icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

emilia25
29. feb 2016

No myslím si ze dnes to asi pride.ako si má brucho pobolievs tak bud sa to dnes rozbehne alebo sú to len tí poslickovis co som ich veru nemala este.

1234lubka
29. feb 2016

@mata0312 ty kkoks ved to si ako v base....furt "kabel" zo zily...uz nech si cim skor doma 🙂 🙂 ja dnes ku ten obvodnej...kasel ma neopusta....aspon zehlas sa vratil...lebo v sobotu vecer uz som len pistala...dlho mi tak nebolo...teraz na konci joj...

jarkajozo
29. feb 2016

@orsi_h ahoj aj nas bude chlapcek a strasili nas ze bude mat cez 4kg no posledny ultrazvuk tomu nenasvedcuje tak sa necham prekvapit ale drzim palce abx ti vsetko dobre dopadlo 😊

1234lubka
29. feb 2016

@emilia25 tebesa uz verim rozbehne 😉 😉 tak neskoro to uz skor na porod ako poslickov...drzim palce...ja som mala vcera vecer poslickov...takych kratkych..slabsich...brucho mi tvrdlo...dnes v pohide...v noci som spala ako babetko..

orsi_h
29. feb 2016

@jarkajozo Ďakujem Ti 🙂
Tebe sa to už blíži ako vidím, takže tiež držim palce, už to čakáš každú chvíľu?

mata0312
autor
29. feb 2016

@jarkajozo ahojky konecne som co to pospala.aj ked som bola viac krat.hore.koli tomu mojmu kaslu ale inak omnoho lepsie 😉

1234lubka
29. feb 2016

@jarkajozo ja tiez ked som pred 4rokmi cakala tak samy chlapci..aj porodnici...teraz ked to u nas vyzera na dievcatko tak same dievcata 😀 😀 aj naokolo 🙂 kamosky 🙂 dievcatka 🙂 hlavne ze zatial vsetky deti zdravucke 🙂

orsi_h
29. feb 2016

@1234lubka To je pravda s tou hmotnosťou, no uvidíme kedy to reálne príde, keďže poslíčkov ešte nemám 😕

1234lubka
29. feb 2016

@orsi_h ani ja som ziadnych nemala..sem tam stvrdlo brucho, raz za den...az vcera boli poslickovia..taky kratky...ale spala som ako babetko..uvidime kedy to pride 🙂

mata0312
autor
29. feb 2016

@1234lubka ani nehovor tak sa tesim domov ze az 😉 len si ten kasel.preliec.lebo nikdy nevies co sa moze stat a.kedy porodis a po by to bolo tazke ako u mna ☹

jarkajozo
29. feb 2016

@orsi_h este to je daleko 😊 dajak sa nic nedeje 😊 no ten nas maly ma cas jak jeho otec tak sa mu ani necudujem 😊 no mne je uz dlho a tazko hlavne vecer boli cely clovek 😊 cakas chlapceka a ako sa bude volat?

@mata0312 juj nezavidim ti to musi byt bolest 😞 ale drzim palce aby sa to cim skor zahojilo 😊 a aby mala uz bola pri tebe 😊

vierkal
29. feb 2016

tak zienky ktora dnes porodi 29.2: krasny datum vase babetko bude stale mlade xixixixixix

mata0312
autor
29. feb 2016

@1234lubka ale tu v porodnici sami chlapci 😀 len dve dievcatka co.viem

jarkajozo
29. feb 2016

@1234lubka pohlavie bolo premna nepodstatne hlavne mas pravdu nech su vsetky deticky aj s maminkami zdravucke 😊 to je najdolezitejsieb

vierkal
29. feb 2016

@mata0312 zlatenko a chcem sa opytat detickam farbia pupceky tou fialovou vodickou? neviem jak sa vola. a treba to aj do nemocncice doniest ?dik za info

vierkal
29. feb 2016

@mata0312
@mata0312 a kedy ta domov pustia?

mata0312
autor
29. feb 2016

@vierkal moja ja som malu este rozbalenu ani nevidela ☹ :'( ale nosit sa to nemusi isto 😉

vierkal
29. feb 2016

@mata0312 dakujem 🙂)to po cisarskom nedaju deticky k maminkam?

orsi_h
29. feb 2016

@jarkajozo Noo, tak sa ešte možno načakáš.. a verím že Ti je dlho,ja si veľmi neviem predstaviť, že ešte cca. 3 týždne to budem mať den čo deň ťazšie 😀 nevadí, zvládneme.
Náš bude Teodor.. a Váš? 🙂

@1234lubka hmm, takže niesom jediná. Ja že už posledný mesiac proste budú poslíčkovia.

mata0312
autor
29. feb 2016

@jarkajozo to.najhorsie mam za sebou 😀 uz bude len a len lepsie 😉 joooj cakam.ci mi dnes malu odpoja z infuziek

jarkajozo
29. feb 2016

@orsi_h nas bude Adamko 😊 krasne meno ste dali 😍
@mata0312 neboj bude vizita a vsetko dobre dopadne 😊 len sa nenechaj odbit a to ti vravim s vlastnej skusenosti kedze som sestricka 😊 trvaj si na svojom 😊 drzim palce aby si pocula len dobre spravy 😊

Tak nic dievcata my ideme este spat 😊 tie ktore idete na poradne drzim palceky 😘

orsi_h
29. feb 2016

@jarkajozo
Diky. 🙂 Aj Vy, veru, adamkov poznám a sú anjelici 🙂
Tak pekné sny ešte. 🙂 najlepší je doobedný spánok!!

vierkal
29. feb 2016

@mata0312 jaj ty mas malicku na infuzkach? to uz chapem tak to prajem aby cim skor ti ju dali a isli ste domkov.malicke take zabatko a uz na infuzkach boze som zvedava co nas caka.s dcerou som bola tyzden v nemconcic lebo mala zltacku vysoku tak uvidim co mna bude cakat . drzim palceky

emilia25
29. feb 2016

@1234lubka no poslickov som nemala vobec nic má nebolelo ze by na ms.no dufam ze to pride som si pustila bojler tak pôjdem pod sprchu a uvidím.

1234lubka
29. feb 2016

@mata0312 sak hej uz tyzden ma to drzi...ved dnes obvodna, v porodnici ctg tak som zvedava co mi povedia..lebo teda prijemne to teraz nieje ked kaslem...aj unavena som..ten nos plny...konec cele zle..neboj verim ze coskoro si domka a budes posielat fotky ako princeznicku obliekas do tych svojich satociek 😉 😉

1234lubka
29. feb 2016

@mata0312 hehno nevadi, malicka si mozevyberat 😉 😉 😉 ale celkovo sa chlapci a dievcata rodia celkom "vyvazene" aspon co pozeram statistiky z presovskej porodnice...tak odchylka okolo 100ky...pri 3000porodoch dost vyrovnane

1234lubka
29. feb 2016

@emilia25 tak tak uvidis, ja som si vecer dala sprchu a polavilo...doranaako babetko...teraz joj kaslem ako turek taky vlhky kasel hnusny...

1234lubka
29. feb 2016

@jarkajozo samozrejme ved to je na prvomnieste 🙂 to by sme boki ine diagnozy keby sme inak uvazovali 🙂 ake to bolo carovne keby to bolo ako pred30rokmi ked nase mami nevedeli co cakaju..azpri porode 🙂 🙂

stanka2612
29. feb 2016

@mata0312 dobre rano ☺ spala si trochu?

stanka2612
29. feb 2016

Baby,k tym poslickom...ja asi ziadne nemam,mna vobec brucho neboli a ani mi netvrdne (myslim),vobec nijake stavy,ako vy opisujete nemem zatial...okrem toho,ze ma vsade tlaci,ked sa maly puci nic...vy to vsetky uz mate...dufam,ze porodimdo terminu 🙂