icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

katariso
27. feb 2016

@stanka2612 heej viem som videla😉

skarabubu
27. feb 2016

@jarkajozo A nepálí tě z toho žáha?Mě už po jedné mandarinke.

denca2d
27. feb 2016

@stanka2612 ja hladam nejaky kolotoc..je dobry ten co mate? Lebo na nete je aj za celkom dobru cenu..

lenadka
27. feb 2016

@katariso krááásna 🙂

jarkajozo
27. feb 2016

@katariso krasna postielka vsetky uz mate paplonik aj vankusik no ja ani kupeny nemam treba mi ho na zaciatok?

katariso
27. feb 2016

@jarkajozo myslim ze netreba urcite ale ten pocit ze uz to tam ma vsetko☺

jarkajozo
27. feb 2016

@skarabubu zaha sa vzdy prihlasi vecer a je jedno ci daco zjem abo nie 😊 dufam ze po porode to prestane

skarabubu
27. feb 2016

@jarkajozo Nie vankuš do jednoho roku nepotrebuješ.Já to koupila celou sadu aj s baldachýnom aj s obliečkama.

lenadka
27. feb 2016

@skarabubu aj mňa po citrusoch páli, ale neodolám, tresknem na to potom renie pastilky a je to 😎

denca2d
27. feb 2016

@jarkajozo ani ja nemam..maly bude zatial v perinke a potom kupim spaci vak..

gabuchah
27. feb 2016

No ja to mála od leta také divné, tlačila sa ovocím 🙂 jeden mesiac mi brali broskyne, potom.nektarinky, cez to melón, pokračovala som hroznom -na kilá, banány s jablkami a kokosom +kakaom, potom mandarínky, pomaranče a druhá mesiac som závislá pomele... Akurát že 9mesiac sa premenil na sladký a ovocie občas odchádzam zďaleka 🙂
A pri 168cm mám tiež už 85kg 😱😱😨 plus 15kg+ešte 2 čo som schudla v prvých mesiacoch

lenadka
27. feb 2016

ja som na poslednej poradni vážila 72 kg a to už som mala +14 kg, dnes sa radšej na váhu nepostavím, ráno po wecku...možno...

skarabubu
27. feb 2016

@jarkajozo No mě pálí cele dny aj noci.Aj v to dufam,že to prejde po porodě.

jarkajozo
27. feb 2016

@denca2d aj ja hladam kolotoc ako sa vola ten co na nete pozeras?
@katariso sak toto len neviem kde by som to potom dala 😊 nemam miesto ani na uskladnenie uz 😊

lenadka
27. feb 2016

@gabuchah ja sa chystám na grep ružový, ked baby pôjdu spať....som sebec, ale ak ho začnem jesť pred nimi, mne sa nič neujde 😅

denca2d
27. feb 2016

@gabuchah no ja som zatial +18kg a zacinala som na 56kg..ale to som takto pred rokom lezala v nemocnici co mi zobrali vajecnik..takze tak som dost pochudla..

domi_nika13
27. feb 2016

@denca2d ahoj, mozem sa ta spytat k akemu dr.chodis, lebo presne take iste poradne mam aj ja, nikdy sa nic poriadne nedozviem, len ze vzdy je vsetko v poriadku, to som rada ale chcela by som vediet viac, a vzdy ked sa ho aj na nieco opytam tak ma odbije... hlavne ze objednava na cas a cakam aj hodinu...

jarkajozo
27. feb 2016

@skarabubu
@denca2d aj ja zatial zavinovacka a deka a potom kes uz bude vatsi no bude leto tak asi zas len ta deka 😊
@gabuchah si mi urobila chut s tym kokosom ahh idem si asi dat banan a kokos 😊

mata0312
autor
27. feb 2016

Caute baby, tiekli mi infuzky tak sa zle.pise 😉 taka som unavena ze som nespala noc, den ze ani.nevidim ale.chcem vydrzat do.vecera nech v noci zasa nematozim , a chcem sa uz postavit lebo.som zatial len sedela a ist pozriet malu ☹ zasa si.porevem fnuk ked ju uvidim

lenadka
27. feb 2016

@skarabubu skús piť fatru ak neopúchaš veľmi, alebo si dávaj renie alebo niečo, nenechaj to tak tú záhu. môže ti to tak podráždiť pažerák, že ťa to bude trápiť ja po pôrode, minule to v dámskom magazíne vravel gastroenterológ

lenadka
27. feb 2016

@mata0312 tak si dobre pospinkaj 🙂 a zajtra šup na nôžky 🙂

lenadka
27. feb 2016

@denca2d ty si tiež s PD? ideš do Bojníc rodiť?

denca2d
27. feb 2016

@domi_nika13 jeeej ty si okres PD?a ja ze tu nikto nie je..no chodim k nidalovi na unikliniku..asi aj ty ze? 🙂

gabuchah
27. feb 2016

@denca2d ja som videla krásny na aukciách za 50c 😉

denca2d
27. feb 2016

@jarkajozo pozerala som ten co maju baby ale teraz ho hladam a je vypredany ☹ http://www.toyfactory.sk/hracky/hracky-pre-najm...

skarabubu
27. feb 2016

@mata0312 Ty už si porodila-gratuluju

lenadka
27. feb 2016

@denca2d nie ja som z Jalovca, chodím k Svieženému do Handlovej-taký Dr. no keď nemáš problémy tak je ok 😀 v utorok idem do pôrodnice na prietoky...bola si? či ti ich robí nidal?

denca2d
27. feb 2016

@lenadka ano..aj ty? 🙂

skarabubu
27. feb 2016

@lenadka právě že som opuchlá jak slon

gabuchah
27. feb 2016

@lenadka bože leni veď si jak prútik... Kokos ze72, to by som stavaná váhe nonstop od radosti