icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

lenadka
1. mar 2016

Čaute, dnes som bola na prietokoch, za 5 min. vybavená, že v norme, ha a nič viac, ja že ho pomeria Dr. aspoň ale nič, len poloha, že je slušne dolu hlavičkou a prietoky ok...hlavne že sa trmácam tam toľké km v tomto pičasí 😝

mnamkacik
1. mar 2016

@mata0312 je krásna tá tvoja bambuľka :* ,,, vy ste silné obe zvládnete to ,,už doteraz ste toho dokázali veľa :* :* :*

18lula4
1. mar 2016

@mata0312 kraaasna fazulienka :-*

mnamkacik
1. mar 2016

@mata0312 tak to je skvelé že máš mliečka dostatok, a neboj Timea bude čoskoro s tebou,,verím že tie testy Ti zajtra dopadnú dobre...budem na teba myslieť 😉

mnamkacik
1. mar 2016

@lenadka niekedy len info že je babätko v poriadku urobí radosť, ale aj ja som nervná , že už tretí týždeň neviem nič o váhe a dlžke,, a stále len koment že je to ok, 😠

stanka2612
1. mar 2016

@mnamkacik ja to tak mam cele tehu...

mata0312
autor
1. mar 2016

@mnamkacik
@18lula4 dakujem zienky, furt by som sa vam s.nou chvalila :-* je to laska na cely zivot.tie nase deturence :-*

gabuchah
1. mar 2016

@jarkajozo bože jak ja ťa obdivujem v tomto, že znasilnit muža.. Mňa dole už dlhší čas tak pobolieva, že absolútne po tom netúžim i keď možno by to pomohlo 😀

mnamkacik
1. mar 2016

@mata0312 máš na to plné právo je to nádherné baby

mnamkacik
1. mar 2016

@gabuchah ja @jarkajozo plne chápem, ale sa nehlasi tak to asi myslela vážne 😀

karinviktoria
1. mar 2016

@gabuchah no ja sa cudujem tomu ze mne nic neni, normalne chodim do obchodu peso, varim, periem, vesam pradlo :D dnes som piekla kolac pre manzela zajtra ma narodky 🙂 a aj sa milujeme sice vyzera to komicky :D takze ako veavis, ktovie ci by pomohlo.....

karinviktoria
1. mar 2016

@skladka prehanat to urcite nie 🙂 uvidim kolko sa mi bude chciet prechadzat, nic nesilim 🙂 ked sa to rozbehne tak budem rada ked nie rak nie 🙂 samozrejme az buduci tyzden ked budem koncit 39t 🙂 co budes mat? 🙂 chlapceka dievcatko? My dievcatko - Viktoriu 🙂

jarkajozo
1. mar 2016

@gabuchah myslis ze sa to podarilo? Snaha bola no kym som sa okupala tak on zaspal na gauci a uz aj chrape 😞 aj mna boli spodok a hlavne vecer 😊 no co neurobim pre urychlenie 😃

jarkajozo
1. mar 2016

@mnamkacik nehlasim som bola vyjest chladnicku 😃

mnamkacik
1. mar 2016

@jarkajozo dúfam sa nehnevas???
A ja že aspoň jednej z nás sa ulavi, ale ja viem že sucitis so mnou, tak nič 😀😀😀

luciferko162
1. mar 2016

@mata0312 drzim palce,aby ste boli co najskor doma 🙂

jarkajozo
1. mar 2016

@mnamkacik nie nehnevam 😃 mam dovod? Sucitim ...podme rodit uz ma to nebavi 😞 zas je tu noc a zas sa neda spat 😞 ja uz nechcem chcem si lahnut na brucho a poriadne sa vyspat 😞 ale to najblizsie roky nehrozi asi

mnamkacik
1. mar 2016

@jarkajozo veru toto , už by som šla aj, a presne aj ja sa teším že si lahnem na brucho, ,,,,, moja obľúbená poloha na spanie, ,,,aj keď na druhej strane mi môj loptos bude chýbať

jarkajozo
1. mar 2016

@mnamkacik brusko bude chybat 😊 no Adamkov budeme mat prisebe 😃 ale ten spanok na bruchu ja na bruchu spala do 6mesiaca 😊 nevedela som si odviknut a brusko mi neprekazalo 😊 chcem uz rodit uz vazne neviem co robit

mnamkacik
1. mar 2016

Ja kukam do plafonu

jarkajozo
1. mar 2016

@mnamkacik
Aj ja a este aj ta biela stena je zaujimavejsia ako spanok. 😠

mnamkacik
1. mar 2016

@jarkajozo môj drahý spí ako miminko, pes tiež,Adamko sa snaží asi nájsť polohu a spat a ja čerstvá ako rybicka, ,,,až na kríže je všetko ok

jarkajozo
1. mar 2016

@mnamkacik mna krize asi ani poriadne neboleli skor pod lopatkou...moj tiez spi v obyvacke, Adamko spi tiez a ja vobec 😞 mna skor boli tam dole pri kazdom pohybe 😞 nasim chlapom sa zije ..ale nech odychuju ved chodia do roboty 😊

mata0312
autor
1. mar 2016

@luciferko162 dakujem velmi pekne 😉

mnamkacik
1. mar 2016

@jarkajozo veru,nech si oddýchnu kým sa im dá, , ,,, ja ozaj rozmýšľam kedy sa to začne, ,,, nepatrím medzi trpezlivosťou obdarenych ľudí, ,,, dnes som tak rozmýšľala že ako to zbehlo rýchlo, a že čo všetko nás čaká, ,,,, ako sa krásne zmení nás život

jarkajozo
1. mar 2016

@mnamkacik to sa nam zmeni 😊 ale k dobremu 😊 zbehlo to velmi rychlo aspon mne ...neviem si predstavit to ze budem v noci vstavat k malemu to ako budeme fungovat ...aky to je pocit kojit kedze su steklive ci to nebude steklit ci to zvladnem...ako zistim ci rodim a ako zvladnem porod 😊 vela mi chodi otazok v hlave 😊

mnamkacik
1. mar 2016

@jarkajozo aj ja rozmýšľam nad podobnými otázkami, ,,vstavanie- či bude pekne spávať,budem mať mlieko a môcť ho kojit- aký to bude pocit, či keď príde na pôrod budem vedieť že je to ono,,,, akurát som čítala poštu čo chodí tu na MK ohľadom 40tt že ako vyvolať pôrod,,,, a sa mi páči dajú 11tipov a za tým poznámku "neodporúča sa skúšať doma svojpomocne."

mata0312
autor
1. mar 2016

@jarkajozo
@mnamkacik baby zArucujem ze vas caka veeeela zaUjmavych veci 😀

lucka1987
2. mar 2016

@mata0312 mne su sa zdaka znama a kukla son sem do marcoviek ci tu je nejaka co lezi teraz a tu ty 😀

mata0312
autor
2. mar 2016

@lucka1987 ja ked som zbadala.foto ani.som.necitala.komentar a uz somvedela.ze si to ty 😀