Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah prosim 🙂 dakujem!
@mnamkacik Jaaj moja, nedaj sa,vždy a všade sa nájde nejaká pizda, zapamätaj meno a pri odchode...
A laktacnu poradkyňu tam nemáte?
Mne malá tiež včera plakala, na.rukách som ju mála od štvrtej do polnoci, tiež podľa mňa vetriky bo kakala stále a neprdkala.. A to dom bola už konečne a poznám to,kdeže mám tretie,ale pri prvom a obzvlášť chlapci...
Nájdi nejakú fajn sestričku, nech ti ukáže ako s bruškom picvicit, hlavne nech sa vždy vygrga malinký.. A tiež doma pozor na papanie.. A sú aj kvapky a gély na bruško, drzkajte sa..
@emilia25 to je od neho krasne , tak by sa mali chlapi chovat 😉 esteze aj ja mam takeho doma az na to zr nasa krpata spala od 22 do 7 a to som.ju uz mysela zobudit lebo som isla potom s malym do skolky nech ju stihnem nakrmit 😀 a v noci len.vzdychne a drahy je na nohach a kontroluje ju...ja som nespala zas koli tomu sprostemu zubu ☹ musim sa dokopat k zubarovi joooj
@lenadka drzim palceky ☺
@lenadka jej tak drzim palce,daj potom info 🙂
@mnamkacik boze to co uz za chudery pracuju v tych nemockach...v ktorej si?na co to robia,ked ich to nebavi?ved tam maju byt na to,aby pomahali...hlavne ty si nic nevycitaj!!!ty si nic zle nespravila,to oni su jeb...e!!!
@mnamkacik No to je strašné,a kde si rodila?Normálně co tak čítám začínám mat strach,že i mě to znovu postihne.Malá to robila to isté a nechytla sa.Ale ty sestričky boli výborné-rodila som v Čechách.Teraz jdu rodit do PB.Aj Gabika si na to stěžuje.No těším se na porod,ale obavy s kojením su vetší a vetší.Kočky držkajte sa!!!
@stanka2612 No mám na to stejný názor ako ty!!!A to si furt ty sestry stěžujou.
@katuliena82 ja som nabehla do lekarne a povedala,ze potrebujem poporodne vlozky a ona mi dala aj poradila 😉 skus aj ty v lekarni
@stanka2612 u nas v najblizsej lekarni ich nemali a chcela som ich kupit cez net 🙂
@katuliena82 ja mam teda z lekarne a volaju sa Samu Clasics,vyrobca Hartmann 🙂
@stanka2612 no tak super, poslem manzela....aj tak si uziva predavacky, ked mi kupuje gel na intimnu hygienu a je chudak cely zmateny. Aspon znacku viem. Dakujem 🙂 este sa setrim, nechcem moc behat a bojim sa ze nebudem mat nachystane nic ked pojdem do nemocky
@emilia25 ja som tiez mala atb, dobrala som ich v sobotu tak dufam ze tiez sa bude troska chranena
@katuliena82 ja som.kupila.v tescu a su take dlhee a lepiace
@emilia25 jee.co som.nasla 😀 http://nasapovazska.sme.sk/c/20110406/ma-len-ni... heh ste zname baby
@mata0312 pred niekolkymi rokmi som bola neskutocne chora, velmi silna chripka ma drapla a aj vsetkych clenov rodiny (manzel a aj starsi syn). Jediny, kto vobec neochorel bol moj mladsi syn, babatko. Kojila som ho a dostal ockovanie priamo proti tomu typu chripky cez mliecko. A este som mu do nosa sem tam strekla materske mlieko (znie to nechutne, ale je to velmi ucinne a pomaha pri prechladnuti sliznice)
@katuliena82
A veľmi milá pani 🙂 https://www.modrykonik.sk/market/porod-sestoned...
@emilia25
Dneska nás púšťajú 🙂 hurá hurá aj keď to bude rachot zo začiatku
🙂
Aj tu behali po izbách, či chceme voliť 🙂 no na voľby a celkovo politiku mám svoj názor, tento systém ja podporovať nechcem bo pravdy sa nedorezes a.všetci len sľubujú...
:#)
Tak budete v novinách? Aj v obzoru už máme deti ;)
@katuliena82 očkovanie cez mlieko, nie krájanie o očkovaní som nepočula 🙂 😍
Bo to 💉 proti chrípke... No...
🙂
@katuliena82 a nie je to nechutné, deťom sa aj do očí strieka jed majú opuchnuté a zapálené... Mlieko je zázrak, priama by som ho každej z nás aby tieklo potokom.. Nechápem ženy ktorý nekoja aj keď môžu ☹
@gabuchah ja som mlieko odo mna davala do nosa aj mne.... fakt. Velmi dufam ze kojit budem, pri 1.dietatku to bol zo zaciatku trosku boj kvoli bradavkam, ale potom som si to vyslovene uzivala. Dufam ze aj 3.-ho syna budem moct kojit bez problemov 🙂
@gabuchah myslela som to tak, ze dietatko dostane kopu protilatok, je to ako keby prirodzena vakcinacia, ked je dietatko dojcene 🙂

No baby ťa moja betks nám dala dnes v noci zabrať stale len plakala az do jednej v noci tsk som ju mssirovsls cvicils na bruchu malá uloženú kohils umelé mlieko vypila a furt len plač tak som si spomenula na teplomer tak som jej riadne pomohla tak sa vyksksls ze az mňa ospliechsls nspspsls a spala baby az do 8 rána.a moj muzik celu dobu s nami hore a to vstával do prace o 4 rano.aj som ho posielala aby siel inam spať ale moj muzik bol som pritom ked sme ju splodili bol som pritom ked sa narodila budem pri vas aj v noci ked boli bruško.