Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mnamkacik ja to tak mam cele tehu...
@gabuchah no ja sa cudujem tomu ze mne nic neni, normalne chodim do obchodu peso, varim, periem, vesam pradlo :D dnes som piekla kolac pre manzela zajtra ma narodky 🙂 a aj sa milujeme sice vyzera to komicky :D takze ako veavis, ktovie ci by pomohlo.....
@skladka prehanat to urcite nie 🙂 uvidim kolko sa mi bude chciet prechadzat, nic nesilim 🙂 ked sa to rozbehne tak budem rada ked nie rak nie 🙂 samozrejme az buduci tyzden ked budem koncit 39t 🙂 co budes mat? 🙂 chlapceka dievcatko? My dievcatko - Viktoriu 🙂
@mata0312 drzim palce,aby ste boli co najskor doma 🙂
Ja kukam do plafonu
@luciferko162 dakujem velmi pekne 😉
@mnamkacik to sa nam zmeni 😊 ale k dobremu 😊 zbehlo to velmi rychlo aspon mne ...neviem si predstavit to ze budem v noci vstavat k malemu to ako budeme fungovat ...aky to je pocit kojit kedze su steklive ci to nebude steklit ci to zvladnem...ako zistim ci rodim a ako zvladnem porod 😊 vela mi chodi otazok v hlave 😊
@jarkajozo aj ja rozmýšľam nad podobnými otázkami, ,,vstavanie- či bude pekne spávať,budem mať mlieko a môcť ho kojit- aký to bude pocit, či keď príde na pôrod budem vedieť že je to ono,,,, akurát som čítala poštu čo chodí tu na MK ohľadom 40tt že ako vyvolať pôrod,,,, a sa mi páči dajú 11tipov a za tým poznámku "neodporúča sa skúšať doma svojpomocne."

Čaute, dnes som bola na prietokoch, za 5 min. vybavená, že v norme, ha a nič viac, ja že ho pomeria Dr. aspoň ale nič, len poloha, že je slušne dolu hlavičkou a prietoky ok...hlavne že sa trmácam tam toľké km v tomto pičasí 😝