Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 ja hladam nejaky kolotoc..je dobry ten co mate? Lebo na nete je aj za celkom dobru cenu..
No ja to mála od leta také divné, tlačila sa ovocím 🙂 jeden mesiac mi brali broskyne, potom.nektarinky, cez to melón, pokračovala som hroznom -na kilá, banány s jablkami a kokosom +kakaom, potom mandarínky, pomaranče a druhá mesiac som závislá pomele... Akurát že 9mesiac sa premenil na sladký a ovocie občas odchádzam zďaleka 🙂
A pri 168cm mám tiež už 85kg 😱😱😨 plus 15kg+ešte 2 čo som schudla v prvých mesiacoch
ja som na poslednej poradni vážila 72 kg a to už som mala +14 kg, dnes sa radšej na váhu nepostavím, ráno po wecku...možno...
@denca2d ahoj, mozem sa ta spytat k akemu dr.chodis, lebo presne take iste poradne mam aj ja, nikdy sa nic poriadne nedozviem, len ze vzdy je vsetko v poriadku, to som rada ale chcela by som vediet viac, a vzdy ked sa ho aj na nieco opytam tak ma odbije... hlavne ze objednava na cas a cakam aj hodinu...
Caute baby, tiekli mi infuzky tak sa zle.pise 😉 taka som unavena ze som nespala noc, den ze ani.nevidim ale.chcem vydrzat do.vecera nech v noci zasa nematozim , a chcem sa uz postavit lebo.som zatial len sedela a ist pozriet malu ☹ zasa si.porevem fnuk ked ju uvidim
@domi_nika13 jeeej ty si okres PD?a ja ze tu nikto nie je..no chodim k nidalovi na unikliniku..asi aj ty ze? 🙂
@jarkajozo pozerala som ten co maju baby ale teraz ho hladam a je vypredany ☹ http://www.toyfactory.sk/hracky/hracky-pre-najm...

@stanka2612 heej viem som videla😉