Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 My sme bydleli u svokry první rok co se nám narodila dcerka a bolo to strašné.Teraz už byvame 9 rok sami a vycházame spolu dobre.Takže je to lepší bývat sami.
@stanka2612 ja co som citala tak aj 3-4 krat denne..
@denca2d ani mne nikto nemeral panvu,a od 20 tyzdna ani velkost babatka,vahu, proste nic...ale bud. Tyzden to budu robit tak som zvedava
@stanka2612 aj my sme bývali u nich kým sa dom prerábal 3 roky, už som bola zrelá na psychiatriu....je to lepšie samy, úplne najlepšie by bolo v úplne inom meste cca 5-10 km aspoň...lebo výhody občasného stráženia sú vyvážené aj nevýhodami....
@gabuchah ja som vzdy chcela kolisku no jak som videla cenu ma skoro porazilo lebo na par mesiacov sa neoplati a od ruky sme nenasli blizko ...mne tiez pride divna pyta sa furt to iste nechcem ju odsudzovat no cele je to divne..aj ja pijem skor nepijem ten caj no snazim sa aspon raz denne 😊
@stanka2612 no 2x za deň by sa mal piť, ak nie 3x 🙂 akurát alchemikou sa pije 2x a po 7dňoch 2-3dni pauza 🙂
@denca2d myslim,ze kazde dieta je individualne,uvidis po porode 🙂
@denca2d mne moj tiez malo povie,ale odkedy chodim uz na poradne do nemocky,je to kus lepsie 🙂 moj ma len taky ultrazvucik z roku 2 takze... 😀
@stanka2612 no ved ano..ja uz sa neviem dockat na to moje..mne sa uz sniva ako k nemu v noci vstavam a dojcim ho 🙂 🙂 🙂
@stanka2612 alchemika sa pije až úplne pred koncom, inak je to bylina na plodnosť, posilnenia maternice, v tehotenstve -na začiatku hlavnej je zakázaná, mohlo by spôsobil potrat..
@stanka2612 no muzi do nicoho sa im nechce 😃 utahana som boli sme v obchode a vycerpalo ma uzbide vecer 😊 uz budem mrtvolka ufnukana 😃
@gabuchah my mame takeho hojdacieho konika tak bratbho chce zrepasovat 😊 aj postielka sa repasovala na 25rokov este moj brat v nej bol a nesam nanu dopustit aka je pevna a nie tote co su dnes labilne...chceli sme kolisku lebo do spalne by nam vosla a postielka nevojde tak sme chceli no dajak nas to preslo ked sme videli tie ceny 😊
@lenadka @skarabubu no ja som asi ina,lebo ja som si s nou fakt rozumela asi az moc,kolkokrat za to spolocne byvanie bola u "nas" v podkrovi,kecali sme a moj ju vyhanal prec,ze nech ide do svojej obyvacky 😀 ale uz teraz by sa mi zase tazko zvykalo na spolocne byvanie,ked uz mam svoje...ale keby nebola ina moznost..
@stanka2612 ved ja uz ani ponozky nemam kde pchat...jedna skryna, jedna komoda..nutne potrebujem skrynu este jednu, a obyvacku budem hladat taku aby mala nejake skrynky nue len policky 😀 😀
@1234lubka my sme tiez kupovali jednu novu skrinu a aj tak to mam aj po krabicach v garazi a tak...a stale dostavam nejake veci,uz nemusim do roka a pol nic kupovat 🙂
@jarkajozo bude nás tu aspoň viac ufnukanych 🙂 ja sa na večer dávam do pohody, aj podbrusie sa skludnilo 🙂
Inak -takéto staré veci sú naj 🙂 presne ako píšeš, kvalitné, nie ako teraz
@skarabubu
Zajtra vybehnem na povalu a odfotim 🙂 teraz tam je už tma 🙂 je krásna, malý v nej bol rád, ešte aj srdiečka má vyrezane 🙂
@stanka2612 No ona není zlá,ale pod jednou strechou to nebolo dobre.Teraz spolu vycházame super,navštěvujeme se pravidelně,bydlíme v jednej dědině.Vždy spolu dobre pokecáme a aj si často voláme.Nám to odstěhování pomohlo.
@stanka2612 do nasho dvojizbaciku sa toho vela neoomesti 🙂 🙂

@skarabubu moj tak raz za tri dni štikúta chvíľočku, zatiaľ čo baby štikútali furt a dlho...