icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

beaa
6. mar 2016

@skarabubu ved to ano 😉

beaa
6. mar 2016

baby inac vsetky ste si zabalili do porodnice odsavacku?

gabuchah
6. mar 2016

@mata0312 ďakujem, vyskúšam 😉

gabuchah
6. mar 2016

@beaa ja nie, bo som.myslela že nepotrebujem.a teraz zháňam 😀

beaa
6. mar 2016

@gabuchah ved to ze ani ja nemam nachystanu 😀

lucmar2015
6. mar 2016

@beaa ja nemam ani kupenu este 😕

beaa
6. mar 2016

@lucmar2015 ved ani ja 🙂

lenadka
6. mar 2016

Baby ani ja nemám odsávačku ale ako to tak čítam neviem či predsa len ešte nejakú nesplaším 😅

stanka2612
6. mar 2016

@beaa ja som si ju zbalila ale u nas ti ju aj zapozicaju ak treba

mata0312
autor
6. mar 2016

Ja som si nezbalila a mi jy drahy doniesol a odvtedy vyuzivam.😉

lenadka
6. mar 2016

no nejaké mám bolesti dnes, cestou od našich v aute za hodinu 5x až som sa spotila také sťahy, doma som ledva prešla, potom horúca sprcha ustúpilo na chvílku a teraz zas cca 10 min. ale raz slabé a raz mega...tak uvidím či poslíčkovia, alebo nebodaj pôjdeme naostro...pre istotu so, sa oholila-presnejšie ak to mám definovať tak dorezala, neznášam svoj nový strojček na holenie 😠 mala som si nechať starý, ke to teraz robím po pamäti....

katariso
6. mar 2016

@lenadka a cvicila si aj s aniballom??

lenadka
6. mar 2016

@katariso skúšala som, bola som skeptická najskôr, ale potom, že však skúsim, no najskôr išlo 18. max 21.5 a naposledy 26cm.

katariso
6. mar 2016

@lenadka uau tak to super ja som nezacala este..n 😯sa bojim

denca2d
6. mar 2016

@gabuchah no dnes mi ho zobrali na fototerapiu..mame zltacku mierne vyskocenu..ze ak to do rana klesne tak ideme na obed domov..tak odsavam mliecko ale jednu bradavku mam tak bolavu z toho ze neviem ako budem teraz kojit

mata0312
autor
7. mar 2016

@denca2d tak drzim palce nech klesne a ste uz domka 😉 neni nad to

denca2d
7. mar 2016

@beaa mne ju musel muz dokupit asi 3ti den v porodnici..nekupovala som to dopredu

lenadka
7. mar 2016

Pred hodkou mi odtiekla plodová voda, bojím,bojím, sprcha, umyť vlasy, suším fénom a on mi buchne v ruke? WTF? Držte palce, nemám internet na mobile tak ak všetko dobre dopadne ozvem sa až doma 😉

beaa
7. mar 2016

@lenadka drzkaj sa !! 🙂

mnamkacik
7. mar 2016

@anka173 váha odhadovana a reálna rozdiel 10g

mnamkacik
7. mar 2016

Žienky,ja som si vždy myslela že kojenie je ľahké ako vo filmoch, a ja som včera večer už plakať, Malý sa celý deň prisával pekne a večer, ako keby uťal záchvaty plačú, ,,sestrička z novorodeneckého do mňa pochovala celý večer, nik mi neukázal ako ho kojit a zjebala ma ako poslednú spodinu čo robím? ako to robim? Nevydržím nič, ,,o pol jednej som v noci šla s malým za ňou že ma už záchvaty plaču, či mu niečo nie je a teda že ak môže byť túto noc u nich tak ho tam nechám

Vysmiala ma že nič nevydržím, že keď budem doma keď začne plakať že kam ho dam? Že čo by mu malo byt? Že stresujem 😡😡😡na čo do riti sú tam keď nič nnevysvetlia,za všetko picuju ako choré vrany, smrdia ako popolniky 😬😬😬

katuliena82
7. mar 2016

@mnamkacik :( aaach, zasa mal niekto smolu na personal. KOjenie je pri prvom babatku zo zaciatku vzdy narocne. Moj syn mal taketo zachvaty placu. Nevedela som ci je hladny, ci co sa deje. A potom mi jedna sestricka povedala, ze vzduch musi ist von bud ustami, alebo ritkou. Tak mi povedala, ze ak maly place, mam vyskusat najprv trosku potlapkavat po ritke nech si poprdka, alebo si musi odgrgnut. Ze stale prikladanie tym vetrom nepomoze moc... neviem preco malinky plakal, ale vecer zvyknu deticky plakat vacsinou kvoli neodidenym vetrom 🙂 drzim palce. A hlupymi brzdami sa nenechaj odradit 🙂

matapeprna
7. mar 2016

@mnamkacik to kde sa takto chovajú sestry?Otrasné.

vierkal
7. mar 2016

@mnamkacik no toto keby mne povedala ako prvorodicke tak mlada stara sestricka bys om jej poriadne zavarila. mala si asi na nu smolu asi nebola od muza potrtkana ked si vyburila hnev na tebe. mala ti milym slovom ukazat ako sa to robi ako mne pred mnohymi rokmi och nezavidim ti.ja sa prave tohto nebojim lebo som drzka a nedajboze nech moj drahy sa to dozvie 🙂))ten si rodinu brani a vie urobit dobry cirkus ked sa jedna o zeny🙂))))tym ze ma dva metre a skoro 125kg tak tak maju zvacsa respekt prednim xixixixixipreto milujem ked chodi somnou po lekaroch ked mi je zle lebo sa inak spravaju ako ked tam len ja pridem malicka 50 kg a 160cm xixixixixixixix

mata0312
autor
7. mar 2016

@lenadka drzim palce 😉

vierkal
7. mar 2016

idem periny prezliect povysavat sna to pride na mna ked budem behat ixixxixixixikeby bolo pekne idem do zahrady xixixi

katuliena82
7. mar 2016

Otazka: Zienky, ktore ste uz porodili, ktore poporodne vlozky si mam kupit? Ja si uz vobec nepamatam, ake som pouzivala po porodoch predtym. Uz je to davno

gabuchah
7. mar 2016

@denca2d deni, bepantenom maž a pokiaľ pôjde z tej bolavej odstrekuj v rukách a z druhej koj, po pol dni sa to prehoji... Ja mávala až hnisavé pri prvom, bolelo to jak fras, len vtedy nebolo nič okrem kalciovky a tú som nechcela aj mi potom cuca.. Pomáha inak aj keď nakvapkas svojej mlieko na bradavku a voľne necháš preschnut

katariso
7. mar 2016

@mnamkacik ach jaj to je hrozne.....nemam slov; sak prave by mali pomoct odkial mamicky prvorodicky chudery maju vediet co a ako?????😯

gabuchah
7. mar 2016

@katuliena82 ja si kúpila tu cez koníka za 1,5 dobré, inak stojí okolo 7-8e, sú pre ženy v šestonedeli a.pred ľahkú inkontinenciu,pošlem link? Sú mäkké a dlhé a dajú sa nalepiť