Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah jee uz si tam ? Super 😉 a pride aj drahy za tebou?
@pahu oni k.nam praveze vobec nechodia ale.teraz boli u jeho sestry lebo synovec mal 18 tak preto prisli ale vsak boli iba 20 minut ani bundy si riadne nevyzliekli ... len som.nechcela aby niekto chytal.malu a.jasne si ju podavali ale.nedokazala.som nic povedat
je mozne aby ma od vcera brusko pobolievalo a stale nic? vcera v tn v nemocncic a povedal mi doktor ze mozem kazdu chvilku porodit. zeby to boli poslickovia? ani sedet ani lezat najlepsie sa mi stoji alebo lezi v lopte takej glickovej xixixix funim jak lokomotiva
@vierkal plati sa 30 €za noc 😉
@stanka2612 zajtra este pride moja segra a koniec navstev dufam
Ženy to moje dieťa vie kde sa ma narodiť do akého sveta, tak sa neponahla, vraj sa ešte nič nedeje, ,,,ostávam tu a čakáme vraj iba poslickovia 😡
@mnamkacik aspon si aj s babatkom pod kontrolou 🙂
@18lula4 aj keby z teba nieco tieklo oni ti vlozku daju.a tym ze budes aj v sprche,aj ta budu vysetrovat a hlavne budes v bolestiach neni cas na nejake nohavicky 🙂
@milacik1206 ja som z okolia termin mam mat zajtra 6. marca 🙂 a ty?
@stanka2612 sme samé stanka.. Aké malá nie a nie sa umudrit..
Nechce ma stále, už ani s klobucikom,pokiaľ jej to netečie prúdom... Tak som asi 40min odstrekovala čo má už prsníky boleli...
@gabuchah skoda,ale tak mozno sa este umudri...aspon ze odsavas a davas jej vo flaske,papa pekne tvoje mliecko,to je pre babatko najlepsie,dobre materske mlieko 🙂
Nechali si ma v nemocnici, 😭😭😭pôrod sa zatiaľ nekoná vraj to u prvorodiciek normálne, vraj sú to len tí jebli poslovia
@mnamkacik neboj zvládneš to, mala som to tiež takto. Nakoniec bola sekcia.
@gabuchah No presně tak to bolo aj so mnou.Kupila som si aj odsávačku a zkušala a trápila sa s malou.Do toho mi zomrela mamka a po 6 týždňoch stratila.A to som mala mlieka vela,ale když necmula ty bradavky tak se to ztratí.Ale držím ti palce ať se ti prisaje aj bez klobúčkov.My sme aj zkušali puštat do těch klobúčkov mlieko cez hadičku.Prisála sa,ale jak sme vytáhli hadičku aj klubúčiky tak prestala a revala.Držím fakt palce já som sa dlho trápila,aj som kvoli tomu revavála,že nechce z prs.
Toto sú ukrutne bolesti
@mnamkacik drzim palce,to das,robis to pre Adamka...a aj nas to caka 😒
Baby co mam.ja za dieta? Zalomilanpred.piatou a stale spi, dostala som cez flasu do nej 20 ml a koniec ...ako.ju mam zobudit joooj
@mata0312 a spytam sa,vybavoval ho v mieste trvaleho bydliska matky dietata alebo v mieste narodenia dietata?

@mata0312 jej mile od neho 🙂))))