Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@skarabubu no cítim sa presne tak ako ty 🙂 ako by som nemala rodiť aspoň najbližší mesiac 🙂 taktiež ma sem tam pobolieva v podbrušku. Poslíčkov som mala asi tak tri krát asi dva týždne dozadu a od vtedy nič. Som prvorodička, zatiaľ vôbec nemám strach z pôrodu, som zvedavá ako to celé bude prebiehať. A hlavne kedy už moje malé bábätko budem držať v náručí 🙂
@usmiata25 ahoj ja termin az 23.3.,ale uz by som isla aj dnes 🙂
@mata0312 mati a ty máš ručnú alebo elektrickú?
Kúpim v tescu zajtra? Netuším koľko ti stojí, kúpila by som aj cez koníka, ale kedy by mi prišla...
Tiež sa na to spolieham a dúfam, že chvíľku budeme o fľaši a keď to bude liať potokom, umudri sa 🙂
Ty máš ale dobre zásoby 🙂 to je super
@milacik1206 veď to čakanie ten posledný mesiac je najhoršie. Človek by to mal už najradšej za sebou a stále nič. Pekný dátum 23.3. 🙂
Kočky, gratulujem ku všetkým marcovým bábätkám, ja mám termín dnes a tiež mám pocit, že sa malej vôbec nechce von z bruška, ak neporodím do stredy, tak v stredu má majú hospitalizovať a vyvolávať, začínam mať strach ako prvorodička
@usmiata25 no manzel narodeny 22.3.tak mame tri dni bud prvy jarny den,narodky,alebo pekny datum 🙂 niekedy mam taky pocit ze uz to pride a stale nic :(prveho som prenasala a potom vyvolavacky tak teraz mam obavu , ze nevudem vediet,kedy to uz je.
Dievčatá ktoré ste porodili,ako sa vám zhodovali posledná váha dietatka, ktoru vam namerali gynekologovia cez ultrazvuk s tou novorodeneckou vahou realnou. A ako skladujeme to mlieko návyse, ktoré odsajete.Viem že v chladničke ale ako?
@matvejkovamimushka ja to iste ako ty utorok-streda mi pravd. budu vyvolavat.. tiez mam obavy chcela by som prirodzene 😒
@beaa máš aspoň poslíčkov? Lebo ja mám pocit, že má obchádzajú a aj to, že mi občas stvrdne bruško, viem len vtedy, keď si ho v tej chvíli pohladím, inak to nepociťujem
@matvejkovamimushka nie ..mne ani brucho netvrdlo len teraz posledne 2 dni trochu.. stale cakam a nic..
@beaa tak čo ideme s tými našimi lenivcami robiť? 🙂
@matvejkovamimushka ono ti poslíčkovia obcházaju aj mě
@skarabubu keď tu človek vidí všetky tie krásne bábätká, tak je nedočkavosť sama
@matvejkovamimushka ved to ..aj sex som skusila a nic.. ten odolava riadne 😀
@skarabubu
@matvejkovamimushka ja sa len bojim kolko bude mat kg teraz na poradni stale okolo 3560..no a kto to potom bude tlacit 😒
@matvejkovamimushka ani mi nehovor a ještě,kohokoliv potkáš tak se tě pýtaju,kedy???

@skarabubu no uvidíme kedy to príde na mňa, dnes som si dala riadnu prechádzku do kopca,že či tomu trošku pomôžem ale zatiaľ nič. A ako sa cítiš 6 dní pred termínom?