Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Dnes tu maju plnku, iny frmol a.jedna sestra, akurat bola.akutna sekcia lebo.jej.pri porode praskol vred na zaludku
@mata0312 to ani spoza skla sa nemoze ist pozriet?ved je to otec,to coje to nase zdravotnictvo?
@stanka2612 nemoze chapes ...strasne ☹ uz nech sme doma lebo fakt je to.hrozne :'( keby nebol pri.porode tak.ju vobec.nevidi ☹ smutne a ubohe
@mata0312 😒 ☹
@mata0312 ty kokos, chúďa matka, to musí byť iná situácia, pôrod a prasknuty vred... A v nedeľu na obed... To je asi hodne životu nebezpečné...
Normálne si ma ukludnila že som rada ze som doma...
Ja som ani nevedela ze drahý bol pri pôrode 🙂 to mu museli inak očká žiariť 🙂 hlavne ze ju videl 🙂 a super ze máš taktomlieka, mati, to je základ, uvidíš ako sa malej polepsi hneď ako začnete vy dve spolu.... Zatiaľ sa skus liečiť a hlavne pospať 😘
@stanka2612 dakujem dufam veru ze čoskoro to bude.ale toto čakanie je hruza ako prvy mesiac tehu teda čakanie na 2 čiarky tsk aj tento 9 mesiac sa ťahajú pomaličky.
@stanka2612 ono vies fajne ze sme samy-nanezaplatenie, platime 230mesacne ale mohli by sme len 190, ale setrime v elektrarni 😀 😀 😀 😀 byty v nizsom standarte...odkurena robota anie nizsi standart....ale som rada ze mame kde byt osatne bude casom 🙂
@mata0312 to bol ozaj vysoký...
Moja mala taký pred dvoma týždňami 160-170 a sestra hovorí, že asi budem musíte za hodinu prísť znova a 😷 janco žije to v poriadku, z ku koncu sa to stabilizivalo, nechápala som...
Terasa jej to lietalo okolo 160 a spriemerovali to na 145..
Aj preto som to chcelo mať čím skôr za sebou, pretože normálny tep je 130-140...
Niekedy sa nedopatras odpovede

@gabuchah
@linulka555555
@stanka2612 veru baby musíme to vydržať ved raz to pride ha ha.inac este sa mi stáva co nechápem co to je.ked sa vycursm utriem sa a na tosletsku mám take leskle neviem fskt co to moze byt lebo moc ten tosletsk proste stmsvne ale hento sa blizsti.