icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
18. nov 2015

@lenadka ale môžeš 🙂 sesterka dojči,jej malá má 3mesiace a laktacna poradkyňa jej povedala že 2-3 poháre môže, čo má aj odskúšané... Baby veď nie sme choré, trebapomaly a postupne 🙂

pahu
19. nov 2015

@mata0312 Veď aj mne zahlásili, že je to OK, len ja cítim, že nie 🙂

gabuchah
19. nov 2015

@pahu v tehotenstve to ani mne v pohode nepríde, ani zo začiatku kojenia, ale postupne si určite dám, ale nie tri pohare 😀 len dúfam že budeme mať tentokrát dobré bruško, pri malých som si užila plaču a boliestok..

aber
19. nov 2015

Esteze som abstinentka 😊😊😆

1234lubka
19. nov 2015

to aj vam to brucho tak rastie? Az sa bojim ake bude v marci ked teraz uz riadne vykukuje....

1234lubka
19. nov 2015

@lenadka tesim sa s tebou to si si musela teda riadne vydychnut 🙂 uz "len" 4mesiace 😉 😉

snehulienka82
19. nov 2015

@pahu
@aber
caute, tak ja som bola tiez u Dr. Slezaka, perfektny odbornik, bol to normalny zazitok. 🙂 konecne aj tato uvidel svojho potomka, nakoniec aj chcel vediet pohlavie, lebo povodne nechcel... no a vsetko je v poriadku, sme zdrave, a budeme mat dievcatko. 🙂 velmi sa na nu tesime. 🙂

snehulienka82
19. nov 2015

@babydesire boli sme vcera na tom morfo, a bolo to vyslovene ze zazitok. tato mal obrovsku radost, ked uvidel svoju princeznicku prvy krat v zivote. 🙂 verim, ze sa o nejake 4 mesiace stretnu opat a uz budu stale spolu, budeme spolu vsetci. velmi sa na nase malinke tesime.

snehulienka82
19. nov 2015

@gabuchah aj mne sa vyhodil herpes na puse... nie je velky, ale aj tak... neuskodi to vsak??

gabuchah
19. nov 2015

@1234lubka lubi, nie si sama, aj mne takto vybieha dopredu, pridám neskôr aj ja foto 🙂 ty si ale stále krásne tenká, mne to tak do stehien lezie, prsa mám už 4ky.. Ach jaj 😀

gabuchah
19. nov 2015

@snehulienka82 v tomto období už nie, vraj to je nebezpečné iba v prvom trimestri, mám teraz tiež herpes ale rýchlo mi zaberá ten olej.. Podľa mňa je to lepšie ako ochorieť a teplotovat, toto je také memento od tela 🙂

gabuchah
19. nov 2015

Baby... Dneska mu prvý krát skackalo brucho má všetky strany 🙂 doteraz som to cítila iba vo vnútri a pod rukou aj tí v isté hodiny a málo a dnes malá asi bežala maratón alebo čo 😀 je to super, ešte to nebolí 🙂

snehulienka82
19. nov 2015

@gabuchah aky olej pouzivas?

mata0312
autor
19. nov 2015

@pahu neboj to.uz nejako dobojujeme 😉

mata0312
autor
19. nov 2015

@gabuchah no uz je mala.vacsia 😀 moja.furt.tancuje ani sono.sa jej nedalo normalne urobit co jej furt utekala.kamsi 😀

gabuchah
19. nov 2015

@snehulienka82 ten Tea tree olej od just,spomínala som jo aj so spojením s mikozami, malým ho dávam pri nádche aj pod nos a do rozprašovača, je silný a čistý, nejako nepreferujem značky ale túto áno, áno na koníkovi je fórum o tom 🙂

janikajanka
19. nov 2015

Ahojte baby, boli ste uz na glukozovom teste? Ja idem buduci tyzden, mavam palenie zahy tak neviem ako to zvladnem. Vraj sa moze do toho roztoku pridat citron? Dakujem za vase skusenosti.

gloria13
19. nov 2015

@janikajanka kludne si vyzmykaj citron..mne to dokonca odporucila sestricka a uplne v pohode to zvladnes..nebude to take prikre..😉 drzim palce.

skarabubu
19. nov 2015

Ahojte kočky já jdu v pondělok a to jdu druhýkrát,bola som v prvom trimestri a bola mi totálně pak zle na zvracení.

gabuchah
19. nov 2015

@janikajanka ja ten citrón dám určite, čítala som i tom až pred krátkym časom
@skarabubu no ja to mam pred sebou tiež, v tomto tehu prvý krát ale presne pamätám x rokov dozadu ako mi bolo z toho... A ako mi sestrička stále pichala do prsta a brala krv.. Brrr

1234lubka
19. nov 2015

@gabuchah boze..tenka....pripadam si ako hroch 😀 😀 aj mne leziedo stehien...stare rifle uz neobleciem, v robote monterky rozopnute 😀 😀 na dvoch gombikoch drzia 😀 😀 no ale mas pravdu, bola som trochu stihlejsia tak to viac prezivam 🙂 pri prvom som dala 22kil...uvidime teraz....prsa to joo aj mne na trojky poskocili 😉 😉 to ma tesi 😀 😀 dufam zesa aspon vratia do povodu a ze sa nezmensia...po matkovy mi ostali vacsie trochu..co som pred tym pouzivala vystuz do podprsenky tak potom uz bez 🙂

janikajanka
20. nov 2015

Dakujem baby, ja som na tom bola vlani ked som nemohla otehotniet a bolo mi z toho plano☹ a teraz s tym palenim zahy to bude asi riadna supa ale vydrzim vsetko🙂

aber
20. nov 2015

Ahojte baby, tak cukrovku nemám 😊😊😊a viete čo ? Moc mi to chutilo na ex dala a bez citrona 😊😊😊mnamka aj malej chutilo veľmi, poskakala, ja pri čakani čítala, mala som po vypiti 6 a norma je do 8,takze sa vytesujeme, všetko je super a mamina si dopriala kavicku aj s cukrom a dala auto vyčistiť, som sa potešila,asi nie seba ale muža aj vám prajem super výsledky 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

gabuchah
20. nov 2015

@1234lubka tak to máš potom super, samé výhody 🙂 ti ti určite zostanú prsia sú myslím, keď aj po prvom ti 🙂 mne keď naskočilo mlieko tak bum ešte o dve čísla väčšie 😀 keby mám pôvodnú váhu a 5ky k tomu, tak to prežijem 😀
A fakt, na teba ako kukám tak od začiatku nič, ručičky tenké, chrbát ti tiež zostáva, ja už aj tvár začínam mať fajne plnucku 😀

aber
20. nov 2015

@gabuchah ahoj mne brali klasicky krv zo žily, žiadne prsty 😊😊😊a vyhla som sa aj pichaniu aj diete, vianoceeeeee teste sa 😊😊😊😊a ty ako kedy ideš?

1234lubka
20. nov 2015

@gabuchah tak tvar ro mi povedali zesom troskuzbuclatela 😉 😉 ake fakt som istala prekvapena ze ostali..nie uplne ved to som cez tehu a dojcenie nosila Ckosik a potom povodne B len bez vystuze🙂 uvidime co prinesie toto 🙂 heh ale ja mam za ebou len jedno tehu ty uz dve 🙂 aj tak nevyzeras na nejaku "baculu" tak normalne podla mna 🙂

janikajanka
20. nov 2015

Baby nemavate bolesti v podbdusku? Mna dney trochu tlaci na pravom boku, lezim, pijem magnezko, v pondelok mam poradnu. Citala som z to byva niekedy tak neviem....

aber
21. nov 2015

@janikajanka to sa ti maternica roztahuje, je to úplne v poriadku, keby si mala krcovite veľké bolesti vtedy treba ísť k lekárovi. Vtedy ak môžeš vyloz si nohy a oddýchni si, kup si magnezko v tabletkovej forme a môžeš užívať 3xdenne 1 tabletku

1234lubka
21. nov 2015

@janikajanka ja niekedy pri chodzi citim taku..."tiaz" tam dole 😉 nie vzdy chvalabohu, pri prvom som to nepoznala az posledny mesiac...lenze vtedy som nepracovala...takze to je ine 🙂 myslim ze kym nemas velke krcovite bolesti nekrvacas tak no stress 🙂 ja som mala pred dvomi tyzdnami spinenie..ale take ze som sa zlakla lebo to bolo tak viac...nuc ma nebolelo krv to cervena nebola...nechala som to tak odvtedy nic 🙂 aj som citala ze to moze trochu byt v tehu...

janikajanka
21. nov 2015

Dakujem baby dnes to je celkom fajn, magnezko papam, kludovy rezim mam, verim ze na poradni v pondelok bude vsetko ok....