Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@1234lubka Ja viem,viem,,scasti si zato mozem sama,bo uz pred tehu som mala velku nadvahu..takze cez tu hrubku slaniny asi pohyby vidiet na povrchu brucha nebudu..ach no co uz...a este k tomu mam placentu vpredu.. A tiez sa zvykne mrvit len vtedy ked som vklude,presnejsie,ak sa hybem zvycajne sa ani nehne a ked zrazu zastanem - sadnem si alebo lahnem a ostanem v pokoji tak sa vie prebrat 🙂 a je jedno na akom boku lezim,ci sedim alebo som v polosede pololeze 🙂
@babydesire pozri, ak si aj mala viac kg predtým, o to menej teraz priberas...
Ja som 27TT a až teraz a aj to občas vidím hrbolceky na bruchu a to som najchudsia tiež nebola..
Bábo je najviac činné keď mama je necinna bo ho vtedy nik nekolise a neuspava 😀
@babydesire podobne aj my...
baby ja som dnes bola po 14 dňoch PN prvý deň v práci.... zabijak.... tá 12 dnešná trvala akosi dlho... 😒
@gabuchah tak aj ja sapriznam s vahou,,pred tehu 85!!! Teraz 93! Stovka do porodu padne,,,uf,hlavne nech je babatko zdrave,,potom budem s tou nadvahou nieco robit,ale tak aby som nestratila mlieko...
@babydesire 🙂 ale je to ťažké niekedy, že? Tiez mám problém s priznavanim váhy 😳 a držíš sa super,8kg plus je tak akurát ak sa ti to v treťom trimestri nevysvihne, budeš na pôvodnej váhe a pri mimi to dolu pôjde 🙂 presne ako píšeš, hlavne nech je bábo zdravé 🙂
@babydesire a inak.. Pri športe sa do mlieku uvoľňujú toxíny, tak radšej kašľať aj potom ešte na váhu a spokojne kojiť... Naviac niektorým ženám ide všetko do mlieka a chudnú... Uvidíš, možno budeš aj ty ten prípad 🙂
A baby moje zlaté, termín v tehotenskej karta mám nezmenený, čiže som zasa marcovka 😀
Aj keď termíny sú dva, uvidíme kedy mimi pobeží má svet 😀
@babydesire aha ni nevedela som ake mas proporcie 🙂 len som citala ze tie "tucnejsie" -nechcela som tak napisat-citia trochu neskor pohyby a aj menej intenzivne... 🙂 tak potom no stress 😎
@gabuchah ja sport moc nemusim,,,bavilo ma bicyklovanie ale pri dietati aj tak nato nebudem mat cas...ked som bola mladsia udrzovala som si vahu len pomocou prisnych diet,,viem,som blazon,no pomahalo mi to,, po porode skusim sa prinutit varit si dietne jefla pre dojciace matky,,a uvidime ci to vydrzim 🙂
Tie terminy,hm,mas to zaujimave ale aj tak maloktore dieta sa asi narodi presne na vypocitany den,,len u teba je to tak ze nevies ci bude februarove alebo marcove 🙂 neostava nic ine len si pockat kedy sa mu zachce na svet 😀 Ja mam stale rovnaky termin,ktory sedi podla posl.ms. malo by sa narodit 23.marca a u mna je to zas "dilema" ci sa narodi v znameni baran alebo sa poponahla a stihne este rybycky 😀 he,nechame sa prekvapkat 😀
No v pondelok bol den kedy sa malo narodit nase prve babatko,,ale je z neho anjelik ktory strazi svojho surodenca v maminom brusku...nezabudneme na teba,aj ked sme ta nikdy nevideli,neobjali,nepobozkali,velmi sme ta milovali...
@babydesire hmm ono dietne jedla...my jeme velmi radi rezne vyorazane, hranolky...pizzu...ale zase nie casto, biely chlieb nekupujem skoro vobec snazim sa bavorsky alebo cerealny..nie tie az uplne tmavohnede aleaby tam bolo aj nieco ine ako len biela muka...maslo len cerstve 🙂 a vzdy sa snazim mat zeleninu..ono potom nezjes tolko chleba ked si ku tomu nakrajas celu papriku...vzdy sa snazim navarit ku jedlu aj polievku...citala som ze treba jestpred hlavnym jedlom lebo ti zaplni zaludok a potom sa clovek tak "neozere" z masa 🙂 a vacsinou robim dusene...pecene v rure...zapekane...liter oleja mam hadam aj na 3-4tyzdne...ja inak rada papam a pojem toho dost...niekedy netreba vela sa trapit a nejako to ide. Urcite robi vela gentika ale na to ze varime doma vsetko aj kupujeme vsetko tak vyzerame uplne normalne. Manzel vazi 81 pri 185cm, a to ked kupim klobasy ze prihodit do polievky alebo do hociakeho jedla pre chut tak sa u nas neohreju dlho 🙂 naposledy 1300g balenie tyzden....tak ja len tak 🙂 teraz mas tu najvacsiu inspiraciu 🙂

@babydesire jaked lahnem na bok a sa preberie tak vidim ze sa hybe 🙂 velafaktorov na to vplyva aj tvoja hmotnost, teda hrubka brusnej steny 😉 😉 este si len 23tt, uz to bude len silnejet. Ja niekedy cely den si nevsimnem nepocitim pohyb...hlavne ked mam vela prace 🙂