Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
4dní pred TP bolava😂, ale viac ako 29,5cm sa aniballom nedá,,,,silit to nejdem aby som si neublizila 😉
@stanka2612 aha v pohode stanka. Nie mliecko sa spusti neskor, moze dokonca az na 4-5den...dokonca aj az doma ked sa ukludnis...tak nemusis panikarit ked nebude...pomahaju tu, radia co a jak ked sa nespusta. Ja som len jeden den tak v poho...to ze saje je dobry signal...rozbehne sa🙂 vzdy sa pekne prisaje moja mala husenicka🙂
@mnamkacik ano, ved to aj ja, vytlacim a odmeriam, ale ze ked to mas zavedene, tak vies kolko cca nafuknuti je kolko cm? Lebo ja ked som skusala nanecisto tak mi vyslo akoby jedno plne stlacenie ze je 1cm, ale ked ho mam zavedeny ten balonik, tak to stlacenie nie je uplne tak si nie som ista, ze si tých mojich 7 stlaceni je uz cez 19 cm, alebo to je len tých 18cm...:D
Dievcata ako ste isli na porodnu salu? Len kosela, zupan a slapky do sprchy? Uterak nebudem potrebovat ked sa sprchuje?
@18lula4 aj uterak treba a podlozku
@simonnka2014 takze to staci ked uz si vyberiem z tasky na sale nie?
@18lula4 na salu ti oni povedia co si mas zobrat,tak bud si to zoberes do ruky alebo do nejakej mensej tasky/igelitky. ale uterak,podlozku,toaletak a telefon si zober 😉
@simonnka2014 dakujeeem a pri prijme ked sa prezliekas tak len kosela a zupan vsak? A pekne naostro 😀
Baby ako je to s kontrakciami? ?
@mnamkacik si dobrá takto pred pôrodom cvičiť, mňa bolelo užívateľov kvalitne vsetko vo vnútri.. 29 je na parádu, keď ucitis hlavičku tak si spomenies ako tlačiť, aspoň u mňa to tak bolo, predstavila som si aniball 🙂 tehotenské hormóny pridajú na elasticite 6cm a máš to v suchu 😉
A tebe tá zátka stále odchádza?
@mata0312 juuj mati, aj ja pevne verím že nám uvolnite fleka a keď nie na zajtra, na nedeľu už prosím, určite 🙂
Vyzerá to tak,že mlieka mám dosť na to ze mame za chvíľku dva dni, dala som si námahu a odstriekala 35ml, ale trvalo to a za 3min bolo po ňom.. Dnes tu je ale perfektná sestrička a požičala klobúčik mam -odporúčam, uvidíme ako to pôjde ďalej, bo som dávala umelý cumel z fľaše a potrhala som si bradavku tak hojim 🙂
Prajem vam.dalsie krasne ranko.z nemocky , a zasa cakame.na verdikt pani doktorky :-\ ...zasa idu to moje.chudatko pichat a ze niekedy ju musia aj na dva tri krat co.ma.take zilky ze praskaju a zraza sa krv ☹ esteze som neni pritom lebo by som to neprezila ☹
Tak.rodi nam.niekto.novy? 😉

@stanka2612 Kež by.Už ma to hodně zmáhá.Aj muž už je nervozný kedy to bude.