Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo nam to robi strykova firma, ale chcem mu to normalne zaplatit, lebo z povodneho tyzdna mu beriem chlapov uz druhý tyzden a on tiez musi z niecoho zit...a tete by som vysvetlila, ze sorry moja pockaj si...ved vedela ze si tehu...a preco ma svokra u vas izbu ked chodi len na navstevy????! 😕 to mi príde postavene na hlavu, prepac ;) ved je to vas byt tak kde je problem? 🙂 treba si to vykomunikovat ...my mame v petrzalke trojizbak, a ked pride moja ci muzova mama, alebo hovkto spi na gauci...ked sa nepaci, nemusia chodit ;)
@jarkajozo uvidime 🙂 moj zase ked sa pusti do niecoho tak uzide...uvidime ja som teraz bez zmluvy tak to dost komplikuje.ale po materskej mi riaditel povedal ze sa mam ukazat ze ked nebudu mat nejaky vazny nadstav ze mavezme..tak uvidim..robila som na urcito, 31.12 mi skoncila.zmluva...
Ďakujem za odpovede 🙂 zajtra idem na pásy a sono tak sa radšej este opýtam 🙂. Ja uz som taká nedockava kedy to príde... Ked vidim ze vy skoro vsetky to už mate zachvilu za sebou tak Vam v dobrom závidím 🙂
Baby tak osprchovsns nechystáns a vslime do porodnice.
@dailla107 je to na hlavu postavene on ma celu divnu rodinu a ja sa uz donich nestaram bo ja som ta zla...aj tota teta kupila malemu hraciu deku prisli sme tam na navstevu a ich kocur sa v nej hral tak som povedala nech sebe ju necha 😊 ja nechapem jak on s nimi mohol vydrzat...svokra musi mat dakde veci a on bol slobodny ta mala tu..ona pracuje v zahranici ..je to tu na hlavu vsetko postavene v jeho rodine ja uz sa nerozculujem 😊
@1234lubka nobtak to si vaz ze mas takeho chlapa 😊 no ja som bola pn od jula a zmluva mi koncila 1.10 nepredlzili mi ju ale tiez mam slubene miesto no nik nevie ako sa to vyvinie 😊
@michaela2906 neboj nam sa zatial na svet nechce mozno nas este vsetky predbehnes 😊
@jarkajozo nemozem povedat ze vzdy 😀 😀 pant na dvierkach v kuchyni jeuz mesiac bez srubiek...asi to tam natocim sama.... 😀 😀 😀 aleked nieco treba tak urobi aby mal pokoj... 🙂 idem si ja pospat..asi mam zapalene dutiny jak ma to tam boli...hornedasnaa okolo licnych kosti...obvodna kazala bioparox len do hrdla ale citalasom zesa dava aj do nosa pri zapale dutin tak budem davat aj do nosa...dufam ze to prejde kym porodim ☹ ☹
@michaela2906 urcite je to individualne...ked si doteraz.nebrala tak neviem ci ti mozenejak zbrzdit porod...opytaj sa, ale podla.mna ho urcite nepotrebujes
Och mamičky ty poslíčkovia to je niečo strašné včera som to mala dvakrát za deň a som myslela že sa zbláznim už nech to máme všetky za sebou 😀
@jarkajozo no fuuuuha, tak veci nech si prenasa, ked robi z zahranici, alebo jej ich natrieskaj do jednej skrine, ale doprdela ay mi zaberala jednu vcelu izbu a tu najvacsiu tak to nie... o tom by si mala jemne s muzom hovorit, ved vy ste rodina, a nie jeho odcestovana matka, aby robila hriech... ale zas chapem ta, ze nechces byt za zlu, ja mam teda dobru svokru, ale tiez mi nietore veci vadia a poviem si ich, opartne volim slova ale dostatocne razne an to aby pochopila ze odtial potial...🙂 a ta teta, prepac, od vcera som v bojovej nalade, ale by som je takuuuu pleskla..:DDD dufam, ze kocur tu deku celu presti a prehryzie, aby ju naozaj nenapadlo ti ju doniest... by som jej ju demonstrativne natiahla potom assi na hlavu...kokos, co su ti ludia padnuti na hlavu???? :O
@1234lubka hlavne sa teraz co najskor vyliec,nech nerodis chora 😒
@emilia25 joj odstartujes nam marec 😉 prajem ti nech mas mimi co najskor pri sebe 😘
@jarkajozo my mame doma dvich Jozefov,otca aj brata 🙂 sa ti Jozef nepaci?
@emilia25 drzim paluchy 😘👍✊
@misska22 ja este ani jedneho poslicka 😒
@stanka2612 sak to ze chora.nechcem...do hrdla zabral bioparox , budem davat aj do nosa lebo aj na zapal dutin sa pouziva...vcera.rezenna obed bol zazitok pokusat...
@jarkajozo som polezala a trosku mi nos povolil....uvidim ako dalej
@stanka2612 jj ved to hej jasne zeby som pomahala aj ja, ved my si tak vzdy nejak ked mozem tak mu pomaham..skladatnabytok a tak...ked sme malovali malemu izbu tak i jemu dal muz valcek nech si maluje....no neskutocna radost 🙂 verim ze.sa raz podari...hoc najjednoduchsue by bolo urovit pristavbu u svokry..ale tam velmi nechcem ☹ ☹ jeden sused na druhom nalepeny...svokrovci pod nami......
@stanka2612 v pohode stani ja som mala prvych poslickov predvcerom a to som druhorodicka...pri prvom nic...len som sa v noci zobudila ako mi idisla ta hlienova zatka....a stale nic 🙂 len sme uz.sli do porodnice a az okolo obeda sa mi zda ze nieco pomaly zacalo....v noci sa rozbehlo a rano uuuz bol na svete moj pokladik maly 🙂 🙂
@1234lubka tak pre deti su taketo prace viac ako hracky 😉 sa necudujem,ze sa tesil. A co sa tej svokry tyka,ak ste si uz zvykli byt samyi,radsej nieco vlastne asi...
Ahojte, mozem mat taku otazku na Vas... kedy vam kleslo brusko?
Dnes som bola na poradni, a este nemam klesnute.. dost sa bojim, ze co ked neklesne, chcela by som rodit prirodzene...
Za kazdu odpoved dakujem..
@stanka2612 ved javiem..muz furt hovori ze.sak budevlastny vchod a blabla..lenze sukromie uznebude nevyjdem si na dvor zeby tak aj oni neboli...ani ku nasim by som tak nesla...

@michaela2906 ja by som ho uz nebrala ved brucho ti uz tvrdnut moze nie?? Ved uz nehrozi katasrofa v pripade narodenia dietatka....nemam osobnu skusenost ale kolegynina dcera ho brala od 5 mesiaca kebo sa otvarala tvrdlo brucho a nako iecrodila v 42tyzdni zo zelenou plodovou vodou po troch dnoch co do nej pchali vyvolavacky....ved si ptecitaj nejake clanky. Citala som ze od 36tyzdna ti moze aj zo 10-20krat denne nebolestivo stvrdnut..fyzilogicky jac, telo sa pripravuje....mne doki napisal,magnezium v 35ttlebo som mala zle ctg, zobrala som dva krat....na druhy den uz bolo ok tak neberiem nic okrem zeleza a vitaminov....