Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Diky baby, napichali ma a idem na daslsie ktg ak.nebude dobre ide vonka, uz som bola aj na.ekg
Baby a ja dnes tak hotová,brucho tvrdne, podbrusie jak po kŕči a také šľahy občas dostávam, a nič.. Nikam sa to neposuva... Dúfam že sa aspoň vyspím
@gabuchah posledna nebudes ani nahodou neboj 😀 mozno ti je fakt sudeny ten 29 februar
@lenadka
@stanka2612
Jaaj baby, ale ak ma bude takto všetko bolieť, tak v pondelok budem už tak rozbitáaaa
Tieto dni sú už ozaj o nervy občas...
Ale zasa, ten dátum je fajn 🙂 presne, večne mláďa by bola 😀
mna dnes popychava v podbrusku...asi konecne nejaky poslickovia...aj mi poobede asi 3-4 razy stvrdlo brucho tak fajne....tak uvidime ako dlho 🙂 verim v pondelok 😉 😉 😀 😀 😀
Dievcata mozno som trapna ale aky to je pocit ked stvrdne brucho? Za cele tehu ani raz az vcera dnes taky pocit ako keby mi strplo moze to byt to?
@mata0312 aj mas byť prečo šťastná a hrdá na také zlaticko 😉
Neboj nič čoskoro budeš vedieť viac, myslí pozitívne, všetko bude fajn. ..oddýchni si
Dnes som drahemu hovorila že si nemocnici že podľa mňa do polnoci porodis, a keď som mu povedala že Matka z PB- z Rozkvetu porodila tak mi povedal že som bosorka, ,,,,,ja sa tak teším s tebou že už budete spolu, ,,,
@jarkajozo v pohodicke vies ja mam 16 rocnu dceru uz a poviem ti vela veci googlim xixixico pozabudala a tvrdne mi brusko tiez mas ho ako maltu chvilku ja sa otocim na pravo na lavo a uvolni sa ale niekedy sa nasmejeme lebo ma tvar do kocky a nie do gulata xixixixi pokial neni tvrde stale je dobre

@mata0312 tak zajtra uz mozno budes dvojnasobna mama?boze,no zvedava som na zajtra,daj vediet potom,drzim vam obom palce 🙂