icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

vierkal
5. mar 2016

@mata0312 jej mile od neho 🙂))))

mata0312
autor
5. mar 2016

@gabuchah jee uz si tam ? Super 😉 a pride aj drahy za tebou?
@pahu oni k.nam praveze vobec nechodia ale.teraz boli u jeho sestry lebo synovec mal 18 tak preto prisli ale vsak boli iba 20 minut ani bundy si riadne nevyzliekli ... len som.nechcela aby niekto chytal.malu a.jasne si ju podavali ale.nedokazala.som nic povedat

vierkal
5. mar 2016

je mozne aby ma od vcera brusko pobolievalo a stale nic? vcera v tn v nemocncic a povedal mi doktor ze mozem kazdu chvilku porodit. zeby to boli poslickovia? ani sedet ani lezat najlepsie sa mi stoji alebo lezi v lopte takej glickovej xixixix funim jak lokomotiva

mata0312
autor
5. mar 2016

@vierkal plati sa 30 €za noc 😉
@stanka2612 zajtra este pride moja segra a koniec navstev dufam

mnamkacik
5. mar 2016

Ženy to moje dieťa vie kde sa ma narodiť do akého sveta, tak sa neponahla, vraj sa ešte nič nedeje, ,,,ostávam tu a čakáme vraj iba poslickovia 😡

mata0312
autor
5. mar 2016

@mnamkacik vsak neboj on sa cochvila vypyta 😉

vierkal
5. mar 2016

@mnamkacik mna sa dnes na volbach pytali ze ci chcem dva volebne listky ked sme dvaja xixixixixixix

stanka2612
5. mar 2016

@mnamkacik aspon si aj s babatkom pod kontrolou 🙂

skarabubu
5. mar 2016

@mnamkacik To je dobre aspoň si v pohodě když se bude pýtat na svet.

skarabubu
5. mar 2016

@mata0312 Však to se ti nedivím,že si nechcela aby si ju podávali z ruk na ruky.ale když vidíš jak se všeci na to trepu,aby si pochovali malú,tak jenom prihlížaš.Super že už ste doma.

simonnka2014
5. mar 2016

@18lula4 aj keby z teba nieco tieklo oni ti vlozku daju.a tym ze budes aj v sprche,aj ta budu vysetrovat a hlavne budes v bolestiach neni cas na nejake nohavicky 🙂

skarabubu
5. mar 2016

@mata0312 A chci se zeptat už ste si boli pre rodný list malej?A jak tam maju vobec otvorené na tej matrike v PB?

usmiata25
5. mar 2016

@milacik1206 ja som z okolia termin mam mat zajtra 6. marca 🙂 a ty?

gabuchah
5. mar 2016

@mata0312 už som tu 🙂 drahý príde až na obed, je s chalanmi a upratuje po nich, je po 12stke a zajtra má nočnú, tak verím že v pondelok spíme všetci už doma 🙂
A vy mati ako? Malá už sa zabyvala?

gabuchah
5. mar 2016

@mnamkacik on už pôjde, veď vieš že mňa to takto tiež chytalo.. A dlho.. Keď som prišla do nemocnice v noci bola som len na dva prsty otvorená a to som mála kontrakcie už každých 10min... A celý deň do toho...
A ako ti je teraz?

gabuchah
5. mar 2016

@vierkal 30e za noc, neviem ci už je v tom všetko zahrnuté, aj TV, chladnička,snáď áno...

gabuchah
5. mar 2016

@stanka2612 sme samé stanka.. Aké malá nie a nie sa umudrit..
Nechce ma stále, už ani s klobucikom,pokiaľ jej to netečie prúdom... Tak som asi 40min odstrekovala čo má už prsníky boleli...

stanka2612
5. mar 2016

@gabuchah skoda,ale tak mozno sa este umudri...aspon ze odsavas a davas jej vo flaske,papa pekne tvoje mliecko,to je pre babatko najlepsie,dobre materske mlieko 🙂

mnamkacik
5. mar 2016

Nechali si ma v nemocnici, 😭😭😭pôrod sa zatiaľ nekoná vraj to u prvorodiciek normálne, vraj sú to len tí jebli poslovia

matapeprna
5. mar 2016

@mnamkacik neboj zvládneš to, mala som to tiež takto. Nakoniec bola sekcia.

skarabubu
5. mar 2016

@gabuchah No presně tak to bolo aj so mnou.Kupila som si aj odsávačku a zkušala a trápila sa s malou.Do toho mi zomrela mamka a po 6 týždňoch stratila.A to som mala mlieka vela,ale když necmula ty bradavky tak se to ztratí.Ale držím ti palce ať se ti prisaje aj bez klobúčkov.My sme aj zkušali puštat do těch klobúčkov mlieko cez hadičku.Prisála sa,ale jak sme vytáhli hadičku aj klubúčiky tak prestala a revala.Držím fakt palce já som sa dlho trápila,aj som kvoli tomu revavála,že nechce z prs.

mnamkacik
5. mar 2016

Toto sú ukrutne bolesti

jarkajozo
5. mar 2016

@mnamkacik zvladnes neboj zachvilku mas adamka pri sebe 😚

stanka2612
5. mar 2016

@mnamkacik drzim palce,to das,robis to pre Adamka...a aj nas to caka 😒

beaa
5. mar 2016

@mnamkacik drzim ti palce mooc ...

mata0312
autor
5. mar 2016

@mnamkacik drzim palce aby to trvalo co najkratsie , mimi stoji za to

mata0312
autor
5. mar 2016

@skarabubu jasne.drahy bol este v stredu vybavit, je tam.do 18

mata0312
autor
5. mar 2016

Baby co mam.ja za dieta? Zalomilanpred.piatou a stale spi, dostala som cez flasu do nej 20 ml a koniec ...ako.ju mam zobudit joooj

stanka2612
5. mar 2016

@mata0312 a spytam sa,vybavoval ho v mieste trvaleho bydliska matky dietata alebo v mieste narodenia dietata?

18lula4
5. mar 2016

@mata0312 bud rada 😀