Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Ahojte, uz par dni sledujem vasu diskusiu..chcem sa spytat ci niektora z vas popija odvar s lanovych semienok?ak ano ako ho pripravujete?
@matapeprna bože maťa.. Tie tvoje otázky má začínajú iritovať...Dneska som nervna, to ano, ale beztak... Kto kedy kde rodí, a či už porodil,a kedy ideš -si prvorodicka alebo nemáš internet či znalosti, že pokiaľ nejdeš cisárskym tak asi nevieš kedy sa mimi a telo rozhodne? Aj v prípadoch cisarskych to nie je pravidlo ako včera u mati...
Radšej napíš čo ty a ako, čo čakáš, alebo popis deň ale nepytaj sa dookola, ide to na nervy -sorry baby, za vás nechcem hovoriť, ale už mi to nedalo...
@jarkajozo
@stanka2612
No my tiež sme nasackovani na doraz 😀 malo miesta 🙂 tašku mám pod posteľou pripravenú, máme obývačko spálňu a teraz aj pre malú bude 🙂 na doraz sme.. A veru.. Kočíky sú v tejto dobe suprove, sa teším na kocikovanie 😀
@gabuchah ja som to dnes prvy krat skusala..len nikde som sa nedocitala ci vypit aj tie semiacka alebo len tu vodu☺ no ja to skusim nic za to nedam..som prvorodicka a len spekulujem ako si ten porod ulahcit prirodnou cestou..tak hadam to na nieco bude.inak uz druhy tyzden pijem aj caj z malinovnika..tak uvidime 🙂
Kocky ja idem farbit vlasky...☺
@jarkajozo no práve že mne sa tiež nezdá.. Termín 3roky starý a otázky dokolecka dokola...ale celkovo mám pri tom divný pocit vždy keď zareaguje...A ja som hodne mierumilovný človek, ale aj byť slušná má svoje hranice a to pochybujem ze se jediná skupina... Alebo.. Ale čooooo mňa vôbec do toho 😀😀😀
Hehe, nábytok na doraz 😀 a to máme na povale ešte kolísku drevennu 🙂 tu sme zatiaľ ani nezniesli, bo neni už fakt kde 😀
Dala som prať druhý matrac do postieľky-tej čo bude v spálni je väčší od toho minule, tak sa modlite somnou nech to práčka aj matrac prežijú 🤐
@jarkajozo my byvame od svokry aj od nasich 20 km takze sa navstevujeme casto 😀 niekedy az moc casto 😀
Inak super vec ísť na povalu, hrabať sa vo veciach po dievkach, že čo ďalšie posuniem švagrinke a nájsť dve plienkové osušky, potom, čo som si kúpila ďalšie, lebo hentie som nenašla 😀 a spací vak, ktorý som si myslela, že tie už nemám, že som ho posunula niekomu...no čo darujem sestre s tých osušiek, lebo už ich mám teraz 5ks 😀 🤐
Kočky taky vaše dieťa mává škitavku?Moje od rána stále.
@stanka2612 moja svokra býva dva domy od nás 😲 😀 môj muž mám pocit, že takto nikdy nevyrastie maminke z cecka 😝 škoda, že aj naši nie sú s tejto dediny, bolo by to jedna jedna, tiež by som bola na cecku furt 😀
Kocky a este sa spytam..meral vam doktor velkost panvy?lebo ten moj ma za 3 min vybavi na poradni a nedaj boze aby som sa nieco opytala..keby som vedela ze bude takyto tak od neho odidem..
@skarabubu sporadicky ano ale nie denne 😉
@lenadka my sme styri roky byvali spolu v jednom dome...mne bolo dobre,moj drahy to nezvladal,tak sme sa odstahovali 😀 ale poviem ti,uz som si zvykla na svoje a asi je lepsie,ked mladi byvaju zvlast 😉 aj ked zase pri detoch to moze byt dobre ze ju mas vedla,moze povarovat,ked treba

@stanka2612 to je super nestazujem sa 😃 ...stacia mi vianoce a leto 😊 ona neni zla no je to svokra 😊
@matapeprna to nikto nevie kedy sa krpec rozhodne