icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

dailla107
3. mar 2016

@lenadka ty si to ako pekne zľahčila..🙂

beaa
3. mar 2016

@skarabubu v sobotu

mata0312
autor
3. mar 2016

@18lula4 teploty uz nemam, kasel uz tiez na ustupe a aj hlas uz je ok 😉 anooooo huraaa ak bude mat mala vsetko.ok.ideme domkov tesim sa strasne

lenadka
3. mar 2016

@dailla107 keby si videla moju švagrinku, tenká ako prútik, žiadne boky a porodila prirodzene dve vyše 4.5 kg deti, keď to dala ona s jej panvou, ja aj 5 kg vytlačím 😀 však nastrihnú ak bude veliké 🙂

lenadka
3. mar 2016

@mata0312 tie líčka má fakt krásne, to robí bábätká také rozkošné 🙂

mata0312
autor
3. mar 2016

@lenadka je taka.ina tym ze.ich ma 😀

gabuchah
3. mar 2016
mata0312
autor
3. mar 2016

@gabuchah jeeee krasne ste baby :-* posielam pusinky od vedla z izby 😉

skarabubu
3. mar 2016

@gabuchah krásné ste kočky

gabuchah
3. mar 2016

Baby, dneska vám nestíham 🙂 Malá má asi zlomenú klucnu kosť, ale tak...asi sa to stáva často, omotany pupocnik okolo ramienka...
Zahojime 🙂

18lula4
3. mar 2016

@gabuchah nebooj, to je normalne s tou klucnou, inak ste kocky obe 🙂 a pekny datum si vybrala malicka 🙂

mata0312
autor
3. mar 2016

@gabuchah nepotesi ☹ ale nic nenarobis ...

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
dailla107
3. mar 2016

@lenadka práveže ja sa deím uplne nástrihu a potrhania, preto sa snažím cviciť s Aniball. ráno sa mi ho nepodarilo zaviesť, ale práve som docvičila a teda podarilo sa...dopotena som jak taká krava...ale pokrok, včera som dala 18cm a dnes 19... takže som na seba pyšná..🙂 ak by som denne šla cm hore, tak budem rada..🙂 cvičím tretí deň..🙂
@gabuchah božinku ved sa na teba podobá brutálne!!! 🙂 krasne... inak pomohol ti Aniball? Všetko v pohode, bez nástrihu? Ako si asi postupovala, denne si cvičila?

Prajem maličkej skore uzdravenie....krásna je..🙂

mnamkacik
3. mar 2016

@dailla107 môj naštastie 1kg vždy za mesiac pribral (vrámci posledných 3 mesiacov) 😉 priateľ mal pri narodení 3240g no ja 3650g.... svokor sa síce smeje , že on mal 4230 a môj tatko tiež cez 4300g 😠
ja mám toľko pohybu denne , že viac sa hádam ani nedá ,,,ved len so psom chodím 5krát denne na 3.poschodie,,,-prechádzky

@lenadka 😎 si zlatá keď priberáš aj za mňa,,, no veď toto,,, bude ako jeho mama keď sa narodila (dnes som sa po poradni sťažovala mojej mame "Mami veď on už teraz aký je.... veď z neho bude malý mischellin panáčik" jej odpoveď : "ty si mala pri narodení 3650g tak malý nemôže byť horší!!!" 😀 😀 😀

@jarkajozo áno bruško pekné, ale niekedy sa prebudím so strachom, či na ňom nespím,, a ked sa malý vypúča,tak to už moc bolí.... 😔 ako poradňa,,čo _Ti povedali??? 😕 😕 😕

mnamkacik
3. mar 2016

@gabuchah táááá je na spapanie..... 😅 :*

1234lubka
3. mar 2016

DIEVCATA necitam nic len idem k veci..ja som vadna...este cestou do porodnice som myslela ze ma poslu domov.....uz som bola na 7prstov!! 11:30 3280g 48cm....@gabuchach dali sme to spolu, @lenadka si spominala nieco o rarite pri urcovani pohlavia?? Mam Matuska 🙂 rychly porod..neprehanam tlacenie 5minut...vsetkym zelam taky isty!!!! Bolelo to uz ako svina ked som bola na tom kresle ale...bolo to rychle 🙂 sme zdravucky😉

mata0312
autor
3. mar 2016

@1234lubka nemala.si.mat dievcatko? 😀 tak.gratulujem.sa to tu riadne rozbieha heh 😀 nech ste zdravucky a potom.prosime foto.:-*

orsi_h
3. mar 2016

@1234lubka gratulujem!!!! Potom fotkyy 🙂

orsi_h
3. mar 2016

@gabuchah uzasne ste :-*

jarkajozo
3. mar 2016

@mnamkacik ani sa nepytaj potesil ma ze porod mi vyvolaju najskor az 22.3 sak ma slak do vtedy trafi no zajtra idem umyvat okna 😊 pit tonic na litre a chodit pesi na 6poschodie znasilnovat chlapa a dufamze sa to rozbehne monitor dopadol ok rano som mala kontrakciu dalsia poradna o tyzden ked sa daco bude diat aj skor ...som u mamky idem ja sa prejst so psikom ...smutna sklamana a tesim sa na tie dalsie prebdene noci 😢

pahu
3. mar 2016

No neviem ktorej skor gratulovat, kazdopadne urcite vsetky ste hrdinky 🙂 dali ste to uuuuz! A ten moj termin je az 30.3. ach jo 🙂

snehulienka82
3. mar 2016

caute baby, vidim, ze sa to tu rozbehlo. 🙂 a to je este iba zaciatok mesiaca!! 🙂 vsetkym maminam gratulujem a babatkam prajem hlavne zdravicko! rychlo sa zotavte!!

katariso
3. mar 2016

@gabuchah joóóoij zlatulinka princezna

stanka2612
3. mar 2016

@jarkajozo nemas za co,ani ty si si nemusela robit robotu a urobila si 🙂 tiez bude potom aj foto 😀

mnamkacik
3. mar 2016

@jarkajozo to ozaj ani jedna z nás nemohla dnes počuť dobrú správu 😂😂😂 toto už nie je náhoda,
Prechádzky, ani vencenie psa nepomáha a tretie poschodie 6krát za deň, ,, to dieťa bude istotne dobre ako anjelik keď nechá na seba takto čakať, ,,,

katuliena82
3. mar 2016

Zienky, neviem ktora tu riesila uzivanie magnezia. Tak som bola prave v poradni a ja uzivam velke davky magnezka kvoli tvrdnutiu brucha. Spytovala som sa, dokedy ho mam uzivat. Povedal, ze po 36.tyzdni ho uz uzivat nemam, nech sa maternica "nastartuje" Ine je, ak je dovodom pre uzivanie magnezia aj vysoky krvny tlak. Vtedy ho treba uzivat podla individualne podla odporucania. Ale ak sa jedna len o tvrdnutie brucha, treba ho v od 37.tyzdna predstat uzivat 🙂

stanka2612
3. mar 2016

@dailla107 @mnamkacik @jarkajozo

Baby budte radi,ze nepriberate 🙂 ja som zas kilo pribrala...tak som si od nervov dala doma zemlovku 😀 uz mam + 20kg

katuliena82
3. mar 2016

@lenadka pravda, ja som tiez bez bokov, vzdy som sa bala ako porodim...pri 1.babatku ma nastrihli, pri 2. ma sice potrhalo ale vytlacila som na 3 zatlacenia 🙂

katariso
3. mar 2016

@stanka2612 aj ja😉