icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
17. nov 2015

@aber no to ti verím 🙂 oči by jedli ale človek ledva funi... Aspoň ja si tak prídem občas, ako parný stroj 😀
No tak verme tomu, že moc nepriberieme, aj keď pre mňa budú najťažšie tie mesiace doma keby som na PN dlhšie tak nemám plus 9ale plus 19...
A ak aj preberieme, keby to potom s kojenim chcelo preč ísť hneď 🙂
Veru.. Škoda... Možno si raz urobíme výlet 🙂

aber
17. nov 2015

@gabuchah to áno, ja kým vleziem do postele tak fucimm riadne 😊😊😊😊to by bolo super 😊

gabuchah
17. nov 2015

@aber mne sa zdá že občas funim úplne všade 😀 a býva mi teplo... Aj dnes, prišla som do roboty, zima, dážď a ja v tielku umyvala podlahy a zametala terasu 😀 výsledok -ďalší herpes, ale to je ešte výsledok ranného behania o dvere o tretej a chladenia sa 😀

gabuchah
17. nov 2015

@aber pod rodiť ku nám do mesta 🙂

aber
17. nov 2015

@gabuchah jaj davaj si pozor na seba 😊😊😊

aber
17. nov 2015

@aber alebo ty poď k nám 😊

aber
17. nov 2015

@gabuchah alebo ty poď k nám 😊😊😊😊

mata0312
autor
17. nov 2015

@gabuchah
@aber baby nie ste samotne.co.fucia heh som na tom podobne 😀

pahu
18. nov 2015

Aj ja fučíííím!!! A ako sa bránite proti mikózam? Ja mám pocit že sa tam dole niečo deje, ale dnes som bola pre výsledky kultivácie a vraj je to OK, normálne premnožený lactobacyl, čo je u tehotných žien normálne. Ale mne to nie je príjemné... Hmm? Používate niečo?

1234lubka
18. nov 2015

@pahu toto som mala pri prvom...v kuse mykozy asi 4 som prekonala....normalne chod do lekarne a pytaj trebats rosalgin myslim ze mozes v tehu...viem ze kamoska ho pouzivala...urcite ti poradia co mozu tehule....ja som mala od dokiho tabletky a krem...odkedy som porodila tak klop klop ziadna mykoza 😀 😀 nechapem 🙂 🙂

lenadka
18. nov 2015

@pahu lactofeel gel, tiež výsledok som mala ok a taký diskonfort som cítila, lekárnička mi poradila ten gél, tri dávky som dala a zabral, teraz si ho dám raz za čas preventívne, napr. po plavárni...

gabuchah
18. nov 2015

@aber myslím že po tom úryvku čo si písala budem spokojná že rodim tu 🙂 a potom.. Nemali by som.návštevy alebo ako tretorodicka to nemusela do BA stihnúť 🙂

gabuchah
18. nov 2015

Baby, od mykozy je aj super Tea tree olej ale od Justu,síce stojí 20e ale čo viem tak zabral vždy, obaly som.musela zistiť ako v tehotenstve s ním 🙂

aber
18. nov 2015

@gabuchah to máš pravdu 🌼🍀😊😊😊

lenadka
18. nov 2015

Som taká šťastná!!! 😀 Práve mi volal manžel, že prišli výsledky amniocentézy. Nerozumie vraj všetkému čo sa tam píše, ale v závere je veta, že sa vylučuje downov syndróm. Môj malý Mišiačik je zdravý, môžem bez stresu čakať na marec 🙂

mnamkacik
18. nov 2015

@lenadka Jeeej teším sa s tebou

mata0312
autor
18. nov 2015

Baaaby sono.super ...mame potvrdenu princeznu 😀 a uz mam aj termin porodu 🙂

mata0312
autor
18. nov 2015

@pahu ja som mala pri malom mykozu.nonstop ...dr mi vtedy dal kremy a ze sa mam umyvat cistou vodou ... tie na.intimnu hygienu pouzit max raz za.tyzden ....teraz musim poklopat nic cele.tehu aj dnes ma pozerala a.zahlasila.cisto 😀

mata0312
autor
18. nov 2015

@lenadka to je super sprava 😀 treba buchnut aj detske sampanske hehe 😀

akdalv333
18. nov 2015

Mna zas trapi prechladnutie uz tyzden a stale nic... liecila som sa co doma prislo.... Dnes som bola u obvodnej a ta mi dala nejake homeopatika ze este skusime, len CRP ona nerobi. Robila som si to domace CRP a vysli mi dost zvysene hodnoty, ale neviem na kolko tomu verit... Zajtra idem na glukozu k mojej gyn tak si asi vypytam nech mi aj CRP pozru... a dufam ze mi povedia ze je vsetko ok a mam len prechladnutie nejak vydrzat... Horsie je ze mimo tehu mi davala vzdy doktorka ATB na vsetko tak moj organizmus je na ne zvyknuty, tak sa bojim ze budem musiet aj teraz. Tak neviem co je horsie... :(

lenadka
18. nov 2015

@mata0312 no neviem či si deci červeného na oslavu nedám 😀

lenadka
18. nov 2015

@akdalv333 neboj sa, aj ak ti ATB dá, dieťatko je už vyvinuté už má všetko čo treba len rastie a priberá a dala by ti ATB ktoré sa v tehotenstve môžu, radšej ATB ako baktéria v tele čo by bábätku mohla ublížiť 😉

akdalv333
18. nov 2015

@lenadka dakujem krasne... 🙂 tak asi mas pravdu, tak som zvedava na zajtra.. na glukozu sa netesim :D:D:D ale som zvedava ako dopadne CRP, snad mi ho otestuju... Dam vediet 🙂

lenadka
18. nov 2015

@akdalv333 ja som glukózový test odmietla, kvôli veku mi ho chcel robiť 2x, som sa mu na to....tak mi bolo po prvom raze zle od žalúdka, môžno keby mi ho robí len teraz bezproblémov, ale v prvom trimestri keď z bársčoho napína mi ho robil....už nepodstúpim navyše ani prd, mám za toto tehotenstvo všetkých testov po zuby 😎

mata0312
autor
18. nov 2015

@lenadka radsej si daj toho.vinka 😀babatko je zdrave a to..je hlavne 😉 ja.som dnes dostala.chut.na radlera 😀 tak som si.kupila nealko 😀

lenadka
18. nov 2015

@mata0312 aj mne ho manžel kupuje a vždy mi ho vypije skôr ako ja stihnem 😀

mata0312
autor
18. nov 2015

@lenadka aj moj drahy dopijal 😀 som si prvu polku nedala 😉

lenadka
18. nov 2015

@mata0312 môj má aj alko radlery nakúpené, ale pred tým ako ide do práce mi vždy vypije moje nealká a tie kupuje zásadne po dve, ani som nepričuchla od leta k nim 😀 lebo som nestihla

mata0312
autor
18. nov 2015

@lenadka musis si.schovat 😀 ja to poznam 🙂

lenadka
18. nov 2015

@mata0312 hej, preto som si schovala parádne červené vínko z čiernych ríbezlí 😀 vypil by mi ho, že ja do marca nemôžem 🙂 a potom tiež len trolinku lebo dojčím 😕