Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 pre Bohaaa, Stani.. To je znamenie!!!!
Dúfam ze moc nebolí
@emilia25 v tomto máš môj obdiv... Ja by som sa bála...som proste z toho s prepáčením "posrana" radšej budem cupkat a chodiť v kontrakciach po chodba nemocnice ako utekať v tom stave do nemocnice.. Známa takto rodila 2týždne dozadu.. Ležala tam,ráno ju pustili, nebolo jej dobre, okolo obeda už otras, tak ju muž viezol do nemocnice a odišli im brzdy, musela ísť naproti sanitka a poobedebol malý na svete 🙂
@stanka2612 no dnes si mal asi len tíško ležkať a kukať s gauča...fúkam
@gabuchah ja som tak rodila druhu dcerku kym som sa dockala draheho uz som bola na 7 prstov otvorena a kontrakcia kazdych 5 minut.....🙂.....v porodnici jedna sprcha a mala uz sa pytala na svet ani som neotvorila dvere do vzdycharne....🙂...ale pri tretom uz budem opatrnejsia vraj to moze mat rychlejsi spad.....radsej budem stepovat pred dverami porodnice..🙂
@stanka2612 ach... Musis davat pozor ☺ niekedy su taketo blbe dni...
Baby, do porodnice sa chodi na tie poradne uz kazdy tyzden?
@stanka2612 och Stani...deň blbec..davaj na seba pozor..😉
Ja som si poobede zdriemla a som teraz zvedava kedy pojdem spat..bo zatial to tak nevyzera...😕
@gabuchah @gloria 13 @snehulienka82 @lenadka ne v pohode neboli to umrtvili mi to lokalne 😀 prisili mi to brusko naspat,vraj sa to zrastie 😀 moj bol vo vacsom strese ako ja 😀 dakujem dievcata,len skoda ze zajtra som chcela upratovat... 😀 bude musiet moj ked dojde z prace 😀
@snehulienka82 ano od 36 tyzdna 🙂
Inak aj ja musim na krv dojst nalacno,az po odbere jem nieco
Inak dnes som sa tak zamyslala,ze aj napriek tomu ze uz fakt nevladzem a tazko sa mi pohybuje a vsetko,tak mi to moje brusinko asi aj bude chybat...nemate take stavy? Sibe mi ze? 😂
@patkak odtečenie vody neveští komplikácie, no mohol by pupučník prepadnúť ale inak asi nič, asi tým myslí len to že ked odtečie voda vieš naisto že rodíš, ako keď máš len kontrakcie....mne pri prvej voda odtiekla a pri druhej nie, druhý krát to hodnotím ako lepšie, lebo bolo to nepríjemné ako pri kontrakciách tá voda zomňa išla, som si črpkala na nohy 😀 lepši keď neodtečie 🙂
@stanka2612 fuu stanka uz.aby tento den radsej skoncil ako tak citam ....ja som. Si takto skareddo porezala.prst presne pred rokom 7 stehov ☹ ale rychlo sa.zahojilo chvalabohu ...tak.dufam ze aj tebe sa to.rychlo zhoji 😉
@gloria13 nesibe ti,asi aj mne bude chybat ani nie tak brusko ako tie pohyby a kopanceky od babatka 🙂
@mata0312 urcite ano 🙂 buduci tyzden v piatok idem na kontrolu a vybratie stehov 🙂 dovtedy to bude urcite dobre 🙂 dakujem 😘

Dievcata,tak ja dnes hviezdim 😀 najprv nam prdla pracka,vytiekla mi na celu kuchynu,potom mi na nohu padla policka a na zaver som pri krajani rajciny si odrezala brusko z prsta tak som skoncila zasivana na pohotovosti...teraz som domov dosla 😀