Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah ach,škoda že sa ti nedá, ,,,
Ešte áno,a keď som išla dnes cvičiť tak som myslela že nebudem vladat nakoľko ma spodok boli a som prekvapena nakoľko ma prešla bolesť dolu,(nečakala som že práve tu bude platiť že klin sa klinom vybija) ,,,konečne som sa posunula na 29cm a zajtra idem zase nech do pôrodu dam aspoň 31-32cm
Ja hladkam malickemu nozku opiera ju o stenu bruska tam kde prilozim ruku a keď posuniem tak aj on, ,,,,ja ho ľúbim
@mnamkacik no teraz by sa mi už aj dalo, ale nie som.nikdy sama a nemám kde a bojím sa aby som si neublížila, keď ma spodok bolí... Ty si aloe inak dobrá!!! Sa môžeš iba tešiť na pôrod, určite ta nebudú šiť, len ich upozorni 🙂 toľko som adi ja nedala, 28,5 max a to som už ochkala 🙂
@gabuchah dnes keď som prvýkrát dala 29tak mi kus zredlo 😁no posledné tri razy čo som cvicila som konečne začala využívať dýchanie a predychavanie z tej prípravy, snažím sa balónik dať von vždy na tri zatlacenia najmä tieto posledné čísla,,,, rada by som sa vyhla tým kozmetickým úpravám tam dolu
@mnamkacik mas moj obdiv 😉
Dobre rano baby 😀 tak.dnes pekne vsetky naraz 😉
Uz by sa mohol prihlasit na svet aj nejaky chlapcek zatial len same dievcata sa tu rodia 😊
Ahojte,
náš bude chlapček 🙂
termín 27.03. ale možno to bude trošku skôr, keďže je veľký už 🙂
Tu je vacsinou chlapcov 😀 prevladaju

@gabuchah daj potom vedieť ako dopadla poradňa? ?? Gabika ty cvicis s aniballom?