Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mnamkacik pokiaľ ti neodišla voda môžeš sa takto trápiť ešte aj dva dni, neblbni!!! Kontrakcie prídu až po prepustení plodovky... A tu ti musia asi oni, lebo pokiaľ sa moc otvoríš a sama sa ti voda pustí...
Neriskuj...
Naviac, treba ta dať na monitor či je malý v poriadku, tú nejde už iba o teba 😉
Maťa už išla domov čo som začula a ja čakám na VIP po nej 🙂
Mlieka mám až až a to moje trdlo nie a nie.. 2x sa nám podarilo a odvtedy stále boj... Hotová som z nej ako si vie vyberať a rozkazovať 🙂 nevzdám to 🙂
@pahu to nie je skoro, niektorá otehotnie a má kolostrum a niektorá až po pôrode, mne sa napr. netvorilo pri predch. tehotenstvách a až po pôrode sa spustilo a teraz pred 2 týždňami kukám čo to mám furt biele v bradavkách....stlačím a išlo mliečko a o dva dni som skúsila a už nič-takže sme len nacvičili a príde až potom 😀
@mata0312 krásny prstienok 😵
ako tu tak píšete o bolestnom za pôrod, tak nedostala som nič pri prvých dvoch deťoch a nečakám ani pri poslednom a ak by mi mm chcel niečo dať tak urputne premýšľam že čo a napadá ma. že chcem buď skleník, alebo dlažbu na terasu-teda konečne ju dokončiť, nech si tam v lete s deťmi lebedíme 😀 😀 😀 no hotová romantika 😎
@stanka2612 Hej my vo 3 mesiaci a tež na rychlo,no i když sme spolu už 13 let a máme 10letou dcerku.
Už sme skoro v nemocnici
@18lula4 hej 🙂 len my,rodicia,surodenci a svedkovia,10 ludi dokopy,obrad + obed a za tri hodky bolo po vsetkom 🙂
@lenadka tak tu terasu to ta chapem 🙂 dva roky som chodila cez hlinu,kym sme na nu nasetrili...taka som bola stastna,ze uz ziaden prach a blato 😀 😀 😀
@skarabubu my sme boli 8 rokov spolu a robili sme to viac menej kvoli malemu,aby sme sa vsetci rovnako volali...strasne romanticky dovod 😀
@gabuchah to date Gabi,ked aj nie v nemocke ale doma v klude...mala sa urcite pricucne 🙂
@mnamkacik drzte sa 🙂
@stanka2612 sme sa odsťahovali na vipku po mati, tak budeme skúšať..
Bodaj by si mala pravdu a stal sa zázrak.. Mohol by, keď už ho má v mene...
🙂
@gabuchah tam ste same na tej vipke?ak hej to mas super a klud...uz len skusajte 😉 😉 verim ze to pojde,drzim vam palceky 🙂 ✊✊✊
@stanka2612 prisli sme.dom asi o.stvrtej ...nekonecne cakanie , a hned pred.panelalom.draheho rodina ani sa neopytali kedy prideme ☹ neboli dlho ale.aj tak som unavena ako pes
@mata0312 tak toto ti nezavidim a viem ako si sa citila. Mojho draheho rodina takmer vzdy pride neohlasene, vraj isli okolo...pre informaciu, byvame v Zahorskej Bystrici, po ceste do Ciech a oni na opacnom konci, v Petrzalke. A ak mame navstevu, im to nevadi, posadia sa u nas, ze len na chvilu... slak ma vtedy ide trafit. Uz sme im obaja vysvetlovali, ze nam to nie vzdy vyhovuje, tak vraj im mame povedat ked pridu, ze nam to nevyhovuje... a este ked sa nase babatko narodi...to bude este horsie...
Ach ti nechapavi rodicia...
@mata0312 takze uz aj prva navsteva za vami?mohli vam dat dnes vydychnut...
@pahu ty byvas v zahorsjej?robim tam v skole

@stanka2612 co svadbu??