Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah ach,škoda že sa ti nedá, ,,,
Ešte áno,a keď som išla dnes cvičiť tak som myslela že nebudem vladat nakoľko ma spodok boli a som prekvapena nakoľko ma prešla bolesť dolu,(nečakala som že práve tu bude platiť že klin sa klinom vybija) ,,,konečne som sa posunula na 29cm a zajtra idem zase nech do pôrodu dam aspoň 31-32cm
Ja hladkam malickemu nozku opiera ju o stenu bruska tam kde prilozim ruku a keď posuniem tak aj on, ,,,,ja ho ľúbim
@mnamkacik no teraz by sa mi už aj dalo, ale nie som.nikdy sama a nemám kde a bojím sa aby som si neublížila, keď ma spodok bolí... Ty si aloe inak dobrá!!! Sa môžeš iba tešiť na pôrod, určite ta nebudú šiť, len ich upozorni 🙂 toľko som adi ja nedala, 28,5 max a to som už ochkala 🙂
@gabuchah dnes keď som prvýkrát dala 29tak mi kus zredlo 😁no posledné tri razy čo som cvicila som konečne začala využívať dýchanie a predychavanie z tej prípravy, snažím sa balónik dať von vždy na tri zatlacenia najmä tieto posledné čísla,,,, rada by som sa vyhla tým kozmetickým úpravám tam dolu
Uz by sa mohol prihlasit na svet aj nejaky chlapcek zatial len same dievcata sa tu rodia 😊
Ahojte,
náš bude chlapček 🙂
termín 27.03. ale možno to bude trošku skôr, keďže je veľký už 🙂

@gabuchah daj potom vedieť ako dopadla poradňa? ?? Gabika ty cvicis s aniballom?