Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@orsi_h este to je daleko 😊 dajak sa nic nedeje 😊 no ten nas maly ma cas jak jeho otec tak sa mu ani necudujem 😊 no mne je uz dlho a tazko hlavne vecer boli cely clovek 😊 cakas chlapceka a ako sa bude volat?
@mata0312 juj nezavidim ti to musi byt bolest 😞 ale drzim palce aby sa to cim skor zahojilo 😊 a aby mala uz bola pri tebe 😊
tak zienky ktora dnes porodi 29.2: krasny datum vase babetko bude stale mlade xixixixixix
@orsi_h nas bude Adamko 😊 krasne meno ste dali 😍
@mata0312 neboj bude vizita a vsetko dobre dopadne 😊 len sa nenechaj odbit a to ti vravim s vlastnej skusenosti kedze som sestricka 😊 trvaj si na svojom 😊 drzim palce aby si pocula len dobre spravy 😊
Tak nic dievcata my ideme este spat 😊 tie ktore idete na poradne drzim palceky 😘
@mata0312 jaj ty mas malicku na infuzkach? to uz chapem tak to prajem aby cim skor ti ju dali a isli ste domkov.malicke take zabatko a uz na infuzkach boze som zvedava co nas caka.s dcerou som bola tyzden v nemconcic lebo mala zltacku vysoku tak uvidim co mna bude cakat . drzim palceky
@mata0312 sak hej uz tyzden ma to drzi...ved dnes obvodna, v porodnici ctg tak som zvedava co mi povedia..lebo teda prijemne to teraz nieje ked kaslem...aj unavena som..ten nos plny...konec cele zle..neboj verim ze coskoro si domka a budes posielat fotky ako princeznicku obliekas do tych svojich satociek 😉 😉
@mata0312 dobre rano ☺ spala si trochu?
Baby,k tym poslickom...ja asi ziadne nemam,mna vobec brucho neboli a ani mi netvrdne (myslim),vobec nijake stavy,ako vy opisujete nemem zatial...okrem toho,ze ma vsade tlaci,ked sa maly puci nic...vy to vsetky uz mate...dufam,ze porodimdo terminu 🙂

No myslím si ze dnes to asi pride.ako si má brucho pobolievs tak bud sa to dnes rozbehne alebo sú to len tí poslickovis co som ich veru nemala este.