icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
26. feb 2016

@stanka2612 a to ti nedali nič až pri pôrode?
Veď to treba preliecovat...

mata0312
autor
26. feb 2016

@gabuchah ked.si.isla.vtedy do nemocky co ti presne bolo? , ja mma asi chripky a zvysil sa.mi tep a picha pod rebrami

katuliena82
26. feb 2016

@gabuchah streptococcus agalactae netreba liecit, len ako profylaxiu dat 2 hodky pted porodom infuzku. Je to casty nalez a zeny ani nemaju problemy. Mala som to pri 2.synovi. Teda ak ide o tento druh streptokoka. Porodnikov tento nalez vobec nevzrusuje

snehulienka82
26. feb 2016

@pahu
@stanka2612 tak ja som sa tiez dozvedela vysledky, pozit.stretokok. ale podla mna to maju vsetci skoro, a vraj ani negat. Vysledok nie je istota... Tak radsej nech daju tie atb. Ja som bola na posl.kontrole u svojho dr. Povedal, ze este nebudem rodit, co ma upokojilo. 😔 😀 krcok je uzatvoreny, ale uz ma menej ako 3 cm, a zacina menit tvar, takze sa pripravuje. Malinka je stale koncom panvovym, ale doky sa tvaril, ze to sa da v pohode porodit... Tak neviem, ja to skor vidim na sekciu... Aj ked sa este moze otocit, vraj ma dost miesta. Uvidime 😉

patkak
26. feb 2016

Dnes bola kontrola maly sa trochu posunul uz nie je KP ale krizom takze ma hlavicku na pravej strane .....no uvidime idem aj na tie pasy asi v pondelok vybehnem inak stery aj ostatne odbery su v poriadku 🙂) tak zas o tyzden dalsia konrola 🙂

stanka2612
26. feb 2016

@gabuchah nie vobec nic a dokonca neriesia ani tie pecenove testy ☹ tak uvidime ako sa to vyvinie

snehulienka82
26. feb 2016

@lenadka sme tu aj s 35. tt, tak sa upokoj,ano? 😀 srandujem! Neboj, dockame sa vsetky!! Podla MS som 34+5 tt. A podla USG 35+6, tak uvidime. Mozno mi urobia sekciu pred Velkou nocou, ked sa mala neotoci...

stanka2612
26. feb 2016

@snehulienka82 moja kamaratka rodila dceru prirodzene KP 🙂 takze mozno nechaju aj teba prirodzene

stanka2612
26. feb 2016

@mata0312 no pekne takze si chora? ☹

snehulienka82
26. feb 2016

@stanka2612 no pekne... Ved ma roztrhne...

snehulienka82
26. feb 2016

@patkak tebe hovorili nieco, ze asi aky porod ta caka?? A kde sa chystas rodit?

snehulienka82
26. feb 2016

@aber ahoj! Moc moc gratulujem!!! Nadherne dievcatko!!! Ta rana sa iste skoro zahoji! Bola si na Antolskej, vsak? Ja sa tam tiez chystam... Mala este nie je otocena, myslis ze mi urobia sekciu? Ty si preco rodila sekciou? Mala si celkovu anestezu, alebo spinalnu? Ak budes mat cas pri malinkej, tak mi prosim napis svoje skusenosti a pocity. Dakujem a prajem skore zotavenie! 🙂

stanka2612
26. feb 2016

@snehulienka82 ano kamosku nastrihli,myslim,ze ak pojdes KP prirodzene,tak ta asi nastrihnu,ale s istotou to neviem...viem ze chlapcov takto rodit nenechaju,ale baby ano

stanka2612
26. feb 2016

@snehulienka82 a rodila v ruzinove

jarkajozo
26. feb 2016

@gabuchah zamalicko rado sa stalo nech sluzi a robi radost 😊 potom mi odfot malej rucku 😊😚

patkak
26. feb 2016

@snehulienka82 no ja ako tretorodicka mozem porodit aj spontanne dnes som sa na to pytala ze ake je riziko a podobne no a ze je to len v tom ze ked ide prva hlavicka telicko ide uz lahucko a tu to bude opacne takzr asi trosku tazsie ale radsej to ako sekciu ked si budem moct vybrat tak iste prirodzene.....pokial tam bude lekar ktorý to nebude vidiet ruzovo moze zavelit ze sekcia no necham to na osud 🙂 ale hadam sa ešte otoci......no a rodit budem v NZ

gabuchah
26. feb 2016

@mata0312 Ja mála vtedy tep okolo 130 a druhý deň tlak šla som hneď po zavolani doktora.. Mala by si asi tiež, aspoň nech ťa pozrú, pokiaľ ťa pichá pod rebrami aby si horúčky nedostala

gabuchah
26. feb 2016

@katuliena82 porodnika tento nález nevzrusuje, pretože to liečia hneď ATB a dávajú aj mimču, ale tiež ti nikto nepovie, že dieťa môže dostať z mykoz, infekcie alebo strwptokoka zápal očí, keďže ide porodnymi cestami...

gabuchah
26. feb 2016

@snehulienka82 ešte máte čas na otočenie, neboj nič 😉

snehulienka82
26. feb 2016

@patkak drzim moc palce! Ja som prvorodicka, tak sa dost bojim, asi by som radsej zvolila sekciu...

snehulienka82
26. feb 2016

@gabuchah diky... No uvidime...

gabuchah
26. feb 2016

@stanka2612 teraz co som bolo na pasoch tak žena tam mala dátum 4.4 a tiež zle pečeňové testy, ju tuším posielali iba na pásy koli tomu.. Škoda že som sa jej nepopytala...
Inak, som v úžase čo všetko riešia vo nemusia a to či by mohli...

mata0312
autor
26. feb 2016

@gabuchah ja.mam tak okolo 115-120 max , teplotu mam len zvysenu zatial do 37,2 ale fest ma.boli cely clovek , a hlava mi ide prasknut ☹ tlak a opuchy sa drzia

mata0312
autor
26. feb 2016

@stanka2612 pekne ma to draplo ☹ citim sa.hrozne

gabuchah
26. feb 2016

@mata0312 radšej si zajdi preventívne, popis situáciu... Mňa to takto chytalo ale nezvysovala sa teplota... Ak je druhému lepšie, nech ti robí čerstvé šťavy... A malého radšej k babke... Dúfam že sa ti polavi, a tiež myslím že pokiaľ sa ti zvyšuje teplota nasadia ti hneď zinnat

victoriasju
26. feb 2016

Ahojte dievčatá je to normálne aby som v 36 tt cítila kŕče v podbrušku alebo stahy? Čo s tým môžem robiť? Ďakujem

gabuchah
26. feb 2016

@snehulienka82 kamarátka si sekciu vydupala a otras... Prirodzene je vždy prirodzene a neboj sa,ešte máte čas na otočenie... Kopu času 🙂 😉

gabuchah
26. feb 2016

@victoriasju dva poháre vody vypi... Inak je to normálne, u mňa to bývalo takmer na dennom poriadku, hlavne pokiaľ som bolo v pohybe

stanka2612
26. feb 2016

@gabuchah vies co Gabi?pokial mi nie je zle...hadam doktori vedia co robia,uvidim,ako to bude po porode.mam inak uzasneho obvodaka a buduci tyzden k nemu idem s lekarskymi spravami ohladom toho prsta,tak sa skusim jeho opytat,ze co to moze znamenat

stanka2612
26. feb 2016

@mata0312 pre istotu by si asi mohla zajst obvodakovi...