Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 nevadi pýtaj sa no moze mi dať este ďalšiu stredu poradňu ale potom uz musí poslať do porodnice.2 tyzdne este môžem kľudne prenášať a tiez ked som bola v pôrodnici s oblicksmi som bola 38 tyzden a bola som uz v termíne ale pôrod este ďaleko tak riešili len obličky.
@stanka2612 perfektná si!!!! A kde máš tie kilá prosím ťa? 🙂 aj bruško už je vidieť 🙂
@mata0312 mati a keby skusis s odsavackou? Alebo prsia masírovať? Aspoň trocha tvojho mlieka a poslať jej ho..
V nemocnici sa spí na h...
S prepáčením, teplo tam je, ale skus aspoň cez deň, alebo niečo na spanie aby si sa dobre Liečila a nevyskicil ti zasa tlak plus sa rozbehla tá laktacia...
Drzkaj sa, za týždeň už nebudeš ani vediet 💗💗💗
@gabuchah gabi vsade su tie kila zial 😀 to je vo photoshope upravovane 😂😂😂
@emilia25 cize dva tyzdne ta mozu nechat prenasat?fuha...no dufam,ze moj sa do terminu narodi 🙂 aj tebe zelam,nech to ide co najskor 😉
@stanka2612 podľa mňa dva tyzdne je veľa, jedine ze by bola voda nedozreta, alebo bábo menšie...
Je to strašne veľa..
Inak -ja tiež ani ťuk zatiaľ
@stanka2612 rak potom ozaj rovnomerne rozložené 🙂 ale ani tváričku nemáš opuchnutu 🙂
@gabuchah tvar veru nepuchne ale nohy ano,hlavne ta prava,kde ma ten clenok boli 😒 ale uz to vydrzim...
A 29 je az zajtra 😀
@denca2d veru nemam moc velke brusko,aj fotograf to vravel 😀 ale zase ver tomu ze ma to tlaci rovnako ako aj vas ostatne 😒 sa to rozlozilo na tej vyske....a ty mas krasne brusko a tusim bez jednej strie 🙂
@gabuchah krasne brusko 🙂 a mam taky pocit,ze sa ti trosku zmensilo 🙂 ci to len preto,ze kleslo?
@stanka2612 no veru zatial sa mi nespravili..ale tak este nie je koniec..este sa co to asi ta koza natiahne do porodu..no uvidime..poctivo mastim kazdy vecer..
@denca2d aj ja som si to myslela ale vraj ak nemame strie doteraz,tak vraj uz nebudu...tak dufam,ze jeto pravda a za tie dva tyzdne sa uz nespravia
@stanka2612 tak to bude super🙂
Inak baby otazka na tie,ktore uz deticky mate,kde sa vybavuje rodny list babatku?v mieste trvaleho bydliska alebo v moeste narodenia?dakujem 😉
@stanka2612 ja deti este nemam, ale co som zistovala, tak sa to vybavuje na urade trvaleho bydliska matky..
@stanka2612 Stani, inak aj mne prava noha viac puchne, celkovo pravá strana... A 29 je zajtra 😀 ale dnes to necítim na pôrod, zasa 😀
A bruško sa asi trocha zmensilo, ale už je také tvrdé a natlakovane 😀
Rodný list sa vybavuje v meste trvalého bydliska podle mňa a aj čo mám znalosť 😉
@stanka2612 🙂 moj ma tiez uz instrukcie podane..tiez by sa stratil bezomna🙂 ja som uz vsetko zistovala aj odkial peniaze podostavat🙂 vsetko sa zide ked sa babo narodi..
Ahojte baby 🙂 reagujem na rodný list drobca 🙂 Tak čo ja viem rodný list vydáva Matričný úrad 🙂 a čo mám info tak do 3 dní od narodenia drobca 🙂 no neviem ako kde 🙂
@stanka2612 no to dufam ze to naozaj 2 tyzdne nebude ale dnes zajtra hshs
@emilia25 noc bola fajn,keď už som zaspala tak som spala, na šťastie, ale to až tento posledný týždeň ako tak spím...
No mne také čudné včera cez deň pár krát vytieklo,ale pokiaľ to je bezfarebne, nepripisujem tomu cenu, nakoľko pri chalanoch to bolo ružové...
Neviem, ale zajtrajšku to nenasvedcuje zatiaľ
@denca2d len ostatne veci sanemusia hned to ma cas, aspon co som pozerala,ale rodny list musi byt do 3 dni vybaveny a v porodnici je zena 5 dni...

Baby fotograf mi poslal prve foto s bruskom 🙂 tak ako som slubila,delim sa 😀 😀