Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Diky baby, napichali ma a idem na daslsie ktg ak.nebude dobre ide vonka, uz som bola aj na.ekg
Baby a ja dnes tak hotová,brucho tvrdne, podbrusie jak po kŕči a také šľahy občas dostávam, a nič.. Nikam sa to neposuva... Dúfam že sa aspoň vyspím
@gabuchah posledna nebudes ani nahodou neboj 😀 mozno ti je fakt sudeny ten 29 februar
@lenadka
@stanka2612
Jaaj baby, ale ak ma bude takto všetko bolieť, tak v pondelok budem už tak rozbitáaaa
Tieto dni sú už ozaj o nervy občas...
Ale zasa, ten dátum je fajn 🙂 presne, večne mláďa by bola 😀
mna dnes popychava v podbrusku...asi konecne nejaky poslickovia...aj mi poobede asi 3-4 razy stvrdlo brucho tak fajne....tak uvidime ako dlho 🙂 verim v pondelok 😉 😉 😀 😀 😀
Dievcata mozno som trapna ale aky to je pocit ked stvrdne brucho? Za cele tehu ani raz az vcera dnes taky pocit ako keby mi strplo moze to byt to?
22:45 🙂 🙂 🙂 🙂
@mata0312 aj mas byť prečo šťastná a hrdá na také zlaticko 😉
Neboj nič čoskoro budeš vedieť viac, myslí pozitívne, všetko bude fajn. ..oddýchni si
Dnes som drahemu hovorila že si nemocnici že podľa mňa do polnoci porodis, a keď som mu povedala že Matka z PB- z Rozkvetu porodila tak mi povedal že som bosorka, ,,,,,ja sa tak teším s tebou že už budete spolu, ,,,
@jarkajozo v pohodicke vies ja mam 16 rocnu dceru uz a poviem ti vela veci googlim xixixico pozabudala a tvrdne mi brusko tiez mas ho ako maltu chvilku ja sa otocim na pravo na lavo a uvolni sa ale niekedy sa nasmejeme lebo ma tvar do kocky a nie do gulata xixixixi pokial neni tvrde stale je dobre

@mata0312 tak zajtra uz mozno budes dvojnasobna mama?boze,no zvedava som na zajtra,daj vediet potom,drzim vam obom palce 🙂