Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@18lula4 drzim moc palce!!
ako vam fajne este sa aj v porodnici stretnete 🙂 ved ja.sa z niekym zakecam-s tym problem nemam 😉 😉 z holkou co ma k nej dali ja izbu ked som prisla do porodnice sa.stretavame dodnes-dokonca byva tu v Šariši 😉 😉 dalsia co bola vedla mna po porode na izbe tiez sme v kobtakte, len z tretou sme statili kontakt...musim ju nuekde pohladat 🙂 🙂 🙂
A ja som si to rozmyslela, nechce sa mi rodiť 😀😀😀 nechápem sa,čo sa tak ponáhľam keď doma za kľudom čučím 😀
Veď mi -nám je dobre 🙂
@gabuchah Gabi aj tak si myslim,ze v najblizsich dnoch ides na to 😀
@stanka2612 neni problem 😊 stiham 😊 a ked ne sak dajaka nemocnica sa po ceste najde 😃 ruzinov ci kramare?
@jarkajozo Ruzinov 😀
@jarkajozo
@stanka2612
@jarkajozo hejjjjjjjj 😀 😀 😀 😀 do blavy ma muzviezol hej cez celu republiku 😀 😀 😀 😀 😀 ani do pb moja 😀 😀 vy asi neviete kde je velky šariš 😀 😀 najlepsie pivo na slovenskusa vyraba 6km od Prešova 😀 😀 😀 😀 este košice by sa dali..ked som,porodila prve som povedalanze z druhym pojdem do šace 😀 😀 ale ostanem verna nasej "novej" porodnici 🙂 pozn. Mame dve v jednom areali novu z roku 1990 a staru neviem z akeho ale v nej este rodila moja babka 😉 😉 uz ma 83rokov a prve dieta tam rodila tusim v 23 rokoch 😀 😀 😀
@gabuchah ani mne sa uz nechce..uz ma pri chpdzi nepycha...poslickovia co sa predvcerom objavili tak ichmuselo splachnut to hnusne pocasie....ale este musim vydrzat kym,nebudem fit....nos nevladzem fukat ako ma bolia dutiny nie to tlacit...az mam lica cervene...riadny zapal to bude ☹ ☹ ked sa to do zajtra nezlepsi volam obvodnej....
@stanka2612 a ja Antolská 🙂 Náhodou niekto sem?

@skarabubu vsak mozno este budu, len clovek.furt len. Caka ☹ celkom v pohode az.na to teplo a suchy vzduch ☹