icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

lenadka
26. nov 2015

@beaa odfotila som ti akurát českú stranu kvapiek, no nič po slovensky je to kapucínka 😎

beaa
26. nov 2015

@lenadka dakujem popozeram a inak to sa moze aj v tehu? 😉

lenadka
26. nov 2015

@beaa ja som si povedala, že môže 😀 mám mať zápal, ATB a bolesti alebo toto, mne to zabralo po 2-3 dňoch a potom som to už nemusela užívať

beaa
26. nov 2015

@lenadka no uvidim po dobrati ATB 😉

babydesire
26. nov 2015

@gabuchah nevadi,,ja si citam vsetky prispevky 🙂

babydesire
26. nov 2015

@gabuchah JEEJ to video poznam,,pozerala som ho na yuotube,,je proste uzasne uzasnè...celucicke som ho preplakala od dojatia,neprehanam 😀 😀 😀

Hladala som na youtube jeden dokument ktory som asi pred tromi rokmi videla v telke,chcela som si ho znovu kuknut,ked uz sa ma to tehotenstvo konecne priamo tyka a pustit si to s drahym...ale nenasla som ho,,bol to skvely dokument o pocati,a vzniku babatka az po porod,vsetko v pocitacovej animacii,no perfektne spracovane,do detailov vysvetlene cele tehotenstvo...nasla som toto video co si tu dala a ine dokumenty 🙂

babydesire
26. nov 2015

Ja idem az siedmeho decembra a mam so sebou neobmedzeny internet v mobile,takze zlata tato doba kedy si cakanie,cestovanie,kolony a rady sprijemnujem chatovanim,surfovanim a citanim vsetkeho mozneho,,cas utecie ani neviem ako 🙂

aber
26. nov 2015

@lenadka som sa sekla plesne som mala nie parazity, už ani nerozmyslam 😯😯😯😯

aber
26. nov 2015

@beaa hlavne nezabudni užívať probiotika nech nechytis mykozu a veľa cesnaku

lenadka
26. nov 2015

@aber plesne tých sa možno človek ťažšie zbaví ako parazitov 😝 ja som si dala takú tu tabletku proti plesniam tak raz za dva roky si to šupnem-papá sa to a je to len jedna tabletka. teraz ma nenapadá ako sa volá, ale to sa v tehotenstve určite nesmie, je to ekrazit a tie nežiaduce účinky, že som ju skoro vrátila do lekárne 😀

aber
26. nov 2015

@lenadka ja som pol roka sa snažila držať dietu aj tak nepomohlo, potom mi dr hovorila keď nepomohlo dáme tabletky, skoro ma porazilo, veď mi ich mohla dať skôr, čo už, to sme sa začali snažiť, tak som odmietla ale po pôrode a asi po dojceni, ešte nemám dieťa, neviem čo smiem a čo nie, potom to vyriešim.jedina dobrá vec bola na diete, že som schudla 10 kg, mohla by si si spomenúť, necg viem 😊😊😊😊😊😊😊

lenadka
27. nov 2015

@aber musím to pozrieť doma v šatníku v košíku z liekmi, určite tam jednu mám, ona je len jedna v krabičke.

aber
27. nov 2015

@lenadka veľmi pekne ďakujem 🌼🌼🌼🌼🌼🌼

mnamkacik
27. nov 2015

Čakám v čakárni na gluko TESTY. ...ta voda to bol humus- Kkos a pol litra. ...fuj, ešte hodinu vydržať

aber
27. nov 2015

@mnamkacik pol litra? Veď sa má riedit len 250 -300 ml... Chuda, skús vydržať

mata0312
autor
27. nov 2015

Baby tak vcera 4D ale nasa mala potvorka 😀 cvicila aerobik cely cas takze.moc z toho nebolo ale.ideme skusit o.mesiac tak.uvidime 😉

beaa
27. nov 2015

@mnamkacik no tak to ti teda dopriali.. 😒 neboj to vydrzis 😉

mnamkacik
27. nov 2015

@aber však mi dali pol litrový pohár od piva

mnamkacik
27. nov 2015

@beaa veruže. Dopriali, och joj

pahu
27. nov 2015

@mnamkacik A v koľkom týždni sa ide na glukózový test? Fuuuuha, pol litra je dosť problémik...

beaa
27. nov 2015

@mnamkacik no co uz mas za tym ze? urcite je to ok 😉

akdalv333
27. nov 2015

@pahu okolo 26-27tt... Ja som bola pred tyzdnom. Bola som na nom prvykrat a vsetci ma strasili ake je to hnusne, ale nastastie mi znama poradila lekaren kde davaju viac tej kyslej zlozky, cize to nebolo az take sladke. Dalo sa to vypit, aj ked uz pri poslednom glgu ma striaslo :D horsie su tie dve hodiny nalacno len s tym v zaludku cakat. Drzim palce 🙂

lenadka
27. nov 2015

@pahu tam je nejaké rozpätie, že od do týždňa, mne ho mal robiť na ´dalšej poradni v 24tt, ale som odmietla, už mi ho raz toto tehotenstvo robil, načo 2x, že len kvôli veku, zas ma zaradil do kategórie stará rašpľa 😀

mnamkacik
27. nov 2015

@pahu Ja som 26tt

@beaa áno už mám po. ..to som vypila kvôli 1 malickemu pichnutiu- ako sa mohli na to vykaslat a výsledky vraj v pondelok

skarabubu
27. nov 2015

@lenadka Aj já som bola teraz v pondělok na druhý test,prý kvoli veku takže aj já som stará rašpla.

lenadka
27. nov 2015

@skarabubu no povedz, čo si to dovoľujú?!? 😀

aber
28. nov 2015

Ahojte zienky, akurát som sa vrátila z pohotovosti, dnes som chytila deň upratovania a na just sa mi posmykla stolička pod nohami keď som z nej išla dolu a ako vrece zemiakov som sa strepala na 4,kolena obe v tahu, predkolenie krvacalo, neviem prečo ma bolí pravý palec na nohe záhada a silne buchnute rameno no des, ani chodiť som nevedela, tak som si sanitku musela zavolať, som sa riadne hanbila.... Hneď ma zobrali dnu a čakala som chvíľku a koho nevidím kto ide na vedľajšiu posteľ, jeden nemenovany herec z ružovej záhrady.chudak bol na infuzke.rtg som odmietla. Potom smer gynda a tam sestrička čo mala asi zlú náladu na mňa zazerala akokeby som jej zjedla večeru. Brali ma na vozíku a ona zadrela.. No toto nevyzerá na pád zo stoličky... Hm videla som veľa pádov ale toto určite nie... Keďže som bola ubolena, neriesila som ju, zobrali na monitor v poriadku aj sono v poriadku ,malá kopaLa jak o dušu. Potom som konečne po 3 hodinách so sanitkou domov, poučenie už nelez na žiadnu stoličku, pokial si smoliarka ako ja 🌼🌼🌼🌼🌼v padani 😊😊😊😊😊

gabuchah
29. nov 2015

@aber jaaaj moja, si mala za deň -noc, hlavne ze si v pohode 🙂 a malá tiež 🙂 sestrička musela byť ozaj hladná alebo ospala keď bola taká milá 😀 my sme na tom podobne,ale pre istotu sme s malým hospitalizovaní... V utorok sme mali s gabrielom koli tlaku a včera s Filipom že silná alergická reakcia.. Noc pred tým som bola dlho v robote, ani som poriadne nespala a včera večer som trocha spinila, tak som to vylezala a dnes je už dobre...
Tri deti -neviem si to občas predstaviť... Takto kým je v brušku je to jednoduchšie

aber
29. nov 2015

@gabuchah no čo už, mám zakázané liezt na stoličku ,jejda tak prajem skoré uzdravenie a už všetko prešlo?

mnamkacik
29. nov 2015

@aber ty na stoličku... mne priateľ zakázal kuchynskú linku... skoro ho porazilo keď videl ako umývam vrch kuchynskej linky a stojím na nej... 😉