icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
27. feb 2016

@stanka2612 to je super nestazujem sa 😃 ...stacia mi vianoce a leto 😊 ona neni zla no je to svokra 😊
@matapeprna to nikto nevie kedy sa krpec rozhodne

denca2d
27. feb 2016

Ahojte, uz par dni sledujem vasu diskusiu..chcem sa spytat ci niektora z vas popija odvar s lanovych semienok?ak ano ako ho pripravujete?

mnamkacik
27. feb 2016

@jarkajozo máme nechystáte vseeeeecko, len ten náš Adam nie a nie prísť

gabuchah
27. feb 2016

@denca2d ahoj, ja som chcela ale doteraz som sa k tomu nedostala, ani tie čaje nepijem pravidelne
Ale viem, že sa to ibaprevari ako čaj a taká masa -hmota sa vypije

gabuchah
27. feb 2016

@matapeprna bože maťa.. Tie tvoje otázky má začínajú iritovať...Dneska som nervna, to ano, ale beztak... Kto kedy kde rodí, a či už porodil,a kedy ideš -si prvorodicka alebo nemáš internet či znalosti, že pokiaľ nejdeš cisárskym tak asi nevieš kedy sa mimi a telo rozhodne? Aj v prípadoch cisarskych to nie je pravidlo ako včera u mati...
Radšej napíš čo ty a ako, čo čakáš, alebo popis deň ale nepytaj sa dookola, ide to na nervy -sorry baby, za vás nechcem hovoriť, ale už mi to nedalo...

gabuchah
27. feb 2016

@jarkajozo
@stanka2612
No my tiež sme nasackovani na doraz 😀 malo miesta 🙂 tašku mám pod posteľou pripravenú, máme obývačko spálňu a teraz aj pre malú bude 🙂 na doraz sme.. A veru.. Kočíky sú v tejto dobe suprove, sa teším na kocikovanie 😀

jarkajozo
27. feb 2016

@gabuchah uz aj mne to kus lezie furt ci som porodila atd ahh 😞 daco tam nieje v poriadku...a to niesom dnes nervozna 😊 juj tak to si viem predstavit aj my vsde vsetko pcham 😃
@mnamkacik aj ten nas chrobak v brusku si dava nacas 😊 to su adamovia maju casu 😃 uz len pockat

denca2d
27. feb 2016

@gabuchah ja som to dnes prvy krat skusala..len nikde som sa nedocitala ci vypit aj tie semiacka alebo len tu vodu☺ no ja to skusim nic za to nedam..som prvorodicka a len spekulujem ako si ten porod ulahcit prirodnou cestou..tak hadam to na nieco bude.inak uz druhy tyzden pijem aj caj z malinovnika..tak uvidime 🙂

katariso
27. feb 2016

Kocky ja idem farbit vlasky...☺

gabuchah
27. feb 2016

@jarkajozo no práve že mne sa tiež nezdá.. Termín 3roky starý a otázky dokolecka dokola...ale celkovo mám pri tom divný pocit vždy keď zareaguje...A ja som hodne mierumilovný človek, ale aj byť slušná má svoje hranice a to pochybujem ze se jediná skupina... Alebo.. Ale čooooo mňa vôbec do toho 😀😀😀
Hehe, nábytok na doraz 😀 a to máme na povale ešte kolísku drevennu 🙂 tu sme zatiaľ ani nezniesli, bo neni už fakt kde 😀

gabuchah
27. feb 2016

@denca2d deni, mne príde za pokiaľ vyvaras semienka tak iba vodu 🙂 pokiaľ ich hryzkás alebo melies tak celé 🙂 to je super ze si takto pomáhas, čítala som na to fajn ohlasy 🙂 a čajík je tiez super, mám ho aj s alchemikou ale ani z náhody sa mi nedarí piť 2+2x za deň 🙂

gabuchah
27. feb 2016

@katariso daj foto potom 🙂 😉

lenadka
27. feb 2016

Dala som prať druhý matrac do postieľky-tej čo bude v spálni je väčší od toho minule, tak sa modlite somnou nech to práčka aj matrac prežijú 🤐

stanka2612
27. feb 2016

@jarkajozo my byvame od svokry aj od nasich 20 km takze sa navstevujeme casto 😀 niekedy az moc casto 😀

katariso
27. feb 2016

@gabuchah dobre☺

lenadka
27. feb 2016

Inak super vec ísť na povalu, hrabať sa vo veciach po dievkach, že čo ďalšie posuniem švagrinke a nájsť dve plienkové osušky, potom, čo som si kúpila ďalšie, lebo hentie som nenašla 😀 a spací vak, ktorý som si myslela, že tie už nemám, že som ho posunula niekomu...no čo darujem sestre s tých osušiek, lebo už ich mám teraz 5ks 😀 🤐

skarabubu
27. feb 2016

Kočky taky vaše dieťa mává škitavku?Moje od rána stále.

stanka2612
27. feb 2016

@jarkajozo @mnamkacik baby ved su to chlapi,ti maju stale cas,podla mna ani ten moj chlap sa nevypyta skor... 😀 😀 😀 chlapi 😀 😀 s nimi zle,bez nich este horsie 😀

lenadka
27. feb 2016

@stanka2612 moja svokra býva dva domy od nás 😲 😀 môj muž mám pocit, že takto nikdy nevyrastie maminke z cecka 😝 škoda, že aj naši nie sú s tejto dediny, bolo by to jedna jedna, tiež by som bola na cecku furt 😀

denca2d
27. feb 2016

Kocky a este sa spytam..meral vam doktor velkost panvy?lebo ten moj ma za 3 min vybavi na poradni a nedaj boze aby som sa nieco opytala..keby som vedela ze bude takyto tak od neho odidem..

lenadka
27. feb 2016

@skarabubu už aj môj začal viac štikútať, ale oproti babám je to málinko...no tie mali obe po narodení reflux, tak dúfam, že jeho menšie čikútanie bude znakom toho, že on má lepšie zvierače...

denca2d
27. feb 2016

@gabuchah no to ani mne nie😁 ja si na prvy caj spomeniem tak vecer..tak potom vypijem dva behom 3 hodin😊

stanka2612
27. feb 2016

@gabuchah @denca2d ja tiez pijem ten malinik ale len raz denne...ma sa viac krat?

skarabubu
27. feb 2016

@denca2d Nápodobně aj ten moj.Ani na ty pásy ma neposlal a kopu jiných meranie co som tak počula od ostatných tady.Tak doufám,že bude vše OK.

denca2d
27. feb 2016

@skarabubu moje mimco ma aj 3-4 krat denne😊

stanka2612
27. feb 2016

@skarabubu sporadicky ano ale nie denne 😉

skarabubu
27. feb 2016

@lenadka Já neviem co čekáme,ale to malé má škitavku stále,ale dneska od rána mi v brušku poskakuje.Jinak nekope.

skarabubu
27. feb 2016

@denca2d To aj moje.

denca2d
27. feb 2016

@skarabubu no v to dudam aj ze je vsetko v poriadku..nic ine mi neostava..mne aj velke sono robil 5 min..hroza..

stanka2612
27. feb 2016

@lenadka my sme styri roky byvali spolu v jednom dome...mne bolo dobre,moj drahy to nezvladal,tak sme sa odstahovali 😀 ale poviem ti,uz som si zvykla na svoje a asi je lepsie,ked mladi byvaju zvlast 😉 aj ked zase pri detoch to moze byt dobre ze ju mas vedla,moze povarovat,ked treba