icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
denca2d
27. feb 2016

@lenadka ja 29r..ale prosim aka ropucha, neblazni..vyzeras mlado

denca2d
27. feb 2016

@domi_nika13 tak ja byvam pri top cafe 🙂

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
mata0312
autor
27. feb 2016

@lenadka joooj moja taha a.este viac.ako pri malom ked je druhy krat rezana ☹

denca2d
27. feb 2016

@mata0312 moc to nesil..setri sa na malu😊

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
lenadka
27. feb 2016

@denca2d @domi_nika13 top cafe je pekné ten výhľad aj kávičku tam robia výbornú, tie maliny som tam nemala etše...tak môžeme dať rande 😀

lenadka
27. feb 2016

@mata0312 tak to ma mrzí 😒

denca2d
27. feb 2016

@domi_nika13 no ja urcite bojnice..ja som pocula od znamej ze v pe je porodnica dobra ale starostlivost o mimi je na nizkej urovni..ze vysetrenia musela obehat znovu tu v bojniciach s babom..ale ona rodila 2 roky dozadu..tak mozno sa to zmenilo..

pahu
27. feb 2016

@lenadka aj ja mam 38 rokov a som v 36tt ;)

denca2d
27. feb 2016

@lenadka nie je problem staci povedat..ja sa tam dogulam🙂

mata0312
autor
27. feb 2016

@lenadka to je.udel.matky 😀

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
lenadka
27. feb 2016

@denca2d v utorok idem na tie prietoky na 11.30, kto vie ako dlho tam budem, ale tak do takej 13.00 by som to mohla dať...že by poobedná maškrta tie maliny? 😉 @domi_nika13

denca2d
27. feb 2016

@domi_nika13 nie necham to na toho kto bude mat sluzbu..ja som tam pred rokom lezala a vsetci lekari boli fajn.. my cakame chlapceka..a vy?

denca2d
27. feb 2016

@lenadka ja idem 14.30hod na poradnu..tak ak to stihneme..kludne

emilia25
27. feb 2016

@gabuchah no u nás muz je uz nervózny dnes má volno no uz od zajtra má po obedne tak dufame ze to pride ked bude doma inak to má v robote vybsvene ze ked mu zavolám tak hned IDE domov.a este šťastie ze deti majú prázdniny ze im odbudne ranné chystsnie do škôlky školy.a ten den babka s chalanmi v pohode prežijú.

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
emilia25
27. feb 2016

@skarabubu no dnes mám termín ale doktor ze mozem aj tyzden prenášať takže podľa krcks uvidi ci má uz posle ci este nie.aj ked na vikend by som nerada išla lebo s tými msmicksmi nic nerobia len blbe vitamíny do zadku puchsju a sj tak musia vzdy vyvolst a to si nechávajú na tyzden.

gabuchah
27. feb 2016

@emilia25 tak aspoň že máš takúto možnosť a babka môže by pri deťoch,tiež som si hovorila, že sranda ze zrovna prázdniny.. Ja mám naviac chalanov už týždeň doma čo sú na ATB...
Môj má teraz nočnú, zajtra a v pondelok voľno, utorok denná a zasa nočná tak by bolo super keby to tiež vyšlo... Inak neviem ako a čo.... Do nedele ma morka kamarátku odviezť autom,inak...ešteže tiež bývam s našimi, z búdu pri chalanoch keby niečo

gabuchah
27. feb 2016

@emilia25 a aký je rozdiel medzi víkendom a týždňom? Veď doktori sú stále a sestry tiež..
Viem ze sa davajuinjekcie na zmakcenie krčka...

denca2d
27. feb 2016

@domi_nika13 no presne tak 200eur je dost..tak mozno budeme aj spolu na izbe😊

emilia25
27. feb 2016

@gabuchah no ved to je taká pomoc na nezaplatenie inak tiez si to neviem predstaviť ako na pôrod mu dajú ocr ale majster mu dá dovolenku ale tskto na celú dobu hruza som fakt rada ze mám našu babičku svokrusku.

emilia25
27. feb 2016

@gabuchah no okrem tych injekcií mamičke nic nedajú ze by jej pomohli skor porodit čakajú ci to pojde prirodzene a az cez tyzden rozhodnú dat vyvolávacku.pritom tu vyvolsvscku mozu dať hned a zena by porodila ale ns co.ja som tak bola cely vikend len tie injekcie a vobec nepimohli az tá vyvolsvscks v pondelok to bolo pri 2.

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
stanka2612
27. feb 2016

@denca2d vies co?ja som ho dostala ale paci sa mi,je tam viac melodii na hranie,pekne sa toci,svieti mu na strope hviezdicky...ja som spokojna

stanka2612
27. feb 2016

@jarkajozo ja mam aj palonik aj spaci vak aj deku,uvidim,v com bude chciet maly spat...ale myslim,ze tibohato bude stacit deka hrubsia

gabuchah
27. feb 2016

@emilia25 neviem, čo som ležala s jednou, jej dali vyvolavacku v nedeľu večer...
Ja dúfam že to pôjde bez vyvolavacky ☹