icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

usmiata25
6. mar 2016

@skarabubu no uvidíme kedy to príde na mňa, dnes som si dala riadnu prechádzku do kopca,že či tomu trošku pomôžem ale zatiaľ nič. A ako sa cítiš 6 dní pred termínom?

skarabubu
6. mar 2016

@usmiata25 Právě že jako kdybych ani rodit eště nemala.Občas mě pobolívá v podbrušku ako pri menzesu,ale inač nic.A ty?No já na dlhé prechádzky nemožem,bolí mě strašně rozkrok a pak si neviem ani sednut a ani chodit,ale porod to neprivolává aspoň mě.

usmiata25
6. mar 2016

@skarabubu no cítim sa presne tak ako ty 🙂 ako by som nemala rodiť aspoň najbližší mesiac 🙂 taktiež ma sem tam pobolieva v podbrušku. Poslíčkov som mala asi tak tri krát asi dva týždne dozadu a od vtedy nič. Som prvorodička, zatiaľ vôbec nemám strach z pôrodu, som zvedavá ako to celé bude prebiehať. A hlavne kedy už moje malé bábätko budem držať v náručí 🙂

skarabubu
6. mar 2016

@usmiata25 Aj já už se těším až toho drobca budem mat v náručí,já sice nejsom prvorodička,ale pripadám si tak.Rodila som pred 10lety,takže som už vyšla z cviku.

milacik1206
6. mar 2016

@usmiata25 ahoj ja termin az 23.3.,ale uz by som isla aj dnes 🙂

gabuchah
6. mar 2016

@mata0312 mati a ty máš ručnú alebo elektrickú?
Kúpim v tescu zajtra? Netuším koľko ti stojí, kúpila by som aj cez koníka, ale kedy by mi prišla...
Tiež sa na to spolieham a dúfam, že chvíľku budeme o fľaši a keď to bude liať potokom, umudri sa 🙂
Ty máš ale dobre zásoby 🙂 to je super

usmiata25
6. mar 2016

@skarabubu no po 10 rokoch to človek aj zabudne aké to bolo 🙂 A čo čakáš dievčatko či chlapčeka?

usmiata25
6. mar 2016

@milacik1206 veď to čakanie ten posledný mesiac je najhoršie. Človek by to mal už najradšej za sebou a stále nič. Pekný dátum 23.3. 🙂

skarabubu
6. mar 2016

@usmiata25 To práve neviem,lebo je to otočené stále ritkou hore a nic nechce ukázat.Bude to prekvápko.A ty???

aber
6. mar 2016

@gabuchah malá má zlomenú klucnu kosť?

matvejkovamimushka
6. mar 2016

Kočky, gratulujem ku všetkým marcovým bábätkám, ja mám termín dnes a tiež mám pocit, že sa malej vôbec nechce von z bruška, ak neporodím do stredy, tak v stredu má majú hospitalizovať a vyvolávať, začínam mať strach ako prvorodička

milacik1206
6. mar 2016

@usmiata25 no manzel narodeny 22.3.tak mame tri dni bud prvy jarny den,narodky,alebo pekny datum 🙂 niekedy mam taky pocit ze uz to pride a stale nic :(prveho som prenasala a potom vyvolavacky tak teraz mam obavu , ze nevudem vediet,kedy to uz je.

mata0312
autor
6. mar 2016

@gabuchah mne ju dala segra aleze ta aventova je tiez dobra , manualnu kedysi som mala pri alexkovi aj elektricku ale staci ta manualna 😉 keby skusis hodit na fb do povazska bazar tak sa ti isto niekto ozve z pb a budes ju mat hned zajtra, ja to tak vzdy robim

anka173
6. mar 2016

Dievčatá ktoré ste porodili,ako sa vám zhodovali posledná váha dietatka, ktoru vam namerali gynekologovia cez ultrazvuk s tou novorodeneckou vahou realnou. A ako skladujeme to mlieko návyse, ktoré odsajete.Viem že v chladničke ale ako?

mata0312
autor
6. mar 2016

@anka173 mne dve hodiny pred porodom ze 2950 a mala 3150 ...v chladnicke mozes 24 hodin a v mraziaku do -18 cca 6 mesiacov az do roka ...a v aventovych poharikoch ho skladujem

anka173
6. mar 2016

@mata0312 dakujem,tie pohariky sa daju objednat?

denca2d
6. mar 2016

@gabuchah ahoj ja mam ten isty problem s kojenim..ale vcera v noci mi jedna sestricka dala skusit silikonovu bradavku a od vcera kojim bez problemov..vyskusaj🙂

beaa
6. mar 2016

@matvejkovamimushka ja to iste ako ty utorok-streda mi pravd. budu vyvolavat.. tiez mam obavy chcela by som prirodzene 😒

matvejkovamimushka
6. mar 2016

@beaa máš aspoň poslíčkov? Lebo ja mám pocit, že má obchádzajú a aj to, že mi občas stvrdne bruško, viem len vtedy, keď si ho v tej chvíli pohladím, inak to nepociťujem

beaa
6. mar 2016

@matvejkovamimushka nie ..mne ani brucho netvrdlo len teraz posledne 2 dni trochu.. stale cakam a nic..

matvejkovamimushka
6. mar 2016

@beaa tak čo ideme s tými našimi lenivcami robiť? 🙂

skarabubu
6. mar 2016

@matvejkovamimushka ono ti poslíčkovia obcházaju aj mě

matvejkovamimushka
6. mar 2016

@skarabubu keď tu človek vidí všetky tie krásne bábätká, tak je nedočkavosť sama

mata0312
autor
6. mar 2016

@anka173 ja som.kupila tu na konovi 11 kusov za 7€

beaa
6. mar 2016

@matvejkovamimushka ved to ..aj sex som skusila a nic.. ten odolava riadne 😀

beaa
6. mar 2016

@skarabubu
@matvejkovamimushka ja sa len bojim kolko bude mat kg teraz na poradni stale okolo 3560..no a kto to potom bude tlacit 😒

skarabubu
6. mar 2016

@beaa já si myslím,že hlavně aby to bolo vonku a zdravé

skarabubu
6. mar 2016

@matvejkovamimushka ani mi nehovor a ještě,kohokoliv potkáš tak se tě pýtaju,kedy???

gabuchah
6. mar 2016

@aber áno, pri pôrode pupocnik okolo ramienka

gabuchah
6. mar 2016

@denca2d s klobúčikom,nie? Ten mam požičany a ten.na chvíľku zoberie... Ale len na chvíľku... Neoblbnem ju.. Niečo vymyslím ešte, super ze tebe sa darí 🙂