icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

18lula4
1. mar 2016

@gabuchah vuaaa, parada 🙂

stanka2612
1. mar 2016

@linulka555555 tak ako?uz mas po tom?sme zvedave,vsak @gabuchah 🙂

julovka2013
1. mar 2016

Dievcata tak sa pochvalime aj my 🙂Michael,1.3.2016,o 06:26,49 cm,2960 g.Sice prisiel o dva tyzdne skor,ale velmi sa z neho tesime a lubime ho.zatial sme obaja ok.

stanka2612
1. mar 2016

@julovka2013 gratulujem zo srdca 😘 a prajem vam obom vela zdravicka 😉

mnamkacik
1. mar 2016

@julovka2013 gratulujem

denca2d
1. mar 2016

@julovka2013 gratulujeeem...tak uz sa nam to pekne rozbieha ..konecne nejaky chlapec😍

vifinka14
1. mar 2016

aj ja sa už neviem dočkať 🙂 termin mam koncom marca až :D

gabuchah
1. mar 2016

@julovka2013 jeej a ako dokonale aj čas má zapamatany 🙂 to je super 🙂 Gratulujem 🙂

1234lubka
1. mar 2016

@gabuchah san hej..cela hlava mi ide vybuchnut... ☹ ☹ tri krat som lezala po dve hodiny...nemozem zaspat...jest nemozem jak bokia tie dasna ☹ ☹ aj som si poplakala ☹ ☹ dufam ze zajtra to bude lepsie ☹ ☹

1234lubka
1. mar 2016

@gabuchah sa dam dkopy dam aj profikovku 🙂

1234lubka
1. mar 2016

@jarkajozo to preto ze sa toneda porovnat z presovom

gabuchah
1. mar 2016

@1234lubka bozeee, moja, to ťa riadne drží ☹ kokos tento február to čo je za mesiac.. Tí verím že to u aj slzy vyháňa...
Zavolaj si tej doktorke, radšej ATB na pár dní ako sa takto trápiť

lucka1987
1. mar 2016

@mata0312 ahoj my sa stretavame v "jedalni" ze ? Ja som ta zo zadnej izby 8. Co by ma mali zajtra pustat 😀

jarkajozo
1. mar 2016

Neviem ci som taka podrazdena alebo co ale uz mam toho dost unavuje ma ako sa kazdy vypytuje ci som uz porodila a tak ...sak keby som porodila tak dam vediet oni to nevedia pochopit? A este aj rodina mi vkuse vyvolava? Ahh este aj v obchode, ludia ktory sa nevedia ozvat cely rok a zrazu furt otravuju s tym...mam uz dost uz ani telefon nedviham

gabuchah
1. mar 2016

@jarkajozo nie si jediná, ja dneška michalovej sestre napísala nech nesere...
A vôbec som.nechcela, ale denno denne z každej strany
A najviac milujem-nie? A jak to? A kedy?
Už prestávam byť príjemná nakoľko sú to nervy aj beh otázok.. Ali keby rodim tak netrcim na fb alebo sa neprechádzam po vonku a v obchode

jarkajozo
1. mar 2016

@gabuchah uplne to chapem a vie to poriadne rozculit ja uz nedviham telefony ani neodpisujem na fb lebo by som asi telefon hodila o stenu ..

gabuchah
1. mar 2016

@jarkajozo no ja už tiež nejdem reagovať.. Každému som pritom povedala že keď, tak to budú určite hneď vedieť

stanka2612
1. mar 2016

@gabuchah @jarkajozo mna nastastie zatial toto este obchadza 🙂 nikto zatial neotravuje...

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
jarkajozo
1. mar 2016

@stanka2612
@gabuchah ja uz zufala 😞 aj terz som vybuchla na kamarata mojho chlapa 😞moj namna kuka no potom mu to vysvetlim 😞 citim sa strasne

stanka2612
1. mar 2016

@jarkajozo tak ja ta chapem,je to v poriadku,ved ked sa ta to stale pytaju...aj mne by to vadilo

jarkajozo
1. mar 2016

@julovka2013 gratulujeme konecne chlapec 😊 prajeme pevne zdravie a skore uzdravenie 😍 dufam ze nasi chlapci si zobrali priklad 😊

jarkajozo
1. mar 2016

@stanka2612 dnes som si dala namahu spytalo sa ma to 25ludi 😞 sak to je na hlavu uz

luciferko162
1. mar 2016

@gabuchah v obchode sa ma to pytaju predavacky dokola tak vravim,ze nech si zaznacia termin do kalendara a cakaju so mnou. Brusko mas este hore mas cas.Druha:ja jej nedavam ani tyzden.
@jarkajozo

vierkal
1. mar 2016

@julovka2013 jej gratulujem no aj moj by sa uz mohol narodit no nas matusko xixixixixixixxixija vam tak zavidim babenky ze to mate za sebou. uz aj kamaratka poridla a je tam s vami ma lucasa.🙂)

michaela2906
1. mar 2016

Chodili ste niektorá na tie predpôrodné cvicenia a kurzy?

stanka2612
1. mar 2016

@michaela2906 ja som bola raz v porodnici ale nic moc ☹ a na platene som nemohla,lebo som bola na rizikovom ☹

michaela2906
1. mar 2016

@stanka2612 ja som este nebola ale chcela by som ist aj s mangelom kedze chce byt pri pôrode ale sa bojim ze ma vystrasia este viacej ako som teraz 🙂 strasne sa bojim pôrodu...napadaju ma hrozne blbosti..napr ze neudycham kontrakcie a zadusim sa a podobne hluposti..viem ze by som nemala mat take myšlienky ale moja predstavivost je hrozna 🙂

mnamkacik
1. mar 2016

29,5cm ja som šťastná ako blcha a to len posun o pol cm,,,,,

jankasikova
1. mar 2016

@michaela2906 ja som na predporodnom kurze bola aj s manzelom a pacilo sa nam to obom. Citim sa po nom lepsie, takze za mna to psychicky urcite pomoze, pokial sa rozhodujes ci ist. Zalezi uz iba na vybere kurzu, aby to neboli vyhodene peniaze. My sme boli na sukromnom kurze sami a mali sme velmi sympaticku porodnu asistentku.