Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah streptococcus agalactae netreba liecit, len ako profylaxiu dat 2 hodky pted porodom infuzku. Je to casty nalez a zeny ani nemaju problemy. Mala som to pri 2.synovi. Teda ak ide o tento druh streptokoka. Porodnikov tento nalez vobec nevzrusuje
@pahu
@stanka2612 tak ja som sa tiez dozvedela vysledky, pozit.stretokok. ale podla mna to maju vsetci skoro, a vraj ani negat. Vysledok nie je istota... Tak radsej nech daju tie atb. Ja som bola na posl.kontrole u svojho dr. Povedal, ze este nebudem rodit, co ma upokojilo. 😔 😀 krcok je uzatvoreny, ale uz ma menej ako 3 cm, a zacina menit tvar, takze sa pripravuje. Malinka je stale koncom panvovym, ale doky sa tvaril, ze to sa da v pohode porodit... Tak neviem, ja to skor vidim na sekciu... Aj ked sa este moze otocit, vraj ma dost miesta. Uvidime 😉
Dnes bola kontrola maly sa trochu posunul uz nie je KP ale krizom takze ma hlavicku na pravej strane .....no uvidime idem aj na tie pasy asi v pondelok vybehnem inak stery aj ostatne odbery su v poriadku 🙂) tak zas o tyzden dalsia konrola 🙂
@gabuchah nie vobec nic a dokonca neriesia ani tie pecenove testy ☹ tak uvidime ako sa to vyvinie
@lenadka sme tu aj s 35. tt, tak sa upokoj,ano? 😀 srandujem! Neboj, dockame sa vsetky!! Podla MS som 34+5 tt. A podla USG 35+6, tak uvidime. Mozno mi urobia sekciu pred Velkou nocou, ked sa mala neotoci...
@snehulienka82 moja kamaratka rodila dceru prirodzene KP 🙂 takze mozno nechaju aj teba prirodzene
@mata0312 no pekne takze si chora? ☹
@stanka2612 no pekne... Ved ma roztrhne...
@patkak tebe hovorili nieco, ze asi aky porod ta caka?? A kde sa chystas rodit?
@aber ahoj! Moc moc gratulujem!!! Nadherne dievcatko!!! Ta rana sa iste skoro zahoji! Bola si na Antolskej, vsak? Ja sa tam tiez chystam... Mala este nie je otocena, myslis ze mi urobia sekciu? Ty si preco rodila sekciou? Mala si celkovu anestezu, alebo spinalnu? Ak budes mat cas pri malinkej, tak mi prosim napis svoje skusenosti a pocity. Dakujem a prajem skore zotavenie! 🙂
@snehulienka82 ano kamosku nastrihli,myslim,ze ak pojdes KP prirodzene,tak ta asi nastrihnu,ale s istotou to neviem...viem ze chlapcov takto rodit nenechaju,ale baby ano
@snehulienka82 a rodila v ruzinove
@snehulienka82 no ja ako tretorodicka mozem porodit aj spontanne dnes som sa na to pytala ze ake je riziko a podobne no a ze je to len v tom ze ked ide prva hlavicka telicko ide uz lahucko a tu to bude opacne takzr asi trosku tazsie ale radsej to ako sekciu ked si budem moct vybrat tak iste prirodzene.....pokial tam bude lekar ktorý to nebude vidiet ruzovo moze zavelit ze sekcia no necham to na osud 🙂 ale hadam sa ešte otoci......no a rodit budem v NZ
@katuliena82 porodnika tento nález nevzrusuje, pretože to liečia hneď ATB a dávajú aj mimču, ale tiež ti nikto nepovie, že dieťa môže dostať z mykoz, infekcie alebo strwptokoka zápal očí, keďže ide porodnymi cestami...
@snehulienka82 ešte máte čas na otočenie, neboj nič 😉
@patkak drzim moc palce! Ja som prvorodicka, tak sa dost bojim, asi by som radsej zvolila sekciu...
@gabuchah diky... No uvidime...
@stanka2612 teraz co som bolo na pasoch tak žena tam mala dátum 4.4 a tiež zle pečeňové testy, ju tuším posielali iba na pásy koli tomu.. Škoda že som sa jej nepopytala...
Inak, som v úžase čo všetko riešia vo nemusia a to či by mohli...
@stanka2612 pekne ma to draplo ☹ citim sa.hrozne
Ahojte dievčatá je to normálne aby som v 36 tt cítila kŕče v podbrušku alebo stahy? Čo s tým môžem robiť? Ďakujem
@snehulienka82 kamarátka si sekciu vydupala a otras... Prirodzene je vždy prirodzene a neboj sa,ešte máte čas na otočenie... Kopu času 🙂 😉
@victoriasju dva poháre vody vypi... Inak je to normálne, u mňa to bývalo takmer na dennom poriadku, hlavne pokiaľ som bolo v pohybe
@gabuchah vies co Gabi?pokial mi nie je zle...hadam doktori vedia co robia,uvidim,ako to bude po porode.mam inak uzasneho obvodaka a buduci tyzden k nemu idem s lekarskymi spravami ohladom toho prsta,tak sa skusim jeho opytat,ze co to moze znamenat
@mata0312 pre istotu by si asi mohla zajst obvodakovi...

@stanka2612 a to ti nedali nič až pri pôrode?
Veď to treba preliecovat...