icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

1234lubka
24. nov 2015

@babydesire jaked lahnem na bok a sa preberie tak vidim ze sa hybe 🙂 velafaktorov na to vplyva aj tvoja hmotnost, teda hrubka brusnej steny 😉 😉 este si len 23tt, uz to bude len silnejet. Ja niekedy cely den si nevsimnem nepocitim pohyb...hlavne ked mam vela prace 🙂

1234lubka
24. nov 2015
gabuchah
24. nov 2015

@1234lubka tú si niekde pohladam, po po klasickej mi býva už akosi nedobre... Kašlem na ňu teda aj na celý kofeín 🙂

1234lubka
24. nov 2015

@gabuchah v zdravej vyzive kupis 🙂 ma inu chut ako tie kavove napodobneniny. Fajna 🙂

skarabubu
24. nov 2015

@beaa Ano prvý krát v 10 tt a teraz znovu. Prý po 30-tke se chodí dvakrát.

beaa
24. nov 2015

@skarabubu a to ti brali aj 1-vy krat z prsta 3x? ci len zo zily 1x nalacno..mne iba tak brala na zaciatku..

lenadka
24. nov 2015

@skarabubu ja som ten druhý krát odmietla, mne už tak lezú na nervy s tými testami naviac a čo všetko som už absolvovala že som sa rozhodla už nič neabsolvovať naviac 😝

babydesire
24. nov 2015

@1234lubka Ja viem,viem,,scasti si zato mozem sama,bo uz pred tehu som mala velku nadvahu..takze cez tu hrubku slaniny asi pohyby vidiet na povrchu brucha nebudu..ach no co uz...a este k tomu mam placentu vpredu.. A tiez sa zvykne mrvit len vtedy ked som vklude,presnejsie,ak sa hybem zvycajne sa ani nehne a ked zrazu zastanem - sadnem si alebo lahnem a ostanem v pokoji tak sa vie prebrat 🙂 a je jedno na akom boku lezim,ci sedim alebo som v polosede pololeze 🙂

gabuchah
24. nov 2015

@skarabubu ja mam 32 a ešte som nebola na glokotesty :-O

beaa
24. nov 2015

@gabuchah a kedy ides na sladku vodicku? 😀

gabuchah
24. nov 2015

@lenadka dobre si urobila.. Veď pokiaľ nepreberás veľmi ty alebo dieťa tak načo...
Keby to mne robia v 10TT rak stopro to vyvratim a neurobia nič... Veď každá druhá z nás to tak mala

gabuchah
24. nov 2015

@beaa dneska idem po dvoch týždňoch meškania na poradňu večer, tak snáď dostanem inštrukcie 😀

gabuchah
24. nov 2015

@babydesire pozri, ak si aj mala viac kg predtým, o to menej teraz priberas...
Ja som 27TT a až teraz a aj to občas vidím hrbolceky na bruchu a to som najchudsia tiež nebola..
Bábo je najviac činné keď mama je necinna bo ho vtedy nik nekolise a neuspava 😀

beaa
24. nov 2015

@gabuchah meskas 2 tyzdne? 😀 to mna by riadne sprdli za to 😀 inak nechapem co tu pisala kocka o tom gluk. teste ze sa robia po 30 az 2 ja mam 35 a robili mi len teraz asi zas vsade inak 😀

pahu
24. nov 2015

@gabuchah Dík, ale mamina je silnejšia, a aj ja som mala vždy o čosi viac ako by bolo ečstetické 🙂 Každopádne 4 mesiace nechutenstva sa na mne podpísali 😀 Veď ja vás dobehnem, počkajte 😀 😀 😀

lenadka
24. nov 2015

@beaa aj mne gynekológ povedal, že po 35-tke ho majú robiť dva krát ten test na glukózu, takže v 14tt mi ho robil a teraz chcel v 24tt, ale odmietla som, asi 35 je hranica, kedy sa 2x ešte nerobí

gabuchah
24. nov 2015

@lenadka tak po 35 to by skôr sedelo ako po 30,aj kedy nechápem čo toľko plasia s tým vekom... Nepoviem 40+ ale 30...

gabuchah
24. nov 2015

@pahu veď sme ženy a ženy majú mať krivky 🙂

gabuchah
24. nov 2015

@beaa no ja neviem co mi 😷 povie 😀 snáď pochopí 🙂 a keď bude nadávať poviem že mi aj tak týždne nesedia 😀 ale nie... On je dobrý 🙂 akurát ešte čakám, uff uff

mnamkacik
24. nov 2015

@babydesire podobne aj my...

mnamkacik
24. nov 2015

baby ja som dnes bola po 14 dňoch PN prvý deň v práci.... zabijak.... tá 12 dnešná trvala akosi dlho... 😒

babydesire
24. nov 2015

@gabuchah tak aj ja sapriznam s vahou,,pred tehu 85!!! Teraz 93! Stovka do porodu padne,,,uf,hlavne nech je babatko zdrave,,potom budem s tou nadvahou nieco robit,ale tak aby som nestratila mlieko...

gabuchah
24. nov 2015

@babydesire 🙂 ale je to ťažké niekedy, že? Tiez mám problém s priznavanim váhy 😳 a držíš sa super,8kg plus je tak akurát ak sa ti to v treťom trimestri nevysvihne, budeš na pôvodnej váhe a pri mimi to dolu pôjde 🙂 presne ako píšeš, hlavne nech je bábo zdravé 🙂

gabuchah
24. nov 2015

@babydesire a inak.. Pri športe sa do mlieku uvoľňujú toxíny, tak radšej kašľať aj potom ešte na váhu a spokojne kojiť... Naviac niektorým ženám ide všetko do mlieka a chudnú... Uvidíš, možno budeš aj ty ten prípad 🙂

gabuchah
24. nov 2015

A baby moje zlaté, termín v tehotenskej karta mám nezmenený, čiže som zasa marcovka 😀
Aj keď termíny sú dva, uvidíme kedy mimi pobeží má svet 😀

1234lubka
24. nov 2015

@babydesire aha ni nevedela som ake mas proporcie 🙂 len som citala ze tie "tucnejsie" -nechcela som tak napisat-citia trochu neskor pohyby a aj menej intenzivne... 🙂 tak potom no stress 😎

1234lubka
24. nov 2015

@gabuchah s tymy terminami to je taky blud...ja mam jeden podla ms a hotovo. Podla ultrazvuku bolo vzdy vacsie naposledy o 5 dni ale nikdy mi nemenili...

babydesire
25. nov 2015

@gabuchah ja sport moc nemusim,,,bavilo ma bicyklovanie ale pri dietati aj tak nato nebudem mat cas...ked som bola mladsia udrzovala som si vahu len pomocou prisnych diet,,viem,som blazon,no pomahalo mi to,, po porode skusim sa prinutit varit si dietne jefla pre dojciace matky,,a uvidime ci to vydrzim 🙂
Tie terminy,hm,mas to zaujimave ale aj tak maloktore dieta sa asi narodi presne na vypocitany den,,len u teba je to tak ze nevies ci bude februarove alebo marcove 🙂 neostava nic ine len si pockat kedy sa mu zachce na svet 😀 Ja mam stale rovnaky termin,ktory sedi podla posl.ms. malo by sa narodit 23.marca a u mna je to zas "dilema" ci sa narodi v znameni baran alebo sa poponahla a stihne este rybycky 😀 he,nechame sa prekvapkat 😀

babydesire
25. nov 2015

No v pondelok bol den kedy sa malo narodit nase prve babatko,,ale je z neho anjelik ktory strazi svojho surodenca v maminom brusku...nezabudneme na teba,aj ked sme ta nikdy nevideli,neobjali,nepobozkali,velmi sme ta milovali...

1234lubka
25. nov 2015

@babydesire hmm ono dietne jedla...my jeme velmi radi rezne vyorazane, hranolky...pizzu...ale zase nie casto, biely chlieb nekupujem skoro vobec snazim sa bavorsky alebo cerealny..nie tie az uplne tmavohnede aleaby tam bolo aj nieco ine ako len biela muka...maslo len cerstve 🙂 a vzdy sa snazim mat zeleninu..ono potom nezjes tolko chleba ked si ku tomu nakrajas celu papriku...vzdy sa snazim navarit ku jedlu aj polievku...citala som ze treba jestpred hlavnym jedlom lebo ti zaplni zaludok a potom sa clovek tak "neozere" z masa 🙂 a vacsinou robim dusene...pecene v rure...zapekane...liter oleja mam hadam aj na 3-4tyzdne...ja inak rada papam a pojem toho dost...niekedy netreba vela sa trapit a nejako to ide. Urcite robi vela gentika ale na to ze varime doma vsetko aj kupujeme vsetko tak vyzerame uplne normalne. Manzel vazi 81 pri 185cm, a to ked kupim klobasy ze prihodit do polievky alebo do hociakeho jedla pre chut tak sa u nas neohreju dlho 🙂 naposledy 1300g balenie tyzden....tak ja len tak 🙂 teraz mas tu najvacsiu inspiraciu 🙂