Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo ja som nastastie nepopraskala,ale to jeasi genetika ani mama po trochdetoch nema anijednu striu
@stanka2612 Tak to ti závidím,pri dcerke som bola už popraskaná a teraz jště viac,tretie by mě už asi roztrhlo. 😀
@gabuchah sak som tucniacik 😃 to len na fotke furt sa postavim tak aby som bola chudsia 😃 ale uz mam 90kg 😞 nevadi dam to dole dufam 😃
@stanka2612 zavidim ti v dobrom ale moj chlap sa vxjadril ze to su ciarky stastia od maleho ze si nemam stoho nic robit 😊 ze to dame dajak dokopy potom
@skarabubu tak este mam tri tyzdnedo porodu cize este mozem popraskat...ci uz nie?
@jarkajozo jamam uz 91,5 kg 😂😂😂😂 po porode budeme chudnut 🙂
@stanka2612 ano je to genetika..ja tiez nic ani moja mamina ani starka..ale natieram sa kazdy vecer pre istotu🙂
@gabuchah tak niektore sme to poriadne presvihli ten prirastok 😀
@katariso
@stanka2612 nebojte po porode premenujeme skupinu a budeme spolu chudnut 😃 dame to dole do leta sme kocky...hoc pre nasich chlapov sme kocky stale 😊 sak oni zato mozu 😊
@denca2d tiez sa natieram ale nie pravidelne to sa priznam 😕
@jarkajozo aj moj mi to vravi,ze aka som pekne velka 😀
@jarkajozo jasné že to dáš dolu, kamarátka tiež takto pribrala, začínala na 65 a šla rodiť s 91kg, prišla z pôrodnice a mala 80, dva -tri mesiace na to už iba cez 70 a to sa ona neobmedzuje v jedení 🙂
Ja pri prvom pribrala 24-25kg tiež, šla som rodiť som mala 93kg ale mne sa veľmi ťažko chudne...
A máš super chlapa, to he pekné od neho, že čiarky radosti či šťastia 🙂
@denca2d mandarinky ja tiez na kila 🙂 a sladke......
@katariso
@stanka2612
@jarkajozo
Baby, schudneme 🙂 Myslím zo priberáme tak akurát, proste to inak nejde 🙂
Inak pamätám si na pocit po pôrode - ako všetky chute prešli až mi to chýbalo 🙂
Baby idem s mojim do hornbachu,lebo ze nechce ist sam 😀 😀 nahovoril ma,ze pod so mnou,das sitam cokoladu (z automatu 😀 ) tak conespravis pre cokinu 😀 😀
@katariso my mame tiez ten kolotoc,aj mata ho ma 😀
Tak podávam hlásenie, že práčka aj matrac prežili, vybrať ho odtiaľ to bol taký pôrod 😀 ale dali sme to 😎 už sa točí v sušičke...to tiež skúšam 1x
@denca2d
@katariso
@gabuchah
@stanka2612
Ja teraz pomarance na kila bo ked budem kojit tak nemozem aj kapustu na kila moj ju uz velmi nechce 😊 aj jahodova dren unas isla 😊 a dame to dole ci tazsie abo lahsie mo podla mna aj teraz budeme sexi s kocikmi 😊

@matapeprna Pytas sa somariny neodpovedam ti na spravu bo zas to iste ci som porodila tak keby som porodila nepisem tu take veci ohladne tehotenstva citaj s porozumenim alebo necitaj to vobec...mne tvoje otazky uz idu na nervy ...Gabika ma pravdu ked sa teba dakto daco spyta bud neodpovedas abo sa pytas otazkou...neviem ci si pubertiacka ktora je tehotna a stresuje ako dojde do banoviec alebo trosku mimo ale tvoje prispevky ma uz obtazuju