Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@domi_nika13 tak ja byvam pri top cafe 🙂
@denca2d @domi_nika13 top cafe je pekné ten výhľad aj kávičku tam robia výbornú, tie maliny som tam nemala etše...tak môžeme dať rande 😀
@domi_nika13 no ja urcite bojnice..ja som pocula od znamej ze v pe je porodnica dobra ale starostlivost o mimi je na nizkej urovni..ze vysetrenia musela obehat znovu tu v bojniciach s babom..ale ona rodila 2 roky dozadu..tak mozno sa to zmenilo..
@denca2d v utorok idem na tie prietoky na 11.30, kto vie ako dlho tam budem, ale tak do takej 13.00 by som to mohla dať...že by poobedná maškrta tie maliny? 😉 @domi_nika13
@domi_nika13 nie necham to na toho kto bude mat sluzbu..ja som tam pred rokom lezala a vsetci lekari boli fajn.. my cakame chlapceka..a vy?
@gabuchah no u nás muz je uz nervózny dnes má volno no uz od zajtra má po obedne tak dufame ze to pride ked bude doma inak to má v robote vybsvene ze ked mu zavolám tak hned IDE domov.a este šťastie ze deti majú prázdniny ze im odbudne ranné chystsnie do škôlky školy.a ten den babka s chalanmi v pohode prežijú.
@skarabubu no dnes mám termín ale doktor ze mozem aj tyzden prenášať takže podľa krcks uvidi ci má uz posle ci este nie.aj ked na vikend by som nerada išla lebo s tými msmicksmi nic nerobia len blbe vitamíny do zadku puchsju a sj tak musia vzdy vyvolst a to si nechávajú na tyzden.
@emilia25 tak aspoň že máš takúto možnosť a babka môže by pri deťoch,tiež som si hovorila, že sranda ze zrovna prázdniny.. Ja mám naviac chalanov už týždeň doma čo sú na ATB...
Môj má teraz nočnú, zajtra a v pondelok voľno, utorok denná a zasa nočná tak by bolo super keby to tiež vyšlo... Inak neviem ako a čo.... Do nedele ma morka kamarátku odviezť autom,inak...ešteže tiež bývam s našimi, z búdu pri chalanoch keby niečo
@domi_nika13 no presne tak 200eur je dost..tak mozno budeme aj spolu na izbe😊
@gabuchah no okrem tych injekcií mamičke nic nedajú ze by jej pomohli skor porodit čakajú ci to pojde prirodzene a az cez tyzden rozhodnú dat vyvolávacku.pritom tu vyvolsvscku mozu dať hned a zena by porodila ale ns co.ja som tak bola cely vikend len tie injekcie a vobec nepimohli az tá vyvolsvscks v pondelok to bolo pri 2.
@denca2d vies co?ja som ho dostala ale paci sa mi,je tam viac melodii na hranie,pekne sa toci,svieti mu na strope hviezdicky...ja som spokojna
@jarkajozo ja mam aj palonik aj spaci vak aj deku,uvidim,v com bude chciet maly spat...ale myslim,ze tibohato bude stacit deka hrubsia