Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Aj ja fučíííím!!! A ako sa bránite proti mikózam? Ja mám pocit že sa tam dole niečo deje, ale dnes som bola pre výsledky kultivácie a vraj je to OK, normálne premnožený lactobacyl, čo je u tehotných žien normálne. Ale mne to nie je príjemné... Hmm? Používate niečo?
@pahu toto som mala pri prvom...v kuse mykozy asi 4 som prekonala....normalne chod do lekarne a pytaj trebats rosalgin myslim ze mozes v tehu...viem ze kamoska ho pouzivala...urcite ti poradia co mozu tehule....ja som mala od dokiho tabletky a krem...odkedy som porodila tak klop klop ziadna mykoza 😀 😀 nechapem 🙂 🙂
Baby, od mykozy je aj super Tea tree olej ale od Justu,síce stojí 20e ale čo viem tak zabral vždy, obaly som.musela zistiť ako v tehotenstve s ním 🙂
Som taká šťastná!!! 😀 Práve mi volal manžel, že prišli výsledky amniocentézy. Nerozumie vraj všetkému čo sa tam píše, ale v závere je veta, že sa vylučuje downov syndróm. Môj malý Mišiačik je zdravý, môžem bez stresu čakať na marec 🙂
Baaaby sono.super ...mame potvrdenu princeznu 😀 a uz mam aj termin porodu 🙂
Mna zas trapi prechladnutie uz tyzden a stale nic... liecila som sa co doma prislo.... Dnes som bola u obvodnej a ta mi dala nejake homeopatika ze este skusime, len CRP ona nerobi. Robila som si to domace CRP a vysli mi dost zvysene hodnoty, ale neviem na kolko tomu verit... Zajtra idem na glukozu k mojej gyn tak si asi vypytam nech mi aj CRP pozru... a dufam ze mi povedia ze je vsetko ok a mam len prechladnutie nejak vydrzat... Horsie je ze mimo tehu mi davala vzdy doktorka ATB na vsetko tak moj organizmus je na ne zvyknuty, tak sa bojim ze budem musiet aj teraz. Tak neviem co je horsie... :(
@akdalv333 ja som glukózový test odmietla, kvôli veku mi ho chcel robiť 2x, som sa mu na to....tak mi bolo po prvom raze zle od žalúdka, môžno keby mi ho robí len teraz bezproblémov, ale v prvom trimestri keď z bársčoho napína mi ho robil....už nepodstúpim navyše ani prd, mám za toto tehotenstvo všetkých testov po zuby 😎

@aber no to ti verím 🙂 oči by jedli ale človek ledva funi... Aspoň ja si tak prídem občas, ako parný stroj 😀
No tak verme tomu, že moc nepriberieme, aj keď pre mňa budú najťažšie tie mesiace doma keby som na PN dlhšie tak nemám plus 9ale plus 19...
A ak aj preberieme, keby to potom s kojenim chcelo preč ísť hneď 🙂
Veru.. Škoda... Možno si raz urobíme výlet 🙂