2612 Však ano já ho tež potom predám anebo ho posunem švagrině,která chystá svatbu a pak mimi.

gloria13
16. feb 2016

@gabuchah no my sme mali cca od 26tyzdna zakazany kvoli tej placente,takze aj ked bola chut,bala som sa..polovicka chvilku trpela,ale potom si uvedomil,ze je to velky risk..takze iba alternativne sme to riesili...a teraz ked uz mozeme,tak ja si to neviem predstavit ze ake to bude...a moj sa boji,ze malinkej ublizi..😁,tak neviem..ale vyskusame a uvidime..ked to nepojde,tak to silit nebudeme..milujeme sa aj bez sexiku..staci nam tulkanie,hladkanie,pritomnost jeden druheho..😊😉

18lula4
16. feb 2016

@snehulienka82 ja mam na sopliky; svagrina mi kupila- uz som ju aj vyvarila a na mlieko nemam vobec.Nekupuj- nevies ci budes potrebovat, tiez to poriesim potom 🙂

mata0312
autor
16. feb 2016

@skarabubu
@snehulienka82 baby pri malom.som tu pevnu perinku nemala ale.kedze teraz je tu on a predsa bude.chciet mimi na.ruky a tak, tak.som.ju kupila 😉

mata0312
autor
16. feb 2016

@stanka2612 ja som teda druhorodicka ale bez.monitoru si to.neviem predstavit...pri malom som.sedavala a kukala ci dycha 😀 ked.dlhsie spal a to mal aj monitor...ja.potrebujem istotu a mat.ho aby som.bola.kludna 😀 bez by som asi oka nezazmurila 😉