Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@kajka61192 bola si tam minuly tyzden?a ides aj zajtra?lebo ja idem zajtra,ked uz viem,ze pasy su uz os siedmej,pojdem skor z domu,lebo aj ja som minule cakala od pol osmej az do desiatej kym mi vsetko spravili...
@jarkajozo to uz budes za chviku rodit 🙂 ci?
@stanka2612 neviem uvidime zajtra poradna monitor a mohli by aj zmerat maleho ale mohla by som aj rodit 😃 zatial mam poslickov 😊
@stanka2612 ano ano aj zajtra idem. Chcem sa spýtať este, ides si dat aj epiduralku?
@jarkajozo tak to som uz teraz zvedava 🙂 daj zajtra urcite vediet,ako si na tom 🙂 boze uz pojdeme pekne jedna po druhej 🙂
@kajka61192 vybavim si k tomu papiere ale este nie som rozhodnuta 😉 kedy chces ist?
@stanka2612 dam vediet neboj 😊 urcite nonpri mojom stasti budem prenasat 😊
@jarkajozo no neviem,ak odisla zatka...
@mata0312 no je to možné, že to už bude, len ktovie..koľko sa telo bude pripravovať 🙂
No prvý deň a druhý v chorobe je taký.. Na nič... Zajtra už bude lepšie 🙂
Aj tvoj tlak bude fajn, vonku je chladivo 😉 aj tak to beží.. Keď si napísala že ešte týždeň a potom ten týždeň už rodis, len som oči vyplestila, že to už? 🙂
@18lula4 krasne fotky 😉 a ake mas malicke brusko,tusim este mensie nez ja 😉
@stanka2612 tiež neviem... Poslickovia po zadke už asi ee
@gabuchah cize ked mi odidezatka nemam panikarit a bezat do porodnice? Lebo ja vyplasena prvorodicka 😀
Baby vy ste aké akčné, toľko popíšete, ja nestíham, doma maród okupuje notebook, tak ju nechám a večer len dočítavam 4-5 strán ukecané ste!!! 😀
@18lula4 podobas sa na tu moderatokru jarku hargasovu 😊 krasna tehotenstvo ti pristane , male brusko mas
@stanka2612
@gabuchah ano v sprche isla som robit udrzbu a v zrkadielku sa objavil hlien 😊 som az prekvapena ostala
@gabuchah uz dostatl.atb a cely den spi tak hadam zajtra bude lepsie, nech sa mu aspon chut vrati ..lebo je slaby ako mucha ....vidiet takto chlapa a toho mojho 108 kg je zaujmave 🙂 tak super ze sa chlapcom polepsilo 😉 no ja este 13 dni 😉 cize uz len jedna poradna a dalsi utorok mam mat prijem ak nie teda skor...
Keby mrzlo bolo by fajn pre.mna 😀
@jarkajozo hlien? Ružový -krvavý?
@stanka2612 nie, nepanikar 🙂 od odideni zadky budeš mať určite ešte dosť času do pôrodu, väčšinou vedia nastúpiť jemné kontrakcie 🙂
@jarkajozo
@gabuchah
@stanka2612 boze baby ked to citam.dufam ze mne take nic neodide 😀 podla dr by sa to nemalo spustit ale.clovek.nidky nevie...ale.citala som.ze.po.odideni to moze este trvat aj tyzden ci?
@gabuchah to uz daj radsej 28 alebo 1 😀 porod myslim

@mnamkacik zajtra idem no mam pocit ze mi odysla zatka v sprche tak som zvedava na zajtra 😊 neboj uz aj u teba sa to pohne